|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Spotkania i Zloty - Spotkanie w Kaźmierzu, 28 maj 2011 (II)
watla - Sro 11 Maj, 2011 11:45 Temat postu: Spotkanie w Kaźmierzu, 28 maj 2011 (II) Proponuję powtórkę z rozrywki czyli spotkanie w Kaźmierzu. Dzień 28 maj 2011.Godzina np od 10 .
Miejsce mini zlotu:
Kaźmierz Wielkopolski, ul.Leśna - teren Polskiego Związku Wędkarskiego nad stawem
Tatar prowadzi nas:
Najprostsza do nas metoda dojazdu:
Należy dostać się na drogę 92 (daaaaawne A2 Warsza-Poznań-Świecko, Z Poznania nalezy wyjechać przez Wolę lub ul. Dąbrowskiego), i w miejscowości Tarnowo Podgórne na rondzie skręcamy na Kaźmierz dalej będą już tabliczki ale podpowiem: następne rondo prosto, na kolejnym w lewo i zały czas "prosto" (główną).
Po dotarciu do Kaźmierza docieramy do rynku i kierujemy się w lewo (na Buk), mijamy kościół i zaraz po zjechaniu z górki skręcamy w prawo (między Hohland i cmentarz).
Końcówka zależy od wybranego wariantu: na nastepnym skrzyżowaniu
- do nas prosto (domek nr 11),
- na teren PZW w prawo i dalej prosto i po minięciu stawu skręcamy w drugą dróżkę w prawo (przed ścianą lasu).
Zapraszamy :lol: :lol:
Oficjalnie oświadczam ,iż wszystko legalnie /papierowo/ zostało załatwione. Stosowne zezwolenie jeszcze cieplutkie mam w torebce.Jest to teren wprawdzie nieogrodzony ale duży na którym znajduje się miejsce do rozpalenia ogniska oraz wiata ze stołami i ławkami i kamiennym grilem.Obok las i pola.Ludzkich zabudowań brak.Jest też miejsce do zaparkowania samochodów.
W związku z tym zapraszam wraz z Tatarem WSZYSTKICH chętnych do przyjazdu i pobycie w naszym towarzystwie.
Uczestnicy spotkania
1.Miła, Marek + Gucio
2.Tatar Wątła Przemek Olek + Chili i Elza
3.Karolina Maciej + Platon i Tola
4. Asia Maciej + Stefan
5. Anita Julka + Spike + Jogi( z ADHD)
6. Dominika, Michał + Koluś
7. Luiza, osoba towarzysząca :lol: i Łucja + Batus
8. Dorti Elena Andrzej + Cudeńka
9. Mirka, P. Wiesio + Dusia i Borys
10. Eufrazyna do jedzie - nie dojedzie - dojedzie - nie dojedzie - dojedzie
A co do menu proponuję aby każdy z nas zadeklarował co może ze sobą zabrać aby potem nie było dubelków I tak :
1. Miłka : wielka micha sałatki z ananasem, coś na grilla plastikowe naczynia i sztućce /kieliszki też (oczywiście wszystko dla wszystkich uczestników) :wink: /, w dwóch termosach przywiozę kawusię, już zaparzoną, woreczki na psie kupy, duże worki na śmieci
2. Wątła i Tatar : placek z truskawkami i galaretką, sałaka z paluszkami krabowymi, 2 soki, 2 cole,
3. Dorota : żarełko i piwo
4. Asia i Maciej: kiełbaski, kaszanki, chleb, piwko, musztarda, ketchup
5. "Koluś" Dominika: co do picia i żarełka, to proponuję, że każdy do picia zabiera to co najbardziej lubi, a z żarełka to my przywieziemy pewnie też jakieś kiełbaski, zamarynowane mięso (muszę Michała zagnać do roboty, bo robi przepyszną karkówkę), zrobię sałatkę z kuskusem (taka kaszka + papryka + cebula + pietruszka + sos włoski i cytryna - jak ktoś nie lubi to sobie wygrzebie cebulę), no i wiadomo piciu, piciu, zobaczę czy zdążę z jakimś ciachem...
6. julkarem: sałatkę, picie i jeszcze coś tam ............... 2 chleby własnego wypieku, herbatkę w termosie , łopatę do zbierania kupek,
7. kalamaciej : my przywieziemy jakieś chipsy, paluszki, sałatkę pewnie jakieś mięcho czy cóś.. kurcze musimy jeszcze pomyśleć
8. Luiza : cukierasy niam niam...
na ładną pogodę czary
Asia i Stefan - Sro 11 Maj, 2011 11:49
Szkoda, że tu nie można zrobić tak, jak na Facebook'u. LUBIĘ TO!!!! Po stokroć!!!!
Asia i Stefan - Sro 11 Maj, 2011 11:51
Miła od Gucia napisał/a: | Cudownie Wam było, a pogoda faktycznie, jak na zamówienie.
Cóż mam powiedzieć, po Zojkowemu "zazdraszczam", następnego spotkania nie opuszczę. |
Moi Drodzy, nic dodać, nic ująć. Tym razem będzie przynajmniej o jednego bassiora więcej, prawda Miłka???
Miła od Gucia - Sro 11 Maj, 2011 15:19
asia i maciej napisał/a: |
Moi Drodzy, nic dodać, nic ująć. Tym razem będzie przynajmniej o jednego bassiora więcej, prawda Miłka??? |
prawda :lol:
1. Miła + basset Gustaw
watla - Sro 11 Maj, 2011 18:43
Alicja ,Karolina , Dorota a jak tam Wy?Odwiedzicie nas? Oczywiście innych chętnych forumowiczów również serdecznie zapraszamy :grin: :grin:
Batus - Sro 11 Maj, 2011 18:53
Może my?
Kala - Sro 11 Maj, 2011 19:03
watla napisał/a: | Alicja ,Karolina , Dorota a jak tam Wy?Odwiedzicie nas? Oczywiście innych chętnych forumowiczów również serdecznie zapraszamy :grin: :grin: |
oj my zawsze! a będą kiełbaski? :lol:
ja w każdym bądź razie już obmyślam menu! (oczywiście Maciej coś upichci bo moje żarełko mogłoby być niezjadliwe)
Batus napisał/a: |
Może my?
|
zapraszamy, zapraszamy dlaczegoż tak nieśmiało?
Joasika - Sro 11 Maj, 2011 19:27
Rany, jak ja Wam zazdraszczam....
Ale jakby tak kto w okolice Śląska przypadkiem trafił, to ja wraz z resztą inwentarza serdecznie w me skromne progi zapraszam :!:
Batus - Sro 11 Maj, 2011 19:33
Jeśli możemy się przyłączyć to my chętni jesteśmy
Dorti - Sro 11 Maj, 2011 19:43
Myślę, że jest to do zrobienia :wink:
Tylko jaką psią ekipę ja mam wziąć ze sobą to nie mam pojęcia :razz:
28 maj wpisuję w kalendarz
Kala - Sro 11 Maj, 2011 20:00
Oj jak się cieszę!
Dorota no jak to które parówy masz zabrać? już Ci mówię: Bellę, Luci, Grubego, Koko, Dasze, Różola, Scubiego no i Liszowską (choć to nie parówczak) a Onyśce powiemy, że następnym razem na kafke ją zabierzemy
mam nadzieję, że o żadnym cudeńku nie zapomniałam!
watla - Sro 11 Maj, 2011 20:31
Batus napisał/a: | Może my? |
Jasne przyjeżdżajcie.Zapraszamy.Fajnie będzie.
Hmmm Dorotko no nie wiem nie wiem który piesek ma przyjechać ale nie zabieraj Koko bo Ci ją ukradnę.
Karolina kiełbaski dla Was na 100% a i Tolę też w domu zostawcie bo też ją ukradnę :wink:
eufrazyna - Sro 11 Maj, 2011 20:48
Joasika napisał/a: | Rany, jak ja Wam zazdraszczam....
Ale jakby tak kto w okolice Śląska przypadkiem trafił, to ja wraz z resztą inwentarza serdecznie w me skromne progi zapraszam :!: |
Muszę sprawdzić na googlach, czy ja mam daleko... A przyjmujesz w te progi z psami sztuk 3?
Joasika - Sro 11 Maj, 2011 20:50
eufrazyna napisał/a: | Joasika napisał/a: | Rany, jak ja Wam zazdraszczam....
Ale jakby tak kto w okolice Śląska przypadkiem trafił, to ja wraz z resztą inwentarza serdecznie w me skromne progi zapraszam :!: |
Muszę sprawdzić na googlach, czy ja mam daleko... A przyjmujesz w te progi z psami sztuk 3? |
Podwórko mam duże - i 20 się zmieści :!:
watla - Sro 11 Maj, 2011 20:54
Joasika napisał/a: | eufrazyna napisał/a: | Joasika napisał/a: | Rany, jak ja Wam zazdraszczam....
