| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Serdecznie Witamy Basia i Clou(klusia):):):):):):):):):):):)
B@sik - Pią 22 Cze, 2007 17:48 Temat postu: Serdecznie Witamy Basia i Clou(klusia):):):):):):):):):):):) Witamy
Mam na imię Basia i mam 16 lat piszę bo może dla kogoś to ważne Jestem posiadaczką (tak naprawdę to pies należy do mamy ale czy to ważne) :twisted: :twisted: :twisted: ślicznej suni basseta Clou bardzo serdecznie witamy wszystkich basseciarzy i zachęcamy do pisania oczywiście ja i klusia także
Asia i Basia - Pią 22 Cze, 2007 18:12
Witamy serdecznie na forum i zyczymy milych chwil spedzonych w towarzystwie naszym i naszych bassetow
Baska & Co
Fanfan z rodziną - Pią 22 Cze, 2007 19:39
i my witamy. Pokaż nam swoją pupilkę :wink:
Agata - Pią 22 Cze, 2007 23:25
Witam Cię Basiu serdecznie
gocha - Sob 23 Cze, 2007 00:06
My również witamy.Gocha z Manią
Kinga&Kefir - Sob 23 Cze, 2007 00:15
My też witamy. Miło, że sie grono wrocławskich basseciarzy powiększa. :thx
Miła od Gucia - Sob 23 Cze, 2007 09:57
Witaj w gronie długouchich. Czekamy na zdjęcia i coś więcej napisz.
Aleksander - Sob 23 Cze, 2007 11:55
Bardzo serdecznie witają Dagmara Aleksander Morfeusz i Demeter
baśka - Pon 25 Cze, 2007 07:19 Temat postu: powitanie My również witamy nową bassetkę i jej panią. Basia z Bertą
Marzanna - Sro 27 Cze, 2007 08:58
Witamy Was Basiu i Clusiu bardzo serdecznie. Cieszymy się , że dołączacie do nas.
B@sik - Sro 27 Cze, 2007 16:38
Hmmmmm
Zastanawiałam się co mam więcej napisać ???? Więc tak już niedługo będą zdjęcia klusi tylko opanuję tą sztukę :shock: a jeśli mam napisać coś więcej o klusi to pochodzi ona z chodowli tybalne granie i w tej chwili nie ma nas na wystawach ponieważ kluseczka ma dzieci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I dopiero wraca do formy , ale już niedługo wielki powrót :thx :thx :thx :thx Wielkie podziękowania za tak miłe przywitanie :thx :thx :thx
Agata - Sro 27 Cze, 2007 17:05
Basiu, czyli Klusia to CJ CLOU Tubalne Granie
Znam jej rodzeństwo, które również do dzieciaków się szykuje i Klusię osobiscie również, widywałyśmy się na wystawach.
A powiedz kto jest tatą szczeniaczków Klusi.
B@sik - Sob 30 Cze, 2007 20:42
Tatą szczeniaków kluseczki , jest Snooper GENTLE JOKER z chodowli pani Larskiej. Niedługo umieszczę na forum zdjęcia maluszków :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kinga&Kefir - Nie 01 Lip, 2007 13:43
No i co z tymi zdjęciami???? Nie możemy się doczekać.
|
|