| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Powitania - Witamy :)
dragonlady - Wto 27 Mar, 2012 09:19 Temat postu: Witamy :) Czas się przywitać ...
W sumie nie do końca wiem co napisać Trafiłam na wasze forum przy okazji poszukiwania baseta. Psy towarzyszą mi od dziecka i nie wyobrażam sobie domu bez 4 łap. Obecnie mieszka z nami 2-letni kundelek i 2 syjamy niespełna roczne i świetnie współgrają.
Dlaczego baset ?
Tak naprawdę jest to niezrealizowane marzenie od lat. Pierwszego baseta spotkałam jak byłam małym dzieckiem i się w nich zakochałam. Przez lata miałam wiele różnych psów w domu - najczęściej jamników ale był i husky, gończy, spanielek i powiem szczerze myślę nadal że baset to jest ten temperament którego mi brakuje
Mamy duży dom z ogromną działką i dużo miłości do zaoferowania. W ogłoszeniach proponowaliście dorosłego psa do adopcji. Częściowo tam wyjaśniłam dlaczego powinien być to szczeniak i w sumie gdyby nie te powody to chętnie wzięłabym i dorosłego psa.
To o nas tak pokrótce.. mam nadzieje że niedługo będę mogła się pochwalić powiększona o 4 łapy rodziną
besta - Wto 27 Mar, 2012 09:27
Witamy :grin: .Nareszcie pojawił się ktoś z Gdańska :wink:
gkoti - Wto 27 Mar, 2012 10:01
No witamy też, niedalekich sąsiadów :wink:
ania123 - Wto 27 Mar, 2012 10:02
heeej
fajnie ze jestescie, zycze powodzenia w znalezieniu tego wymarzonego basseta
po jamniku, huskim i spanielu to na pewno bedzie bardzo duza zmimana
Miła od Gucia - Wto 27 Mar, 2012 10:04
witaj
miło, że zagościłaś na nasze forum :lol:
julkarem - Wto 27 Mar, 2012 10:15
Serdecznie witamy
Dorti - Wto 27 Mar, 2012 10:48
Witamy serdecznie :grin:
Joasika - Wto 27 Mar, 2012 11:43
Serdecznie witamy wśród bassetozakręconych :!:
klimaTequila - Wto 27 Mar, 2012 14:00
...siemanko, witamy:)
ja także miałem jamnika...i to nie jednego:)
indywidualności niemniejsze od bassetów tyle ze 30 kg lżejsze:)))
Kala - Wto 27 Mar, 2012 14:37
I my witamy serdecznie
Marynia - Wto 27 Mar, 2012 14:58
Witamy serdecznie :lol:
jabluszko520 - Wto 27 Mar, 2012 16:13
I ja witam, jestem po spanielach, kundelkach a obecnie mam basseta i owczarka n.
JEDNO POWIEM (NAPISZĘ) : DUUUŻA ZMIANA TO BĘDZIE W WASZYM ŻYCIU
powodzenia w poszukiwaniu "tego jedynego" :lol:
Asia i Basia - Wto 27 Mar, 2012 20:01
Fajnie, ze wstapilas w nasze "szeregi" Po jamniku, dalmatynczyku, kundelku i owczarku moge powiedziec, ze basset to chyba najwieksze wyzwanie dla cierpliwosci, ale i ogromna radocha. Mam nadzieje, ze doczekacie sie tego wymarzonego basseta Witajcie na Forum
Joasika - Wto 27 Mar, 2012 20:26
| Asia i Basia napisał/a: | | moge powiedziec, ze basset to chyba najwieksze wyzwanie dla cierpliwosci, ale i ogromna radocha. |
O taaaaaak :!:
Ja miałam wiele psiaków, ale prawdziwą "szkołę życia" dał mi dopiero basset.
Ale też sprawił największą radość - w życiu nie miałam takiego kręćka na punkcie psa :!:
Cała moja rodzina wielbi to stworzenie
BASSiBAWARIA - Wto 27 Mar, 2012 20:40 Temat postu: WITAM Ja z kolei jestem po jamniczku i rhodesiance...jak widzimy niżej..
Serdecznie witam w swoim imieniu i całej reszty :cool: .
Bassetem spełniłam swoje marzenie,o którym nawet nie wiedziałam,że jest marzeniem...
To pies idealny dla mnie...uwielbiam jego charakter a wygląd jest rozbrajający.
zuza i gabi - Wto 27 Mar, 2012 20:52
Serdecznie witamy :grin:
Gosia B - Wto 27 Mar, 2012 23:31
witam serdecznie. Miałam foksteriera, dwa owczarki niemieckie. Teraz oferuję Dom Tymczasowy bassetom, które kocham od dzieciństwa. Obecnie jestem dumną właścicielką kota Futerała...
Jak to Miłeczka mówi: Twój basset już Cię szuka....... basiorki to wyzwanie i radocha z posiadania psa indywidualisty....
Molly i Gosia - Sro 28 Mar, 2012 07:30
my tez serdecznie Witamy !!! Molly macha lapkami :smile: :smile:
watla - Sro 28 Mar, 2012 08:52
Witamy serdecznie
lora - Sro 28 Mar, 2012 19:02
Witajcie. My mamy tylko jedną syjamkę, a udało jej się ustawić do pionu 3 kocury i stado bassków. Nasza Lilit nie uznaje kompromisów. Ciekawa jestem reakcji Waszych kiciusiów.
Mamy w swoim stadzie własnoręcznie wychowaną "córcię-bassetkę" i oboje ze Zbyszkiem zgodnie twierdzimy, że totalnie nie umieliśmy jej wychować. Trzeba mieć silny charakter, żeby nie ulec maleństwu z rozkosznymi ślepkami i miną "tylko mnie kochaj". My polegliśmy i teraz Lorka włazi nam na głowę
Życzę szybkiego powiększenia rodziny o basseciątko :grin:
BASSiBAWARIA - Sro 28 Mar, 2012 21:02
"Mamy w swoim stadzie własnoręcznie wychowaną "córcię-bassetkę" i oboje ze Zbyszkiem zgodnie twierdzimy, że totalnie nie umieliśmy jej wychować. Trzeba mieć silny charakter, żeby nie ulec maleństwu z rozkosznymi ślepkami i miną "tylko mnie kochaj". My polegliśmy i teraz Lorka włazi nam na głowę "
Silny charakter to tez nie to.....
ja mam silny,a mimo to mój Basseton tez wchodzi mi na głowę...ale kocham to...
wszystkie swoje bestie kocham,ale ten drań zawładnął moim sercem na maxa i mnie zaczarował. :lol:
Jacek - Czw 29 Mar, 2012 15:35
Witamy serdecznie. Przyszedł czas na "Jamnika Królewskiego"
JolaP - Pon 16 Kwi, 2012 18:46 Temat postu: Re: Witamy :) Witamy pięknie i pozdrawiamy :smile:
|
|