| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Tematy techniczne / działanie forum - Statusy (statusiki?) forumowiczów
Fanfan z rodziną - Czw 27 Mar, 2008 16:15 Temat postu: Statusy (statusiki?) forumowiczów Chciałam sie zapytać o coś...co do niedawna bardzo mi się podobało, a wraz z nową formą strony zniknęło. Mianowicie...niedawno przy każdym profilu były takie małe statusiki, nie pamiętam dokładnie wszystkich nazw...zapamiętałam jedną: zbasseciony/na...może warto by pomyśleć o czymś takim? Widziałam podobne statusy na innych forach ( dany status chyba swiadczy albo o ilości postów albo o czasie pobytu na forum - tego nie rozgryzłam) i bardzo mi się podobały
Kasia :) - Czw 27 Mar, 2008 16:20
no takie pomysły już były od dawna ale z tego co pamiętam spotkały się ze stanowczym nie niektórych forumowiczów, statusy miały zależeć od ilości postów, a wtedy ktoś pisał że to bezsensu... hmmm... może potem znajdę ten temat...
ale tak bardziej w temacie - mi sie to tez podoba i tez bym chciała
Mirka - Czw 27 Mar, 2008 16:24
ja tez jestem za :lol: fajny pomysł
gocha - Czw 27 Mar, 2008 17:49
Też mi się podobało, jestem za :grin:
madzialinka - Czw 27 Mar, 2008 19:54
Pomysł fajny, tylko czy nie będzie to pretekst do "nabijania" sobie postów wypowiedziałmi typu: ale fajnie, super itp. tylko po to, żeby uzyskać taki statusik
Asia i Basia - Czw 27 Mar, 2008 21:24
Ej, chyba nie bedzie nikt walczyl o statusy, tu same spokojne towarzystwo )
Mirka - Czw 27 Mar, 2008 21:26
mnie tez się wydaje że nie ma wsród nas konkurujących ze soba o ilość postów dzieciaków :lol: :lol:
madzialinka - Czw 27 Mar, 2008 21:51
To dobrze.
Ja na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że piszę i piszę, staram się jak mogę, rozwijam moje wypowiedzi (mam nadzieję, że komuś się przydadzą), ale i tak jeszcze dużo mi do Was brakuje
Jeszcze niejeden wieczór będę musiała spędzić przed komputerem, żeby Was dogonić i zasłużyć na statusik
I oczywiście chciałabym wszystkich poznać - tych dwónożnych i czterołapych.
Pozdrawiam.
Asia i Basia - Czw 27 Mar, 2008 21:53
My tu mamy chyba wszyscy jeden statusik: zawirusowani bassecia zaraza, takze nie martw sie, i pisz ile sil starczy.
Hubertus - Czw 27 Mar, 2008 23:24 Temat postu: Re: Statusy (statusiki?) forumowiczów
| Fanfan z rodziną napisał/a: | | niedawno przy każdym profilu były takie małe statusiki |
owszem, krótko przed zamknięciem starego forum wrzuciłem statusy, ale tak jak napisała Kasia było to wbrew użytkownikom, którzy statusów nie chcieli.
Zaraz wrzucę ankietę i sami zadecydujcie czy chcecie powrotu statusów.
pozdrawiam
Hubertus - Czw 27 Mar, 2008 23:29
Tak jak powiedziałem tak i zrobiłem
u góry macie ankietę.
czas trwania ankiety to 7 dni (startując od zaraz)
wynik ankiety będzie niewidoczny do chwili zakończenia głosowania
Kasia :) - Pią 28 Mar, 2008 07:57
| madzialinka napisał/a: | Pomysł fajny, tylko czy nie będzie to pretekst do "nabijania" sobie postów wypowiedziałmi typu: ale fajnie, super itp. tylko po to, żeby uzyskać taki statusik |
Nie - bo takie posty (a raczej ich autorzy) mogą spotkać się ze zdecydowaną reakcją ze strony modów lub adminów - patrz wyciąg z Regulaminu Forum:
"17. Zabronione jest tzw. "nabijanie postów" (dodawanie do każdego wątku kilkudziesięciu wypowiedzi na godzinę o treści "Ok", "Aha", "Popieram" itp. Osoby notorycznie nabijające posty otrzymają od moderatorów ostrzeżenie. "
Ewa z Matyldą i Bobem - Pią 28 Mar, 2008 11:36
Tak przy okazji w temacie statusu, ja w kwestii formalnej hihihi
Hubert dlaczego Ty mi świecisz jako "admin admin"?
Krzysiek jest tylko "admin"...
Czyżby to jakaś mania wyższości hihihi
To ja poproszę "moderator moderator"
Hubertus - Pią 28 Mar, 2008 12:27
a teraz lepiej?
Ewa z Matyldą i Bobem - Pią 28 Mar, 2008 12:36
Hihihihi lepiej
Ale cicho sza, bo zbliża się Prima Aprilis i jeszcze lud obali władzę... I na jeden dzień staniemy się zwykłymi niebieskimi Forumowiczami a wszyscy będą administrować regulaminować i moderować
Mirka - Pią 28 Mar, 2008 12:43
no Adminie teraz ile razy spojrzę na roześmiana bużkę Szymusia będę widziała regulamin :lol:
Ewa z Matyldą i Bobem - Pią 28 Mar, 2008 14:27
No własnie Mirka dobrze, że mi przypomniałaś o Szymku
Hubert - Admin regulaminator
Kasia - Moderator...
To Szymkowi niejako z przydziału się Junior Admin należy
Kasia :) - Pią 28 Mar, 2008 21:48
| Ewa z Matyldą i Bobem napisał/a: | No własnie Mirka dobrze, że mi przypomniałaś o Szymku
Hubert - Admin regulaminator
Kasia - Moderator...
To Szymkowi niejako z przydziału się Junior Admin należy |
godz. 21.42 - ?????
godz. 21.43 - ...buahahahahahahahahahaaaaaahihihihihihiaaaaahahahahahahahihihiii......
.... i tak przez kolejne 3 minuty.....
no Ewa ja z Tobą normalnie nie wytrzymam...!!!!
joi - Czw 03 Kwi, 2008 11:45
Hej, hej ludzie zaraz skończy się ankieta, kto jeszcze nie głosował, zapraszam :grin:
Hubertus - Pią 04 Kwi, 2008 07:13
Dobra moim drodzy parafianie
zagłosowaliście, to teraz piszcie proszę propozycje statusów
przy czym proszę o co najmniej 5-stopniowe propozycje
Krzysiek - Sob 05 Kwi, 2008 17:43
Ja tylko uzupełnię informację o wyjaśnienie że do statusu można zaliczać wynaczone "istotne" posty, więc jest sposób na "nabijaczy postów"
Pozdrawiam
K.
|
|