|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Co bassetowi jest potrzebne... - kaganiec i basset, czy mu potrzebny ?
Miła od Gucia - Pon 21 Sty, 2013 11:48 Temat postu: kaganiec i basset, czy mu potrzebny ? x e [Dzisiaj 11:36] madziaa: kurcze zdjęcie potrzebne, koniecznie poproszę o zdjęcie bassecika w kagańcu
jak Gustaw wyżerał na dworze najgorsze świństwa
to mu zakładałam, ale niestety, nie chciał w nim chodzić, nagle stawał jak mur i koniec
zdjęcia słabe, robione dość dawno :lol:
madziaa - Pon 21 Sty, 2013 11:52
Bogusi skandal !! :razz: biedny Gucio nie no pasztecik nie pasuje do kagańca ewidentnie NIE
tatar - Pon 21 Sty, 2013 15:22
Basetowi to raczej śliniak potrzebny aniżeli kaganiec ..
Miła od Gucia - Pon 21 Sty, 2013 19:14
tatar napisał/a: | Basetowi to raczej śliniak potrzebny aniżeli kaganiec .. |
ha ha a skąd wiesz
gdzieś mam zdjęcie Gucia jak był w śliniaczku :lol:
moni - Pon 21 Sty, 2013 20:14
To Banan w kagancu.Ma zakładany/ czasem/ w domu .Banan lubi pokazywac zeby na Igę a wobec Snoopiego wykazuje cechy dominacji i sprowadza Snoopiego do parteru :lol: :lol:
Prawdę mówiąc śmiesznie basset wyglada w kagańcu,
Joasika - Pon 21 Sty, 2013 20:19
Bosssssko te pasztety wyglądają w kagańcach
Jeno jakoś nijak agresywnie...
ania123 - Pon 21 Sty, 2013 20:43
moni napisał/a: | To Banan w kagancu.Ma zakładany/ czasem/ w domu .Banan lubi pokazywac zeby na Igę a wobec Snoopiego wykazuje cechy dominacji i sprowadza Snoopiego do parteru , |
w jaki sposob 'wykazuje cechy dominacji' ? jakie to sa 'cechy dominacji'?
edit. mam nadzieje ze ten post nie zostanie usuniety jako post 'nie na temat'. owszem jest na temat. moni zaklada psu kaganiec miedzy innymi dlatego ze 'wykazuje cechy dominacji'. pytam jakie to sa cechy dominacji, bo moze moje psy tez wykazuja cechy dominacji, i powinnam pomyslec nad kupieniem im kagancow
jabluszko520 - Pon 21 Sty, 2013 21:46
ania123 napisał/a: | moni napisał/a: | To Banan w kagancu.Ma zakładany/ czasem/ w domu .Banan lubi pokazywac zeby na Igę a wobec Snoopiego wykazuje cechy dominacji i sprowadza Snoopiego do parteru , |
w jaki sposob 'wykazuje cechy dominacji' ? jakie to sa 'cechy dominacji'?
|
Ania, a może tak o kagańcach? :wink: :lol: Ja mojej nie muszę, ale spanielkowi teraźniejszy właściciel musi zakładać np. podczas czesania i kąpania, bo ich gryzie... mnie zresztą tez gryzła jak u mnie była...
koluś - Pon 21 Sty, 2013 21:53
"To przez Igę. To ona mi dokucza" cytat plus zdjęcie psa w kagańcu... hmmm czy tylko ja czegoś tu yyy "nie rozumiem"...??? (mam nadzieję, że to o kagańcu i na temat...)
Miła od Gucia - Pon 21 Sty, 2013 23:20
No i się doigrałeś Bananku :lol:
widzę, że nie jest zadowolony :lol: jak Guciol
Moni pozdrawiam serdecznie
madziaa - Pon 21 Sty, 2013 23:53
Ja protestuje !!! takie słodziaki w kagańcach hmm kurcze niech się Iga nie zaczyna biedactwa Pańcie nie zakładajcie tych paskudztw:( same byście nie chciały tego mieć na buźce jestem za tym żeby wymienić kagańce na smoczki albo coś smacznego :razz:
ania123 - Pon 21 Sty, 2013 23:58
moze na marchewke
koluś - Wto 22 Sty, 2013 00:00
ania123 napisał/a: | moze na marchewke |
ale na kiju czy bez?
ania123 - Wto 22 Sty, 2013 00:01
albo na kij : )
Joy - Wto 22 Sty, 2013 18:17
Basset w kagańcu, proszę :lol: ...
Wiem, że jest za mały, ale w całym, dużym sklepie zoologicznym żaden nie nadawał się na specyficzny pysk basseta - ten był najlepszy. Kupiłam go, bo miałam dość Mańka zżerającego wszystkie świństwa na ulicy i ciągłych walk o wyrywanie mu "łupów" z pyska (swoją drogą, w takim kagańcu również dawał radę zjeść).
Po jakimś tygodniu kaganiec tylko leżał i się kurzył, brałam go tylko do pociągu/autobusu - na wszelki wypadek, gdyby się ktoś przyczepił. I dokładnie takie samo zastosowanie będzie miał dla przyszłego uchatego... jako atrapa :cool:
moni - Wto 22 Sty, 2013 20:07
Chciałam tylko wyjasnic odnosnie kagańca.Kaganiec zakłada babcia Igi jak nie moze sobie poradzic z warkotem Banana i z pokazywaniem kłów na dziecko.Niestety Snoopi zna Jak wyglada atak Banana i nie jeden raz tego doświadczył.
Pozdrawiam :lol: :lol: :lol: :lol:
Lutex - Czw 24 Sty, 2013 15:02
Bogusiu, oj to musialas sie zdenerwoac na te swinstwa, ze Guciowi kaganiec zafundowalas hhihi
aa Maniek to juz taki konkretny mial kaganiec, ale chyba dobrze sie w nim czul, bo mine ma calkiem spoko swoja droga myslalam, ze takie kagance nie pasuja na basy.
wieczorem wstawie Lutora, bo tez ma -diabel jeden -na specjalne okazje.
Lutex - Sob 26 Sty, 2013 18:51
a oto i Lutor w kagancu, nasz jest taki leciutki i delikatny. uzywamy go bardzo rzadko. moze w nim pic wode a nawet memlac smakolyki, ale gorzej z wyciem - co nas bardzo cieszy. jesli ma nie podjadac lub nie pokazywac zebow weterynarzowi to zapiecie ustawia sie ciasniej i nie otworzy pysiaka.
Miła od Gucia - Sob 26 Sty, 2013 19:12
pociesznie wygląda :lol:
Marynia - Sob 26 Sty, 2013 20:13
Lutorku ściągaj to szybko :wink:
madziaa - Nie 27 Sty, 2013 12:23
Precz z kagańcami dla pasztetów !!!! :razz: Mi się basset w kagańcu nie podoba hmm taka cudna, śliczna mordka stworzona do całowania ma być w kagańcu choć na chwile mówię zdecydowane NIE
jabluszko520 - Nie 27 Sty, 2013 12:24
Madzia czy to jest protest? :wink: :lol:
madziaa - Nie 27 Sty, 2013 12:30
tak Oflagujemy się z dziewczynami i wstawimy tu fotki! Mówimy zdecydowane NIE kagańcom :wink:
|
|