Muszę sprawdzić na googlach, czy ja mam daleko... A przyjmujesz w te progi z psami sztuk 3? |
Podwórko mam duże - i 20 się zmieści :!: |
Szkoda że nie mieszkacie bliżej bo sami byśmy Was odwiedzili ale kto wie kto wie może kiedyś przejazdem będziemy
zuza i gabi - Sro 11 Maj, 2011 21:11
Fajnie macie :grin:
Ja pocieszę się fotkami :wink:
besta - Sro 11 Maj, 2011 21:26
A jak zwykle do WSZYSTKICH mam daleko ......
eufrazyna - Sro 11 Maj, 2011 21:28
watla napisał/a: | Joasika napisał/a: | eufrazyna napisał/a: | Joasika napisał/a: | Rany, jak ja Wam zazdraszczam....
Szkoda że nie mieszkacie bliżej bo sami byśmy Was odwiedzili ale kto wie kto wie może kiedyś przejazdem będziemy |
Do nas też zapraszamy Kończymy robić ogródek na przyjazny ludziom
Asia i Basia - Sro 11 Maj, 2011 21:45
W morde, same fajne spotkanka, a ja mam taki kawal. A do Niemcowa sie nikt nie wybiera ?
Dorti - Sro 11 Maj, 2011 21:47
Asia i Basia napisał/a: | W morde, same fajne spotkanka, a ja mam taki kawal. A do Niemcowa sie nikt nie wybiera ? |
Jak będę jechać odwiedzić moje bassecie dzieci to dam Ci znaka :wink:
eufrazyna - Sro 11 Maj, 2011 21:59
Dorti napisał/a: | Asia i Basia napisał/a: | W morde, same fajne spotkanka, a ja mam taki kawal. A do Niemcowa sie nikt nie wybiera ? |
Jak będę jechać odwiedzić moje bassecie dzieci to dam Ci znaka :wink: |
Do mnie znowu przyjedź !
Asia i Basia - Sro 11 Maj, 2011 22:05
Daj znac kiedy i nie ma sprawy
watla - Sro 11 Maj, 2011 22:15
eufrazyna napisał/a: | watla napisał/a: | Joasika napisał/a: | eufrazyna napisał/a: | Joasika napisał/a: | Rany, jak ja Wam zazdraszczam....
Szkoda że nie mieszkacie bliżej bo sami byśmy Was odwiedzili ale kto wie kto wie może kiedyś przejazdem będziemy |
Do nas też zapraszamy Kończymy robić ogródek na przyjazny ludziom |
Ok.Będziemy pamietać :grin:
Joasika - Czw 12 Maj, 2011 06:53
Asia i Basia napisał/a: | W morde, same fajne spotkanka, a ja mam taki kawal. A do Niemcowa sie nikt nie wybiera ? |
Aśka!
Ja Ci przypominam, że obiecałaś w ramach odwiedzin w Polsce zrobić nalot mojej willi :!:
Poza tym...serdecznie zapraszam wszystkich chętnych do odwiedzin u mnie :!:
My gościnni - chlebem i solą przywitamy...i takie tam....
Dorti - Czw 12 Maj, 2011 07:07
Joasika napisał/a: | Asia i Basia napisał/a: | W morde, same fajne spotkanka, a ja mam taki kawal. A do Niemcowa sie nikt nie wybiera ? |
Aśka!
Ja Ci przypominam, że obiecałaś w ramach odwiedzin w Polsce zrobić nalot mojej willi :!:
Poza tym...serdecznie zapraszam wszystkich chętnych do odwiedzin u mnie :!:
My gościnni - chlebem i solą przywitamy...i takie tam.... |
i smalcem Joasika i koniecznie smalcem :wink:
Joasika - Czw 12 Maj, 2011 07:12
Dorti napisał/a: | i smalcem Joasika i koniecznie smalcem :wink: |
Się zrobi - kończy mi się dieta-cud, to wymodzę cały garniec
Asia i Basia - Czw 12 Maj, 2011 07:22
A mnie 12 kg smalcu ubylo po mojej diecie, takze rob rob, bo musze nadrobic straty
Asia i Stefan - Czw 12 Maj, 2011 08:49
Widzę, że szykuje się nasz własny mini zlot bassetów Aaaaale fajnie, już nie mogę się doczekać!!!
Magda i Rudolf - Czw 12 Maj, 2011 10:50
Fajnie macie, ja tez chetnie bym przyjechala popatrzec na bassety , ale to nie moje tereny niestety
Miła od Gucia - Czw 12 Maj, 2011 11:12
Madziu, a będziesz w Polsce w tym czasie ?
Magda i Rudolf - Czw 12 Maj, 2011 11:39
Wlasnie patrze i niestety bede 1 czerwca dopiero
Asia i Stefan - Czw 12 Maj, 2011 11:43
Cholercia, no! Bardzo bym się chciała kiedyś z Tobą spotkać
julkarem - Czw 12 Maj, 2011 12:05
a ja co ? mam znowu zabrać tego smutasa Spikego i znowu będzie robił mi wiochę bo nie będzie się z "parówkami" bawił
Magda i Rudolf - Czw 12 Maj, 2011 12:05
Ja rowniez!! Pewnie bedzie jeszcze okazja, mam wielka nadzieje :smile:
Miła od Gucia - Czw 12 Maj, 2011 12:27
julkarem napisał/a: | a ja co ? mam znowu zabrać tego smutasa Spikego i znowu będzie robił mi wiochę bo nie będzie się z "parówkami" bawił |
To będzie ich dwóch, Gustaw dołączy
julkarem - Czw 12 Maj, 2011 12:29
Miła od Gucia napisał/a: | julkarem napisał/a: | a ja co ? mam znowu zabrać tego smutasa Spikego i znowu będzie robił mi wiochę bo nie będzie się z "parówkami" bawił |
To będzie ich dwóch, Gustaw dołączy |
No to jadymy
watla - Czw 12 Maj, 2011 13:19
Alicja Jaką wiochę jaką wiochę starszy chłopak musi sobie odpocząć popatrzeć poopalać a nie z gówniarstwem szaleć.Przyjeżdżajcie przyjeżdżajcie i Jogiego weźcie
julkarem - Czw 12 Maj, 2011 13:24
watla napisał/a: | Alicja Jaką wiochę jaką wiochę starszy chłopak musi sobie odpocząć popatrzeć poopalać a nie z gówniarstwem szaleć.Przyjeżdżajcie przyjeżdżajcie i Jogiego weźcie |
Tylko nie Alicja w krainie czarów ANITA
watla - Czw 12 Maj, 2011 13:27
Anita sorrka nie wiem skąd mi się ta Alicja wzięła
Magda a może jednak uda Ci się trochę wcześniej przyjechać?
Magda i Rudolf - Czw 12 Maj, 2011 13:34
Ja niestety nie dam rady bo samolot mam juz zabukowany.
Ale nastepnym razem postaram sie byc, w zwiazku w tym ze ja bezbassecia moge robic dla was za dogsitter (nie mylic z babysitter ) :grin: :grin:
Asia i Stefan - Czw 12 Maj, 2011 13:48
Co Ty Anito, Alicjo opowiadasz. Spike był nieśmiały na początku, a potem się rozbrykał. I żadną wiochę! Wezmę ciacha to się Spike rozrusza
I koniecznie córcię zabierz.
Batus - Czw 12 Maj, 2011 15:43
O przepraszam bardzo, największą wiochę to robi Batus swoim szczekaniem hihi Weźcie tabletki od bólu głowy Fajne spotkanie się szykuje Czy dzieciaka też mogę wziąć?
koluś - Czw 12 Maj, 2011 17:02
Cześć! A czy basset Koluś może się wstępnie wprosić na basecie spotkanie w Kazimierzu? Bo biedaczek jest tu nowy i zna tylko basseta Stefana z Poznania - pozdrawiamy właścicieli:) - a ja przyznam się szczerze marzę o tym żeby zobaczyć zgraję bassetów razem;) I wcale nie piszę, że Michał przyrządza przepyszne rzeczy na grilla, no a ja może bym jakieś ciacho upiekła... Czekam na info, może być na maila.
watla - Czw 12 Maj, 2011 20:01
Batus oczywiście że dzieciaka brać możesz a nawet powinnaś myślę że z naszymi się dziecię dogada.
Koluś z państwem oczywiście jest bardzo mile widziany.
Jeśli chodzi o dokładną organizację całego spotkania to w najbliższych dniach dokładnie napiszę co i jak gdyż być może uda mi się załatwić super miejsce na grilowanie,konsumowanie,spacerowanie ,bieganie itd. bo tak sobie pomyślałam że nasz domek może nie do końca pomieścić miłych gości.A jak się nie uda miejsca załatwić to jestem pełna optymizmu,iż damy radę grilować,konsumować,spacerować i biegać w naszych skromnych progach
Asia i Stefan - Czw 12 Maj, 2011 22:47
Oj tam skromnych od razu, tak przyjaznego dla bassecich istot domu jeszcze nie widziałam
koluś - Pią 13 Maj, 2011 07:59
no to razem z Kolusiem bardzo dziękujemy za zaproszenie:) i przepraszamy za takie niegrzeczne wpraszanie się!;) ale już nie możemy się doczekać, żeby poznać nowe bassety i ich przemiłych właścicieli. ja to nawet mogę siedzieć na podłodze/ziemi otoczona grupką bassetów;) mam tylko nadzieję, że Koluś nie zrobi wiochy, bo on ma czasem takie różne zapędy...
