Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Juz mam swoje szczęście :)

moni - Czw 05 Cze, 2008 22:16
Temat postu: Juz mam swoje szczęście :)
Witam wszystkich!!!
Kiedys zamieściłam ogłoszenie o checi kupna basseta,zarejestrowałam się na tym forum bo kocham te psy.No i marzenie sie spełniło.Moje szczęscie ma 6 tygodni i 5 dni.Jest cudowny.Martwie sie tylko bo ma jakiś malutkie zmiany skórne .Jest juz pod opieka dobrego weterynarza.Nie moge spac bo marwie się o niego strasznie.Nie sa duze te zmiany ale sa, troche sie łuszcza.Lekarz mówi ze to moze w zwiazku ze zmiana otoczenia i stresem zwiazanym z tesknoty za mama.Trzymajcie kciuki za BUNNEGO.Jutro kolejna wzyta i zastrzyki i smarowanko :cry:

marta_zbyszek - Czw 05 Cze, 2008 22:39

powodzenia. całusy dla malucha
Mirka - Pią 06 Cze, 2008 00:49

moni cieszymy się razem z Toba ,wycałuj maluszka i niech szybko zdrowieje :lol: :lol: :lol:
Miła od Gucia - Pią 06 Cze, 2008 07:02

Witaj Moni, cieszymy się razem z Tobą.
Biedny maluszek, ale wszystko będzie dobrze - zobaczysz. Jeśli ma dobrą opiekę weterynaryjną, to dobrze.

Dorti - Pią 06 Cze, 2008 09:53

Ale słodziak. Witamy serdecznie i niech maleństwo szybko zdrowieje. :lol: :lol:
moni - Pią 06 Cze, 2008 10:11
Temat postu: Dziekuję
Serdecznie dziekuje wszystkim za powitanie.Trzymajcie kciuki za zdrowie Bunnego :wink:
Renia - Pią 06 Cze, 2008 11:54

Witamy :)
gocha - Pią 06 Cze, 2008 20:14

Witamy i cieszymy się razem z Tobą
Fanfan z rodziną - Sob 07 Cze, 2008 13:18

Witajcie :lol:
goska - Pon 09 Cze, 2008 08:59

Witamy!!! Maluch jest cudny :lol:
Bona - Sob 14 Cze, 2008 15:24

Śliczny:) nie martw się napewno wszystko będzie dobrze z Twoim szczęściem:*
Ewa z Matyldą i Bobem - Pon 16 Cze, 2008 17:34

Oj jaki słodziak :)
Witamy maluszka serdecznie - rośnij zdrowo!!

moni - Wto 17 Cze, 2008 08:56
Temat postu: Rosnę i rosnę
Bunny coraz większy i bardziej nieznośny.Zmiany skórne znikają, tylko martwię się bo ma jakąś gulkę podskórną na szyi.Weterynarz powiedział ze to moze byc skutek źle rozmasowanego zastrzyku, ale przeciez on miał tydzień temu zastrzyki na nużeńca i nie miał tej gulki dopiero gdy wczoraj rano go smarowałam to wyczułam to gulsko :cry: .
Pani doktor kazała smarowac maścia rozgrzewającą i mocno masować to miejsce, to powinno się wchłonac.Bunnego nie bolą te masaże , więć jest niebolesna gula.

Może ktoś miał podobną sytuacje i mógłby uspokoić moje nerwy.Z góry dziękuję i pozdrawiam

Miła od Gucia - Wto 17 Cze, 2008 11:14

Gulka po zastrzyku wyszła po tygodniu dopiero, i ja sie zastanawiałam co to jest, o zastrzyku dawno zapomniałam.
Jak Gucio leżał koło mnie, to mu masowałam, bez maści. Wnętrzem dłoni rozmasowywałam mu tę kulę i po paru dniach przeszło.

Jaga - Wto 17 Cze, 2008 11:34

A Cercia taką ma juz chyba od roku, albo dłużej. Nie masujemy, bo jak sie to rozmasowuje, to jakby sie powiększało. Może już jest za późno i wtedy ten masaż to tylko podraznianie. Myslelismy, żeby to usunąć, ale wet powiedział, że jak nie rośnie to nie ruszać.
moni - Sro 18 Cze, 2008 09:46

:mrgreen: Dziekuję za odpowiedzi.Uspokoiłm się.Dziś mu dośc długo masowałam i gulka sie zmiejszyła :)

Pozdrawiam wszystkich i miłego dzionka zyczę :grin:

alicja - Sro 18 Cze, 2008 10:30

Prześliczny :)

życzymy powodzenia i mnóstwa radości :)

moni - Czw 19 Cze, 2008 09:51
Temat postu: Jutro kończę 2 miesiące
Oto najnowsze zdjęcia Bunnego
moni - Czw 19 Cze, 2008 09:55
Temat postu: I kolejne
:wink:
moni - Czw 19 Cze, 2008 10:00

W swoim ulubionym łóżeczku
Miła od Gucia - Czw 19 Cze, 2008 11:34

Jak on słodko w tym koszyczku wygląda, taki malutki taki słodki.
moni - Czw 19 Cze, 2008 13:56
Temat postu: Czasem wytyka języczek
:grin: :grin: :grin: :grin:
marta_zbyszek - Czw 19 Cze, 2008 17:38

piękny psiak - a w tym koszyczku po prosty zajefajne zdjęcie
robert.nowak - Pią 20 Cze, 2008 21:38

Śliczny bobo :) , róbcie foto koszyczka bo znając bassecie dzieciaki :twisted: to za chwilkę koszyczek zniknie :) ))))))))
moni - Sob 21 Cze, 2008 10:13

No żeczywiscie diabełek z niego :twisted: Jak narazie udaje mi sie go upilnować.Często patrzy na mnie opierając się o kojec i udaje że nic nie robi a w tym czasie delikatnie żebym nie widziała gryzie koszyczek :razz:
Mały sciemniacz.

madzialinka - Sob 21 Cze, 2008 18:55

moni napisał/a:

Mały sciemniacz.

Nie widziałam jeszcze basseta nie-ściemniacza. One nawet jak śpią to kombinuja co by tu jeszcze zbroić. A minę przy tym mają taką niewinną...