Nasze Bassety
Klub Miłośników Basset Hound i podobnych.

Powitania - Baska pozdrawia wszystkie bassety

Asia i Basia - Wto 17 Kwi, 2007 09:03
Temat postu: Baska pozdrawia wszystkie bassety
Witam wszystkich wielbicieli bassetow. Jestesmy szcześliwymi posiadaczami rocznej Baśki. Dojrzeliśmy wreszcie do forum, mamy nadzieje, ze bedziemy mogli dzielic sie z Wami naszymi radosciami i smutkami zwiazanymi z ta jakze fascynujaca rasa.
Jaga - Wto 17 Kwi, 2007 09:20

Witamy serdecznie i zyczymy dobrej zabawy :D
Pozdrawiamy Jaga, Grzegorz i Aga + Afra, Karol i Cercia

Agata - Wto 17 Kwi, 2007 22:48

Witaj Asia na forum :D
Fanfan z rodziną - Sro 18 Kwi, 2007 13:07

Rozwaliło mnie imię Waszej suni...pozdrawiamy Baśkę i jej właścicieli :D
Bacha - Sro 18 Kwi, 2007 13:48

No właśnie. Kiedyś, kiedyś, bardzo dawno temu moja sąsiadka miała krowę o imieniu Baśka. O jaka ja byłam oburzona . Teraz też myślę, że przyjemniej mieć za imienniczkę bassetkę.
Pozdrawiam serdecznie - Baśka z Bassem i Finką

Asia i Basia - Sro 18 Kwi, 2007 14:45

Przepraszamy wszystkie Barbary, ale nasza inaczej nie mogla miec na imie. Probowalismy,ale zadne imie do niej nie pasowalo :D .
Fanfan z rodziną - Sro 18 Kwi, 2007 16:29

uueeee...Baśka to prawdziwa Baśka jest 8) ...dodam, bassecia laska :wink:
Asia i Basia - Sro 18 Kwi, 2007 16:34

A tak, od kiedy mamy Baske moj szanowny malzonek mnie i dzieci juz nie fotografuje, bo my nie fotogeniczni i sie tak nie usmiechamy jak ona :? :twisted:
Kinga&Kefir - Sro 18 Kwi, 2007 16:37

Kefir aż mlasnął , pewnie z wrażenia.... ale ta druga laska też niczego sobie :wink: Pozdrawiamy i drapiemy za uchem!!
Ewa z Matyldą i Bobem - Sro 18 Kwi, 2007 17:38

Baśka fajna dziewczyna :)
Pewnie Robert Gawliński śpiewając "piękne jak okręt pod pełnymi żaglami, jak konie w galopie, jak niebo nad nami..." ma na myśli tę właśnie Baśkę :) No w każdym razie ja jak usłyszę piosenkę to od razu mi się skojarzy :)

I bardzo lubię nazywanie psów ludzkimi imionami :) Ciekawe, czy gdzieś biega jakaś czworonożna Ewka?

Witamy i pozdrawiamy :)

Bacha - Sro 18 Kwi, 2007 20:14

Piękna, miło mieć taką imienniczkę.
Asia i Basia - Sro 18 Kwi, 2007 20:20

Diekujemy za mile przyjecie. Fajnie tu u Was, tak rodzinnie. A Bacha to tylko na zdjeciach taka spokojna wyglada, w rzeczywistosci to zboj i zjadacz zabawek naszych dzieciakow.
Kredka - Czw 19 Kwi, 2007 19:08
Temat postu: Nowa Kredka wita nowa bassetkę!!
Witamy, tzn. Kredka z rodzinką...my tu tez nowi i również mamy nadzieję na miłe przyjęcie nas do grona wielbicieli tej rasy. Nasza Kredka jest baaardzooooo kooochaaaana...tylko "trochę" sika w domu..... :lol:
Asia i Basia - Czw 19 Kwi, 2007 19:43

witamy kredko , pozdrawiamy i zyczymy milej wspolnej baseciej zabawy :) )))
patyk - Pią 20 Kwi, 2007 11:25

Asiu - Marku - Basiu - WITAJCIE!!!
DUDI DOG`S - Pią 20 Kwi, 2007 17:25

serdecznie witamy nowych przyjaciół Małgorzata i Krzysztof z Dudi Dog`s