Dorti - Pią 13 Maj, 2011 08:06
koluś napisał/a: | no to razem z Kolusiem bardzo dziękujemy za zaproszenie:) i przepraszamy za takie niegrzeczne wpraszanie się!;) ale już nie możemy się doczekać, żeby poznać nowe bassety i ich przemiłych właścicieli. ja to nawet mogę siedzieć na podłodze/ziemi otoczona grupką bassetów;) mam tylko nadzieję, że Koluś nie zrobi wiochy, bo on ma czasem takie różne zapędy... |
otoczona grupką bassetów :wink:
ciuchy na przebranie - OBOWIĄZKOWE :grin:
Kala - Pią 13 Maj, 2011 08:12
Batus napisał/a: | O przepraszam bardzo, największą wiochę to robi Batus swoim szczekaniem hihi Weźcie tabletki od bólu głowy Fajne spotkanie się szykuje |
to się z moją Tolą chłopaczyna zgra :twisted: bo moja małpa drze jape zawsze i wszędzie i nie ma że boli
watla - Pią 13 Maj, 2011 08:22
[quote="koluś"]no to razem z Kolusiem bardzo dziękujemy za zaproszenie:) i przepraszamy za takie niegrzeczne wpraszanie się!;)
Jakie wpraszanie jakie niegrzeczne przecież im więcej piesków swoich człowieków na piknik zabierze tym lepiej a ciuchów to faktycznie lepiej wizytowych lepiej nie ubierać.
Kala - Pią 13 Maj, 2011 08:25
Watla Ty lepiej sąsiadów ostrzeż, że taki im się w Kaźmierzu nalot parów szykuje :D:D
koluś - Pią 13 Maj, 2011 09:42
no wiadomo, że ciuchy na przebranie obowiązkowe, nawet dwie pary, hihi;) zresztą jak Koluś chlapnie mordą (zwłaszcza po tym jak się napije i zbiera mu się na przytulanie) to już się można przebierać... już widzę to stado!:)
Asia i Stefan - Pią 13 Maj, 2011 11:10
NO Wątła,
ostrzeż kogo się da, żeby się nie dziwili jak ostatnio, bo tym razem może dojść do poważnych kolizji na drogach, jak znowu będą się na nas tak gapić A tu nie 5 klusek tylko -naście się szykuje!
koluś - Pią 13 Maj, 2011 11:14
no nieźle! koluś to już wszystkich zaczepia z auta jak mu morda z bagażnika wystaje... opiera się łapkami o siedzenie i odwraca łepek i wygląda przez tylną szybę, no więc wszyscy z tyłu kwiczą jaki śliczny smutny piesek... a mina na zbolałego basseta to jego popisowy nr...
watla - Pią 13 Maj, 2011 13:42
Oficjalnie oświadczam ,iż wszystko legalnie /papierowo/ zostało załatwione i spotkanie bassetów i ludzi odbędzie się 28 maja 2011roku w Kaźmierzu na ul.Leśnej na terenie Polskiego Związku Wędkarskiego nad stawem w godzinach od 10 do 20.Stosowne zezwolenie jeszcze cieplutkie mam w torebce.Jest to teren wprawdzie nieogrodzony ale duży na którym znajduje się miejsce do rozpalenia ogniska oraz wiata ze stołami i ławkami i kamiennym grilem.Obok las i pola.Ludzkich zabudowań brak.Jest też miejsce do zaparkowania samochodów.
W związku z tym zapraszam wraz z Tatarem WSZYSTKICH chętnych do przyjazdu i pobycie w naszym towarzystwie.
Dorti - Pią 13 Maj, 2011 13:58
Gosia ja przyjadę z Eleną i pewnie z Andrzejem i nawet nie śmiem zapomnieć o psach ale które pojadą to jeszcze nie wiem
Żarełko i piwo przywiozę :wink:
watla - Pią 13 Maj, 2011 13:59
A co do menu proponuję aby każdy z nas zadeklarował co może ze sobą zabrać aby potem nie było dubelków I tak :
1.Miłka : wielka micha sałatki z ananasem, plastikowe naczynia i sztućce /kieliszki też :wink: / woreczki na psie kupy, duże worki na śmieci
2.Wątła i Tatar : placek z truskawkami i galaretką, sałaka z paluszkami krabowymi, 2 soki, 2 cole,
3.Dorota : żarełko i piwo
Mirka - Pią 13 Maj, 2011 15:37
Dzień dobry po długim czasie :lol:
korzystając z nadarzającej sie okazji chciałabym
się rownież wprosić na ww spotkanie,
jeżeli oczywiście mogę
watla - Pią 13 Maj, 2011 15:52
Mirka .Oczywiście że możesz.Będzie nam bardzo miło.
Miłka dziękuje za zrobienie porządku.
Asia i Stefan - Pią 13 Maj, 2011 16:02
Asia i Maciej: kiełbaski, kaszanki, chleb, piwko, musztarda, ketchup
Miła od Gucia - Pią 13 Maj, 2011 16:17
Mirka napisał/a: | Dzień dobry po długim czasie :lol:
korzystając z nadarzającej sie okazji chciałabym
się rownież wprosić na ww spotkanie,
jeżeli oczywiście mogę |
No witaj, bo długim niebycie :lol:
Mireczko rozumiem, że mam wpisać Pan Wiesio i bassety Dusia i Bono
Batus - Pią 13 Maj, 2011 17:09
kalamaciej napisał/a: | Batus napisał/a: | O przepraszam bardzo, największą wiochę to robi Batus swoim szczekaniem hihi Weźcie tabletki od bólu głowy Fajne spotkanie się szykuje |
to się z moją Tolą chłopaczyna zgra :twisted: bo moja małpa drze jape zawsze i wszędzie i nie ma że boli |
Wreszcie jakaś dziewczyna, z którą będą nadawać na tych samych falach Będą stali naprzeciwko siebie i mogą sobie "gadać" dowoli
Watla, dzieki wielkie za organizację tej imprezy! Nieoczekiwanie chyba trochę się rozrosła, ale to chyba znak, że po prostu jest potrzebna Zastanawiam się co przywieźć, dopiszę później.
Asia i Stefan - Pią 13 Maj, 2011 17:25
Ktoś chyba powinien zorganizować medal dla Watlej za organizację i poświęcenie swojego czasu temu zacnemu wydarzeniu
Joasika - Pią 13 Maj, 2011 18:40
Ależ Wam zazdraszczam.... :cry:
A nie można by tak bliżej Śląska też coś zorganizować... :sad:
Bo ja bym baaaaaardzo chciała takie zacne grono face to face spotkać...
watla - Pią 13 Maj, 2011 18:45
Asiu i Luizo ja Was bardzo proszę przecież ja nic takiego nie robię po prostu mam pomysł i go realizuję.Cieszę się że impreza się rozrasta i żałuję że niestety niektórzy nie będą mogli do nas przyjechać bo daleko -szkoda.
eufrazyna - Pią 13 Maj, 2011 18:56
Super, taki mini zlot
Batus - Pią 13 Maj, 2011 19:27
Przywiozę smakołyki dla dzieciaków
Miła od Gucia - Pią 13 Maj, 2011 19:48
Batus napisał/a: | Przywiozę smakołyki dla dzieciaków |
fajnie, dzięki
koluś - Sob 14 Maj, 2011 07:08
no mówiłam, że Koluś zrobi wiochę - jak nie ma ogrodzenia, to na pewno będzie próbował czmychnąć. biedaczek skończy znowu na długiej lince treningowej...ostatnio byliśmy u znajomych na działce, spuściliśmy go na chwilę z linki, bo ładnie się bawił z innym psem, Michał odwrócił się na chwilę, a pies już był na górce, dobry kawałek dalej...
co do picia i żarełka, to proponuję, że każdy do picia zabiera to co najbardziej lubi, a z żarełka to my przywieziemy pewnie też jakieś kiełbaski, zamarynowane mięso (muszę Michała zagnać do roboty, bo robi przepyszną karkówkę), zrobię sałatkę z kuskusem (taka kaszka + papryka + cebula + pietruszka + sos włoski i cytryna - jak ktoś nie lubi to sobie wygrzebie cebulę), no i wiadomo piciu, piciu, zobaczę czy zdążę z jakimś ciachem...
podejrzewam,że Koluś podłącza się pod nasze żarełko i olewa swoje kulki...;)
a czy ktoś może napisać jak najlepiej dojechać do Kazimierza z Poznani, bo ja się kompletnie nie orientuję w którym to jest kierunku
i mam tylko nadzieję, że Michał, jak ma to ostatnio w zwyczaju, nie powie mi na ostatnią chwilę, że musi być w pracy (tak, tak, też w weekend, bo nie ma to jak prowadzenie własnej firmy) i nie jedziemy...bo chyba zabiję...
koluś - Sob 14 Maj, 2011 07:10
z Poznania oczywiście, uciekło mi a
Miła od Gucia - Sob 14 Maj, 2011 08:14
hurtem dla wszystkich chleb czy bułki ????
toż to podstawa
kto chętny ???
tatar - Sob 14 Maj, 2011 10:50
Najprostsza do nas metoda dojazdu:
Należy dostać się na drogę 92 (daaaaawne A2 Warsza-Poznań-Świecko, Z Poznania nalezy wyjechać przez Wolę lub ul. Dąbrowskiego), i w miejscowości Tarnowo Podgórne na rondzie skręcamy na Kaźmierz dalej będą już tabliczki ale podpowiem: następne rondo prosto, na kolejnym w lewo i zały czas "prosto" (główną).
Po dotarciu do Kaźmierza docieramy do rynku i kierujemy się w lewo (na Buk), mijamy kościół i zaraz po zjechaniu z górki skręcamy w prawo (między Hohland i cmentarz).
Końcówka zależy od wybranego wariantu: na nastepnym skrzyżowaniu
- do nas prosto (domek nr 11),
- na teren PZW w prawo i dalej prosto i po minięciu stawu skręcamy w drugą dróżkę w prawo (przed ścianą lasu).
julkarem - Sob 14 Maj, 2011 11:48
My się meldujemy 28 maja w pełnym składzie: Pańcia + Spike + Jogi( z ADHD) + Julka
Miła od Gucia - Sob 14 Maj, 2011 12:37
Tatar, po Twoim opisie kierunkowskazującym, to mam nadzieję, że do niedzieli 29 jakoś dojadę :lol: :lol:
Batus - Sob 14 Maj, 2011 12:39
Ja biorę nawigację, ale nie wiem czy nie powinnam jej zamienić na Tatara
Miła od Gucia - Sob 14 Maj, 2011 12:42
Batus napisał/a: | Ja biorę nawigację, ale nie wiem czy nie powinnam jej zamienić na Tatara |
ha ha ha
ja nawigację sobie kupiłam z myślę o poprzednim zlocie, który się odbył, tak wstawiałam Kaźmierz, aż musiałam oddać do reklamacji gps hi hi
julkarem - Sob 14 Maj, 2011 13:26
My przywieziemy sałatkę, picie i jeszcze coś tam ................ odliczamy już dni będzie zapewne odjazdowo
Marynia - Sob 14 Maj, 2011 18:45
Nie dość,że szykuje się super zlocik,to jeszcze żarełko super,nie mogę czytać bo mi ślinka leci
eufrazyna - Sob 14 Maj, 2011 21:12
Ja też chcę uuuuuuuuuuuuuuuuu!
watla - Sob 14 Maj, 2011 21:25
to przyjezdzaj
eufrazyna - Sob 14 Maj, 2011 21:29
watla napisał/a: | to przyjezdzaj |
Jak nie będę w ten weekend pracować, to może się uda
Batus - Sob 14 Maj, 2011 22:14
Przyjedź, ja myślałam że Ty będziesz buuu
eufrazyna - Sob 14 Maj, 2011 22:21
Batus napisał/a: | Przyjedź, ja myślałam że Ty będziesz buuu |
Ja się postaram, ale u nas to Kev zawsze w sob pracuje od rana do południa, a ja mam często zmiany w weekendy...A tak sie fajnie zapowiada!
Batus - Sob 14 Maj, 2011 22:27
No ten mój też taki do końca niewiadomy, nowa robota i te sprawy, ale w zamian jakby co biorę przyjaciółkę, wsiadamy w auto i lecimy we dwie;) We trzy, sorry
Kala - Sob 14 Maj, 2011 22:30
o rany! toż to niemalże na zlot basseci zakrawa
my przywieziemy jakieś chipsy, paluszki, sałatkę pewnie jakieś mięcho czy cóś.. kurcze musimy jeszcze pomyśleć
koluś - Nie 15 Maj, 2011 07:52
hi, hi, Koluś to już czeka na te mięsne przysmak
Miła od Gucia - Nie 15 Maj, 2011 08:27
wpis w poście pierwszym tematu uzupełniam na bieżąco, zaglądajcie proszę, sprawdzajcie
http://forum.bassety.net/...p?p=85743#85743
uwagi zgłaszajcie :lol:
miłej niedzieli
bo za dwa tygodnie w niedzielę z domu się nie ruszymy bo będziemy po sobocie wypoczywać
Dorti - Nie 15 Maj, 2011 08:45
Miła od Gucia napisał/a: | wpis w poście pierwszym tematu uzupełniam na bieżąco, zaglądajcie proszę, sprawdzajcie
miłej niedzieli
bo za tydzień w niedzielę z domu się nie ruszymy bo będziemy po sobocie wypoczywać |
za tydzień :shock:
ale to nie będzie 28 maj chyba, że się coś zmieniło :grin:
jak za tydzień to ja nie mogę
Batus - Nie 15 Maj, 2011 08:47
Nie nie, Miła się pomyliłaś, bo pewnie już nie możesz się doczekać tych cukierków Za dwa tygodnie...
Miła od Gucia - Nie 15 Maj, 2011 09:13
pewnie, że się pomyliłam,
dzięki, już w swoim poście poprawiłam :lol: :lol:
dzięki Dorotko za czujność :lol:
co do cukierasów Luiza, to ja liczę na nie :lol:
Batus - Nie 15 Maj, 2011 09:39
Miła od Gucia napisał/a: | co do cukierasów Luiza, to ja liczę na nie :lol: |
No to będziesz miała pewnie silną konkurencję hihi Dwulatki nie znają kompromisów
zuza i gabi - Nie 15 Maj, 2011 13:08
Miła od Gucia napisał/a: | wpis w poście pierwszym tematu uzupełniam na bieżąco, zaglądajcie proszę, sprawdzajcie
miłej niedzieli
bo za dwa tygodnie w niedzielę z domu się nie ruszymy bo będziemy po sobocie wypoczywać |
A ja pomyślałam no tak.
Bogusia ma wadliwego GPS to muśi tydzień wcześniej wyjechać,żeby dotrzeć na czas
julkarem - Pon 16 Maj, 2011 07:48
ja dowioze jeszcze chlebek 2 bochenki pełnoziarnistego (bo sama piekę
Kala - Pon 16 Maj, 2011 07:54
Anita zaczaruj, żeby nam pogoda dopisała :cool: ostatnim razem podziałało
julkarem - Pon 16 Maj, 2011 08:09
własnie pracuję nad tym i ......... chyba sie uda
Miła od Gucia - Pon 16 Maj, 2011 10:50
a już myślałam, że się tego chleba nie doczekam :lol: :lol:
post informacyjny uzupełniony
http://forum.bassety.net/...der=asc&start=0
KasiaRico - Wto 17 Maj, 2011 12:31
szkoda, że to tak daleko... zazdroszczę wam
julkarem - Wto 17 Maj, 2011 13:10
KasiaRico napisał/a: | szkoda, że to tak daleko... zazdroszczę wam |
oj tak jest czego zazdrościc, ale nie widzę problemu aby przyjechać miejsca wystarczy dla wszystkich tam jest naprawde fajowo
Miła od Gucia - Sob 21 Maj, 2011 07:55
a co tu taka cisza ????
Gucio już swoją torbę podróżną wyciągnął z szafy :lol:
nasz skład się powiększy, przyjedzie z nami Marek
watla - Nie 22 Maj, 2011 16:59
Miłka fajnie że Marek będzie z nami.Uff jestem wolna wróciłam do domu po zajęciach.Generalnie teraz mam aż 5 dni aby wszystko dokładnie zapłanować co i jak. Byłam miejsce oglądać mam nadzieję że się Wam spodoba.Nie ma rusztu do grila ale zadzwonię do Pana co i jak.A jak ukradli to zrobimy sobie ognisko a co ..... Prądu tam brak Drogowskazy będą wisieć od rynku mam nadzieję że traficie a teraz idę udusić dzieci które dorwały się do słoika z czekoladą
Miła od Gucia - Nie 22 Maj, 2011 18:42
Może ktoś z nas weźmie grilla ?
Kala - Nie 22 Maj, 2011 20:17
my niestety nie mamy
watla - Nie 22 Maj, 2011 21:17
nie no spokojnie coś wymyślimy gril na pewno będzie natomiast nad ogniskiem jest taka wielka krata /jej nie ukradli hihihi/ na której super fajnie kiełabys i inne takie się piecze /dzieci żyją czekoladę zażarły całą teraz śpią ale jakoś tak się rzucają pewnie nadmiar cukru zaszkodził/
Miła od Gucia - Nie 22 Maj, 2011 21:19
a Chili i Elza załapały się na czekoladę ?
sama bym pojadła
watla - Nie 22 Maj, 2011 21:23
smarki nakarmiły i pieski ale pieski na chlebku dostały bo cyt" ząbki im się tak nie popsują"-Przemek a Olek "Ja z chlebkiem nie lubię dam Elzie" Słoik wylizany do cna Bogusiu chętnie bym Cię poczęstowała tylko zakupy zrobimy.Burza nadciąga.....
julkarem - Pon 23 Maj, 2011 07:40
Pogoda na sobotę ma być idealna, oby tak było My juz pomału też się szykujemy
Poza tym , ze Jogi wytarzał się w jakiś smrodach, matko........... ale był czad, ale jest juz piękny wykąpany, wpachniony, mam nadzieję , że mi takiego numeru nie odwali przed wyjazdem na zlocik
Batus - Pon 23 Maj, 2011 20:23
To ja trzymam kciuki za pogodę, czuję że to będzie super spotkanie!!!
koluś - Wto 24 Maj, 2011 10:26
dobrze, że ktoś mnie ubiegł z tym pytaniem o grilla, bo ja się zastanawiałam czy tam coś takiego będzie... sprawa jest zasadnicza, bo na ognisku na kijku kiełbaskę się upiecze ale mięcho będzie ciężko...ehhh, a ja już się nastawiłam na karkówkę (Michał rewelacyjną robi). my też nie mamy grilla (stary jest tak zdezelowany, że już do niczego się nie nadaje), a wątpię, że do sb uda nam się kupić (niestety praca i chroniczny brak czasu).
może jak ktoś ma takie małe zwykłe grille to niech zabierze? albo czy ta kratka nad ogniskiem nadaje się do pieczenia czegoś jeszcze niż kiełbaski? wiadomo, można użyć te tacki do pieczenia. dajcie znać co lepiej kupić - same kiełbaski czy też mięcho??? bo Kolusiowi wszystko jedno;) a brykiet kupić?
proszę mi tu nie mówić o pakowaniu się, bo oczywiście najwięcej gratów będzie miał Koluś - smycz, linka treningowa (gnojek na pewno będzie chciał czmychnąć w jakieś dalsze krzaczki), jakiś kocyk, miski, woreczki na kupki itd. itp. obawiam się tylko inwazji kleszczy - niby zaaplikowałam mu krople, a ostatnio przyszedł z wielkim kleszczem na mordzie:(
tatar - Wto 24 Maj, 2011 11:42
Wg mnie lekko na takiej kracie da się upiec wszystko to co na grillu (aczkolwiek aluminiowe tacki wskazane - mniej będzie przywierać).
Kala - Wto 24 Maj, 2011 18:24
a my niestety nie przyjedziemy w pełnym składzie... :cry: moja księżniczka dostała pierwszą cieczkę i biedula sama będzie cały dzień siedzieć :cry:
ania123 - Wto 24 Maj, 2011 19:12
mozecie sprobowac taki spray dzieki ktoremu psy nie czuja zapachu cieczki, ja naprawde polecam, psikajac ja tam od czasu do czasu powinno dzialac w 100%
Dorti - Wto 24 Maj, 2011 19:55
ania123 napisał/a: | mozecie sprobowac taki spray dzieki ktoremu psy nie czuja zapachu cieczki, ja naprawde polecam, psikajac ja tam od czasu do czasu powinno dzialac w 100% |
mam kilka sprayów przetestowanych i u mnie nie działają
osobiscie nie polecam zabierania suczki w cieczce na takie wypady,
psy oszaleją, suczka sie zestresuje a to chyba nie o to chodzi
watla - Wto 24 Maj, 2011 20:05
Buuu Toli nie będzie ale rozumiem siła wyższa.Uważam że lepiej ją w domu zostawić bo psy jak wyczują to nieźle wariują hihi zrymowało mi się.Wiem z doświadczenia z Elzą Chilon ledwo odrósł trochę od ziemi a Elzą baaardzo był zainteresowany no ale teraz już spokój całkowity mamy.
Co do spotkania.Ostrzegam tam toalet nie ma ale las niedaleko.Mam problem z termosami tzn po prostu ich nie mam .Jakby ktoś mógł zabrać to ja chętnie kafę i herbatę zrobię.
ania123 - Wto 24 Maj, 2011 20:20
no moze i lepiej nie ryzykowac, ale u mnie dzialalo bardzo dobrze wiec pomyslalam ze chociaz podrzuce pomysl
watla - Wto 24 Maj, 2011 20:29
ania123 napisał/a: | no moze i lepiej nie ryzykowac, ale u mnie dzialalo bardzo dobrze wiec pomyslalam ze chociaz podrzuce pomysl | fajnie że ktoś podrzuca ciekawe pomysły my generalnie żadnych spray nie testowaliśmy więc nie mogę w tej kwestii się wypowiedzieć ale być może by się sprawdziły :grin:
ania123 - Wto 24 Maj, 2011 20:46
Kropka miala cieczke 2 razy i uzywalam tego sprayu, no i psy sie nia w ogole nie interesowaly na podworku, ale jak mowi Dorti, pewnie wyglada to inaczej jak psy sa w grupie i blisko siebie caly czas, wtedy pewnie nie dziala tak dobrze
Miła od Gucia - Wto 24 Maj, 2011 20:47
Gosiu, ja w dwóch termosach przywiozę kawusię, już zaparzoną
Kala - Wto 24 Maj, 2011 20:58
ania123 napisał/a: | mozecie sprobowac taki spray dzieki ktoremu psy nie czuja zapachu cieczki, ja naprawde polecam, psikajac ja tam od czasu do czasu powinno dzialac w 100% |
ja nawet nie wiedziałam, że taki spray istnieje :shock:
a tak poważnie to jeszcze myślimy co zrobić z Tolą bo wolelibyśmy nie zostawiać jej zupełnie samej może poprostu Maciej podrzuci mnie z Platonem, a sam zostanie z naszą niunią.. jeszcze damy zanać co będzie z tym naszym przyjazdem
ania123 - Wto 24 Maj, 2011 21:03
ja uzywalam tego:
http://futrzakowo.pl/produkt-4300.html
nie kloce sie z Dorti bo wiem ze u mnie sytuacja byla inna zupelnie, bo psy spotykalysmy tylko na spacerze, ale naprawde 0 zainteresowania w czasie cieczki, tylko psikalam tym sprayem dosyc czesto
Batus - Wto 24 Maj, 2011 21:19
Ja nawet nie chcę się odzywać, ale jak Batus wyczuje cieczkę, to mamy spotkanie z głowy
Żadne cuda nie pomogą, obserwujemy co dalej...
Dorti - Wto 24 Maj, 2011 21:23
Batus napisał/a: | Ja nawet nie chcę się odzywać, ale jak Batus wyczuje cieczkę, to mamy spotkanie z głowy
Żadne cuda nie pomogą, obserwujemy co dalej... |
no i o tym kochani właśnie mówię :~
to już nie będzie spotkanie towarzyskie tylko udręka
Dasza też dostała cieczkę i nie pojedzie bo wiem czym to pachnie
julkarem - Sro 25 Maj, 2011 07:15
Ja wezmę herbatkę w termosie
watla - Sro 25 Maj, 2011 07:51
No normalnie nie mogę co z tymi psicami wszystkie w jednym czasie wiem wiem taka pora ale szkoda że nie przyjadą.Karola a może poprosicie kogoś aby został z Tolą aby Maciej mógł uczestniczyć w spotkaniu chociaż na parę godzinek.Zaproponowałabym mój domek jako przechowalnię Tolową ale tam Elza będzie rządzić i obawiam się że mogła by jej zrobić krzywdę.
Fajnie dziewczyny za organizację ciepłych napoi w razie potrzeby uzupełnimy :wink:
julkarem - Sro 25 Maj, 2011 07:57
aha wezmę jeszcze jakąś łopatę do zbierania kupek także nie musicie zabierać przyjadę busem więc jest miejsca full
koluś - Sro 25 Maj, 2011 09:38
Koluś wyczuje każdą cieczkę, nawet pod sprayem...
a od której planujecie się zjeżdżać? bo muszę zawczasu Michałowi powiedzieć o której wyjazd w sb (gdzieś godzinę na dojazd musimy liczyć), no i Kolusia spakować:) kurcze, my jeszcze na imieniny mamy iść w sb po południu na 17tą...ale już pisałam, że się spóźnimy...
dobrze, że macie termosiki, bo my chyba nie:( a ten węgiel do grilla przywieźć???
hi, hi, nie ma to jak sik, sik w krzaczkach, hi, hi (nie uwierzycie, ale jest urządzenie dla Pań do sikania na stojąco...taka tekturka, którą składa się w lejek i podkłada...też nie mogłam uwierzyć jak mi to pokazał jeden gość w pracy, podobno nowość u nas na rynku, ale zagranicą podobno bardzo popularne???)
Miła od Gucia - Sro 25 Maj, 2011 09:43
My z Gorzowa wyjedziemy około 8.oo - na miejscu powinniśmy być planowo około 10.oo
Jedziemy prosto na polanę.
Dorti - Sro 25 Maj, 2011 09:47
No to my chyba dojedziemy jako ostatni bo dopiero gdzieś na 15-tą.
Ponad 2 godz. jazdy a wyjechać możemy dopiero ok 13-tej.
koluś - Sro 25 Maj, 2011 09:48
my jedziemy z Poznania - powiem Michałowi, że ma tak wszystko poustawiać, żeby po 9tej wyjechać i nie ma zmiłuj, no! :grin:
już widzę, jak leżę na polance, a wokół mnie brykają bassety... :grin:
koluś - Sro 25 Maj, 2011 09:51
ja planuję wyjazd rano, ale podejrzewam, że pewnie też się opóźni... :sad:
Miła od Gucia - Sro 25 Maj, 2011 09:51
koluś napisał/a: |
już widzę, jak leżę na polance, a wokół mnie brykają bassety... :grin: |
super
okaże się, że nie tylko bassety ale i Panowie :lol: :lol:
julkarem - Sro 25 Maj, 2011 09:58
my około 11-12 będziemy
koluś - Sro 25 Maj, 2011 09:59
Panowie to niech brykają, ale przy grillu, no ewentualnie za Kolusiem jak zwieje :grin: a my Babeczki pełen relaksik :grin:
Miła od Gucia - Sro 25 Maj, 2011 10:06
koluś napisał/a: | Panowie to niech brykają, ale przy grillu, no ewentualnie za Kolusiem jak zwieje :grin: a my Babeczki pełen relaksik :grin: |
ja zabieram wkrętak i linkę 10 metrową
dla niegrzecznych "dzieci"
koluś - Sro 25 Maj, 2011 10:09
ja linkę dla Kolusia pakuję jako pierwszą... niestety ten gad nie zawsze umie się zachować na obcym terenie, a jak już nie ma płotka to nie wspomnę jaką wiochę odstawia... nie zdążysz się dobrze obrócić, a jego już nie ma, dostaje takiego przyspieszenia, no i głuchnie...możesz wołać i wołać...aż gardło zedrzesz!
Miła od Gucia - Sro 25 Maj, 2011 11:09
kalamaciej napisał/a: |
a tak poważnie to jeszcze myślimy co zrobić z Tolą bo wolelibyśmy nie zostawiać jej zupełnie samej może poprostu Maciej podrzuci mnie z Platonem, a sam zostanie z naszą niunią.. jeszcze damy zanać co będzie z tym naszym przyjazdem |
Karola, tak mi przykro, a już się cieszyłam, że Tolę wytarmoszę.
Platona wyszmyram za dwoje :lol:
watla - Sro 25 Maj, 2011 11:54
wyśledziłam gdzie będzie ruszt od grila więc wszystko ok gril będzie.My będziemy tam od rana na pewno od 9.00 aby wszystko uszykować i miłych gości witać.Myślę że każdy trafi bez problemu.Już nie mogę się doczekać tego spotkania
zuza i gabi - Sro 25 Maj, 2011 14:07
Ja zabiorę 3 termoski z kawką :grin:
Boże jak te dni się strasznie ciągną,już się nie mogę doczzekać
Batus - Sro 25 Maj, 2011 14:51
My też z termosem przyjedziemy, no i wkrętak też wezmę do trawy.
Oprócz tego jedzonko oczywiście
Będziemy pewnie w okolicach obiadu...
Miła od Gucia - Sro 25 Maj, 2011 15:20
Super
Niech teraz ktoś powie, że nie przyjedzie,
wczoraj wieczorem wstawiłam, na sobotę będą w sam raz, do tego mamy smaluszek z cebulką i boczkiem.
Myślę, że ten słój nam wystarczy ???
A jak pachnie w domciu
Batus - Sro 25 Maj, 2011 15:28
O ja, ale apetycznie wygląda, dotrwa do soboty?
Kala - Sro 25 Maj, 2011 16:35
Dorti napisał/a: | Batus napisał/a: | Ja nawet nie chcę się odzywać, ale jak Batus wyczuje cieczkę, to mamy spotkanie z głowy
Żadne cuda nie pomogą, obserwujemy co dalej... |
no i o tym kochani właśnie mówię :~
to już nie będzie spotkanie towarzyskie tylko udręka
Dasza też dostała cieczkę i nie pojedzie bo wiem czym to pachnie |
Jak już wcześniej napisałam, Tola nie przyjedzie i to nie podlega dyskusji.
Nie chcemy jednak zostawić jej samej dlatego też nie wiem jeszcze jakie decyzje zapadną, może po prostu Maciej z nią zostanie albo ja albo wcale nie przyjedziemy... dlatego napisałam również, że damy jeszcze znać
Ania dzięki za namiary na spray myślę jednak, że może okazać się zbędny bo jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to w sierpniu dziewczynkę wysterylizujemy
watla - Sro 25 Maj, 2011 17:34
Miła mniam mniam mniam przyjeżdżaj już dzisiaj
Kala - Sro 25 Maj, 2011 18:25
Miła od Gucia napisał/a: | Super
wczoraj wieczorem wstawiłam, na sobotę będą w sam raz, do tego mamy smaluszek z cebulką i boczkiem.
A jak pachnie w domciu |
o ranyyy uwielbiam już mi ślinka cieknie...
Batus - Sro 25 Maj, 2011 18:33
Ten jeden słoik to będzie za mało... :cool:
Miła od Gucia - Sro 25 Maj, 2011 18:41
Starczy, to wielki słój :lol:
tatar - Sro 25 Maj, 2011 19:36
Tylko nie bierz coldrexu
Pogoda gwarantowana :wink:
Asia i Stefan - Czw 26 Maj, 2011 07:19
Miła pięknie się ten słój prezentuje, kocham smalczyk zagryziony dobrym ogórek, ślinka cieknie, ale na razie zajadam truskawki
julkarem - Czw 26 Maj, 2011 07:34
Miła od Gucia napisał/a: | Super
[url=http://img715.images...859.jpg]Obrazek[/URL]
A jak pachnie w domciu |
MM normalnie rewelka, ja niewiem po tym zlociku to z 2 kg więcej przybędzie.
Ale warto........................
Miła od Gucia - Czw 26 Maj, 2011 09:14
tatar napisał/a: | Tylko nie bierz coldrexu
Pogoda gwarantowana :wink: |
Maciej Ty jasnowidz jesteś, czy jak ???
właśnie od wczoraj leczę się tym specyfikiem
Coldrex MaxGrip o smaku cytrynowym
tak mnie rozłożyło, po włączeniu klimatyzacji w samochodzie
gardło, z nosa mi leci, głowa pęka
ale spokojnie dojadę z tymi ogórasami :lol:
Asia i Stefan - Czw 26 Maj, 2011 09:32
[Maciej Ty jasnowidz jesteś, czy jak ???
tak mnie rozłożyło, po włączeniu klimatyzacji w samochodzie
gardło, z nosa mi leci, głowa pęka
ale spokojnie dojadę z tymi ogórasami :lol:[/quote]
Od samego czytania nazwy robi mi się źle. Cholerstwo jest niemiłosiernie niedobre w smaku, ale faktycznie działa szybko i skutecznie. To w takim razie 3mam kciuki, żebyś się jak najszybciej wykurowała!
tatar - Czw 26 Maj, 2011 11:34
Miła od Gucia napisał/a: |
Maciej Ty jasnowidz jesteś, czy jak ???
|
Pudełeczko jest widoczne na drugim planie za ogórkami
Asia i Stefan - Czw 26 Maj, 2011 11:37
Sherlocku... czapki z głów!
Miła od Gucia - Czw 26 Maj, 2011 11:41
teraz wiem, w razie co, kogo o pomoc prosić :lol:
Asia i Basia - Czw 26 Maj, 2011 19:31
W morde, polskie ogorki , caaaaly sloik, ale jestescie, takiego smaka kolezance na wygnaniu narobic, i co ja teraz mam zrobic, niemieckie ogorki chwilowo do spozycia zakazane (zaraza). Nie pozostaje mi nic wiecej jak zyczyc Wam Smacznego i Dobrej Zabawy
zuza i gabi - Czw 26 Maj, 2011 20:01
Asiu nic straconego,jeszcze zdążysz przyjechać
Asia i Stefan - Pią 27 Maj, 2011 14:11
Moi Drodzy,
chciała ja oficlanie zapytać czy moglibyśmy jutro jeszcze naszą współlokatorkę, Jolę, z nami zabrać. Ona Stefana jak swojego traktuje, pomaga nam, wychodzi z nim na spacery, kałuże w przedpokoju czasem wytrze :)Byłaby rada, gdyby pozwolono jej poobserwować zgraję szalejących bassiorów. Aparat dobry też ma (tzn. nikt nie robi takich fajnych fotek jak Tatar ), ale fotorelacja też by się od nas jakaś znalazła. Zgadzacie się???
zuza i gabi - Pią 27 Maj, 2011 14:16
Ja jestem na Tak :grin:
Tylko muśi się podzielić Stefankiem ze mną
Asia i Stefan - Pią 27 Maj, 2011 14:18
zuza i gabi napisał/a: | Ja jestem na Tak :grin:
Tylko muśi się podzielić Stefankiem ze mną |
Będziesz miała towarzystwo z tyłu Myślę, że na tym spotkaniu każdy będzie miział bassety, ale niekoniecznie te swoje i wtedy będzie sprawiedliwie
Miła od Gucia - Pią 27 Maj, 2011 15:40
Asiu, jeśli ja mogę się wypowiedzieć,
to jestem oczywiście za
i ogóreczka Pani Jola też dostanie :lol:
Miła od Gucia - Pią 27 Maj, 2011 16:16
Idę robić sałatkę i powoli się pakować
Gucia pakować, wszystko jego
jak my się zabierzemy tym fordzikiem to ja nie wiem :lol: :lol:
gkoti - Pią 27 Maj, 2011 17:11
Życzę Wam wspaniałej pogody i super zabawy, wymiziajcie swoje parówki od nas :lol:
Marynia - Pią 27 Maj, 2011 17:17
Życzę super pogody i super zabawy :lol: zazdroszczę Wam tego spotkania
Batus - Pią 27 Maj, 2011 18:23
Czuję lekki stresik :cool:
Dorti - Pią 27 Maj, 2011 19:18
Ciasto się robi, cała blacha
Część pewnej sałatki ziemniaczanej również :razz:
Jutro zostało do kupienia tylko piwo :grin:
Psy przygotowane i Lussi też raczej przyjedzie bo dziewczynę nosi
niby seniorka a bryka jak małolata :wink:
Miła od Gucia - Pią 27 Maj, 2011 19:28
a jakie ciasto, uwielbiam ciasta :lol:
acha, i jakieś drobniaki po kieszeniach miejcie, prosze
toż ja bez basseta się nie ruszam, jak księgowa to księgowa :lol: :lol:
karty kredytowe do skarbonki się nie mieszczą - naprawdę :sad: :grin:
Dorti - Pią 27 Maj, 2011 19:33
Miła od Gucia napisał/a: | a jakie ciasto, uwielbiam ciasta :lol:
acha, i jakieś drobniaki po kieszeniach miejcie, prosze
toż ja bez basseta się nie ruszam, jak księgowa to księgowa :lol: :lol:
karty kredytowe do skarbonki się nie mieszczą - naprawdę :sad: :grin: |
gwarantuję, że będziesz się zajadała tym ciastem :wink:
a ja będę stała na straży co byś nie wciągnęła razem z blachą
Asia i Basia - Pią 27 Maj, 2011 20:19
Ludki, bawcie sie jutro superowo, sle Wam piekna pogode, fotkujcie, zajadajcie sie wypiekami i salatkami, no i zaraz po powrocie czekamy na relacje z mini" zlotu A ogoreczki mi prosze zapakowac w gazete i do Niemiec przyslac :razz:
watla - Pią 27 Maj, 2011 21:16
Proszę brać Jolę zawsze fajnie jak więcej ludziów.
Zupa pomidorowa się gotuje ,galaretka tężnieje, na sałatkę wszystko jest piwo jest soki są będzie ok.
Ja też mam trochę stracha jak to wszystko wypali. Humorami moimi proszę się nie przejmować nerwowa bardzo jestem więc bądźcie proszę wyrozumiali.
Ten kto nie przyjeżdża niech zazdrości a co
Asiu jak ogórków zostanie chętnie ci je prześlę .
Dobra spać idę co by mieć siły na jutro.
Czekamy
Miła od Gucia - Pią 27 Maj, 2011 21:47
To nie zlot basseci, tylko "wielkie i pyszne jedzenie" :lol: :lol:
Asia i Stefan - Pią 27 Maj, 2011 21:55
Jedzeniowo zapowiada się pysznie, towarzysko bardzo zacnie, oby tylko pogoda dopisała. My nie pichcimy, zmachana jestem po całym tygodniu, mięcho na grilla jest, chlebek też, Maciej zakupił piwo, ja herbatkę malinową, gdyż w kierowanie wrobiona zostałam. Wszystko będzie bomba, głęboko w to wierzę. Tych chlebów własnego wypieku, ogórków, smalcu się najbardziej doczekać nie mogę.
Wszystkim spokojnych i kolorowych i do zobaczenia jutro!
besta - Pią 27 Maj, 2011 22:01
Wspaniałej i pysznej :wink: zabawy Wam życzę :grin:
I bardzo zazdraszczam takiego spotkanka :~
eufrazyna - Sob 28 Maj, 2011 06:24
Bawcie się dobrze, niech wszyscy robią fotki i niech my- "niedojechani" zobaczymy je wieczorem
zuza i gabi - Sob 28 Maj, 2011 19:12
Wróciłam zmęczona ale bardzo szczęśliwa :grin:
Spotkanie było super,poznałam wspaniałych ludzi i ich kochane psiaki :grin:
Wszystkie wymiziane go granic możliwości
Gosiu{Watla}dziękuję za wspaniałą organizacje :grin:
Asiu i Maciusiu dzięki Wam mogłam uczestniczyć w spotkaniu
jeszcze raz bardzo Wam dziękuję
Miła od Gucia - Sob 28 Maj, 2011 19:30
Ja najpierw podziękuję wszystkim, którzy nam życzyli wspaniałej zabawy - i tak też się stało Kochani.
Gosi i Maćkowi za super zorganizowanie mini zlotu pod każdym względem.
Miejsce wspaniałe. Bardzo Wam dziękuję.
Dziękuję wszystkim nowo poznanym i już znanym za cudowny dzień, za wspaniałe chwile spędzone z Wami.
Jestem pod wrażeniem, było cudownie.
Teraz zabieram się za zdjęcia.
a podsyłam Wam dziewczyny obiecany link do kolczyków
http://allegro.pl/kolczyk...1563796557.html
Miła od Gucia - Sob 28 Maj, 2011 20:04
Przyjechaliśmy Gosia i Miła
Co Ty do mnie mówisz ???
Tatar - Maciej pyszną zupkę serwował
Zjeżdżają się zlotowicze
Piękna Elza, ma niespożytą energię
Miła od Gucia - Sob 28 Maj, 2011 20:07
Aneta - Zuza i Gabi przyjechała z pełną miseczką pyszności
No to się bawimy
Och ta ciocia Zuza Kochana
Pyszna zupka
Miła od Gucia - Sob 28 Maj, 2011 20:11
Gromadnie
I goście zawitali
Hej kolego, tam z tyłu
ania123 - Sob 28 Maj, 2011 20:12
Batusa pieknego brakuje!
Miła od Gucia - Sob 28 Maj, 2011 20:15
Asia wśród bassetów
Buzi buzi
Miła od Gucia - Sob 28 Maj, 2011 20:18
Rozmawiamy, i podziwiamy te nasze bassiorki
Co to jest ???
Miła od Gucia - Sob 28 Maj, 2011 20:19
Uploaded with ImageShack.us
gkoti - Sob 28 Maj, 2011 20:56
Widzę, że udała się wam imprezka :lol: i o to właśnie chodziło :wink: super foteczki i ....tyyyyle bassetów, już sobie wyobrażam, jak zaczęły się odzywać wszystkie naraz :lol: :lol: :lol: Fantastycznie :wink:
Batus - Sob 28 Maj, 2011 21:54
Właśnie wróciliśmy - było super!
Gosiu i Macieju serdeczne dzięki za zorganizowanie tej wspaniałej imprezy !!!
Miejsce było idealne na nasze spotkanie, na stołach same pyszności, pogoda dopisała, no i cała ekipa ludzi, która się spotkała stworzyła bardzo pozytywny klimat
My dojechaliśmy najpóźniej, gdyż po drodze wpadliśmy do Lipin.
Batus odsypia rozbójnik jeden, mała mimo całej zabawy jeszcze z godzinę śpiewała w samochodzie
Ciekawa jestem zbiorowego zdjęcia
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i fajnie było Was poznać (tych co jeszcze nie znani )
eufrazyna - Sob 28 Maj, 2011 22:01
Wygląda to super
Joasika - Sob 28 Maj, 2011 22:28
Ech...zazdraszczam...
Ale bardzo się cieszę, że zlocik się udał :!:
Ja się już nie mogę doczekać sierpniowego :!:
besta - Sob 28 Maj, 2011 22:40
Joasika napisał/a: | Ech...zazdraszczam...
Ale bardzo się cieszę, że zlocik się udał :!:
Ja się już nie mogę doczekać sierpniowego :!: |
Ja też,ja też :wink:
Asia i Stefan - Nie 29 Maj, 2011 12:33
Było rzeczywiście przednio, pogoda, ludzie, miejsce, żarełko. My również dziękujemy Państwu organizatorom i całej reszcie za uświetnienie tego spotkania.
Zdjęć zrobiłam ponad 500, więc jak się już ogarnę (dziś do 12 spałam ) to postaram się troszku wrzucić.
koluś - Nie 29 Maj, 2011 14:46
Gosiu, bardzo dziękujemy za zorganizowanie tak fajnego spotkania w tak fajnym miejscu! :lol:
A reszcie uczestników (bassetom oczywiście też!) dziękujemy za miłe towarzystwo - fajnie było w końcu wszystkich (no prawie wszystkich) poznać :lol: Żarełko przepyszne oczywiście!
Koluś nadal odsypia...
Zdjęcia boskie! Wklejajcie więcej. A zbiorowe fotki poproszę też na maila, bo ja nie mam.
A swoją drogą ciekawe co tam Guciu robił na jednym ze zdjęć??? :razz:
koluś - Nie 29 Maj, 2011 15:06
aaa, spodnie bez problemu doprałam :razz:
Dorti - Nie 29 Maj, 2011 15:18
Szanownym Państwu Tatarom pięknie dziękuję za super organizację mini zlotu :grin:
Gosiu, Maćku ukłon w Waszą stronę :wink:
Spotkanie było super, świetni ludzie znani i nieznani ale już poznani
Wśród psów były wyjątkowe gadulce, były też powsinogi, zakochani i drapieżni i taka jedna błotnista pływaczka :razz:
Jakby co to wyschła, piasek spadł i zrobiła się biała :grin:
Jeszcze raz Dzięki Wielkie za spotkanie.
Fotki oczywiście są ale w aparacie, na razie w aparacie.
koluś - Nie 29 Maj, 2011 15:22
dobrze, że wielbicielka błotnych kąpieli wróciła do pierwotnej barwy :razz:
Dorti - Nie 29 Maj, 2011 16:20
No dobra to zaczynam wstawiać fotki :wink:
pięknie tam
nowe wcielenie blondyny
cudeńkowa ekipa :grin:
zaczynamy pozować do grupówki
Batus z Liszowską obgadywali poważne sprawy :razz:
Różol
piach też był super
western też był
Dorti - Nie 29 Maj, 2011 16:27
Zlotowe dzieciaczki :wink:
to już raczej pannica :wink:
przykro mi, że nie mam wszystkich juniorków :~ :wink:
Dorti - Nie 29 Maj, 2011 16:41
I trochę zlotowych twarzy :grin:
Joasika - Nie 29 Maj, 2011 17:22
Foty cudne :!:
Normalnie zaczyna mi nogę wykręcać, że nie byłam... :cry:
Ale Miłka :!:
Weź ten kapelutek na Zlot w sierpniu - mam taki sam - będziemy robić za atrakcję Zlotu: Dwie Kowbojki Spod Ciemnej Gwiazdy :lol: :!:
Kala - Nie 29 Maj, 2011 17:27
hahhaah Dorota na westernowym zdjęciu Liszowska nie wygląda na zadowoloną :wink:
My również wszystkim dziękujemy za świetną zabawę i obłędne jedzonko :grin: oby więcej takich spotkań!
Gosiu, Macieju wielki ukłon w Waszą stronę!
koluś - Nie 29 Maj, 2011 17:55
OMG, jaka ja jestem niefotogeniczna! Dorti,może znalazłaby się jakaś ładniejsza fotka mojej skromnej osoby? (no wiem, taka babska próżność)
czekam aż mnie Miła poratuje i wklei moje basecie fotki (bo mi oczywiście nie idzie)
Dorti - Nie 29 Maj, 2011 18:01
koluś napisał/a: | OMG, jaka ja jestem niefotogeniczna! Dorti,może znalazłaby się jakaś ładniejsza fotka mojej skromnej osoby? (no wiem, taka babska próżność)
czekam aż mnie Miła poratuje i wklei moje basecie fotki (bo mi oczywiście nie idzie) |
to jest bardzo fajna fotka :wink: :grin:
wszyscy jesteście piękni :wink:
Miła od Gucia - Nie 29 Maj, 2011 18:42
Zdjęcia Dominiki "Koluś"
Kumple od zaraz
im więcej bassetów do zabawy tym lepiej
ja tylko popatrzę
z tyłu Gustaw tęsknie patrzy
ciastka rozdają
c.d.już za momencik
gkoti - Nie 29 Maj, 2011 18:45
Świetne takie zabawy w grupie, hehe :wink: A Gucio nie chciał, czy Pańcia pilnowała, aby się nie forsował?
koluś - Nie 29 Maj, 2011 18:49
Guciu dostojnie obserwował "gówniarzy" z boku...
Miła od Gucia - Nie 29 Maj, 2011 18:50
ale jęzorrrrr
międzyrasowe braterstwo
Gustaw ty nam nie przeszkadzaj
pełna integracja (chwilowa :wink: )
co za luz i swoboda
jeszcze biała, jakaś taka inna jak my
piękny Batus
przecież tylko patrzę
wykończą mnie te zloty :lol:
koluś - Nie 29 Maj, 2011 18:53
boskie te nasze bassety! :lol:
Miła, baaaaaaaaaaaardzoooooooooo dziękuję za wklejenie fotek i urocze komentarze :lol:
i poproszę o więcej spotkań w tak zacnym gronie! :lol:
Miła od Gucia - Nie 29 Maj, 2011 20:27
Bardzo proszę, ja już nie opuszczę żadnego zlociku.
Kochani,
Chciałabym poinformować, że podczas mini zlotu, odbywały się nie tylko swawole, ale też pomyśleliśmy o naszych biednych psiakach.
I tak też, tak wspaniała grupa postanowiła wesprzeć Pysia, tego biednego psiaczka, którym zajęła się Aga "eufrazyna".
Zebraliśmy 160 zł - komisja rewizyjna skrupulatnie zliczyła pieniążki, które zostaną wysłane Adze.
Ja byłam wzruszona, że los Pysia poruszył uczestników mini zlotu, co obrazuje zebrana kwota.
Oto temat Pysia
http://forum.bassety.net/...p?p=87628#87628
Kala - Nie 29 Maj, 2011 20:57
no to teraz moja kolej na zdjęcia tylko ostatnio po kompresji tracą na jakości :cry:
GUCIO
SPIKE
STEFCIO
ELZA
ANABELKA
RÓŻOL
BATUS i STEFCIO
Platuś pozuje Asi
Michał wśród parówek :lol:
Maciej z parówkami
parówkowa ciuchcia...
parówkowe dyskusje czyli "Koluś tłumaczył Chilliemu"
mina Jogiego- bezcenna
a to już z serii "miłość"
POZNAJECIE? kto zgadnie cóż to za parówa?
A na sam koniec wisienka na torcie czyli GWIAZDKA imprezy :lol:
Miła od Gucia - Nie 29 Maj, 2011 21:01
tyle zdjęć, ale każde kolejne wstawiane to inne sytuacje inne momenty
super, bardzo mi się podobają
Asia i Basia - Nie 29 Maj, 2011 21:04
Alez piekne te Wasze fotorelacje, ochoty czlowiek nabiera, zeby Was wszystkich poznac. Wisienke na torcie to juz w ogole , nic tylko wysciskac, rosnie laleczka jak na drozdzach. Fajnie, ze tak sie super bawiliscie. Oby nastepny zlot, maly jak i duzy byl rownie udany
Asia i Stefan - Nie 29 Maj, 2011 21:11
Mina Jogiego mnie rozwaliła, tak się śmieje, że Stefana obudziłam
Zaraz dostanę na penie nasze zdjęcia i postaram się przed spaniem kilka wrzucić
tatar - Nie 29 Maj, 2011 21:33
Dzięki wszystkim za przybycie
Zdjęcia bardzo ładne, trzeba jeszcze wymyslić jak sie wymienić całością materiału.
Nasze foty wkrótce
Batus - Nie 29 Maj, 2011 21:34
haha wisienka ? Łobuz mały Do pary z drugim łobuzem
Baaardzo fajne zdjęcia i podpisy, to było naprawdę pozytywne spotkanie fajnych ludzi
Jogi ma minę nieziemską! Ale Anabela...te oczy wyciągną każdy kawałeczek chlebka i kiełbaski
watla - Nie 29 Maj, 2011 21:50
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i dziękuję że przybyliście.Było bardzo miło chociaż denerwowałam się że może coś nie wypalić. Bardzo przyjemnie spędziłam z Wami tą sobotę a uwierzcie tego było mi potrzeba.Psiaki świetnie się dogadały. A tak na marginesie opowiem Wam anegdotkę.Karola zostawiła u nas Tolę w klateczce/ dziewczyna cieczkę ma/ ale jednocześnie z Karolą do nas przyjechała moja siostra z bokserką Azą.W domu a właściwie w ogrodzie był teść zajęty sprawami budowlanymi.Tatar wychodząc powiedział mu że w domu w klatce zostaje pies.A teść dzisiaj opowiadał że wszedł do domu bo myślał że tam Aza jest a w klatce nie dość że nie Aza to w dodatku Chili ale z jakiś taki biały na dowód czego fotografię nam dzisiaj pokazywał. Po prostu boki ze śmiechu zrywaliśmy.
A kiedy znowu się spotykamy??? :wink: :razz:
Ps.Fotka pt parówkowa ciuchcia najlepsza moim zdaniem
Miła od Gucia - Pon 30 Maj, 2011 06:16
watla napisał/a: |
A kiedy znowu się spotykamy??? :wink: :razz: |
Gosia chyba damy Wam odpocząć i już na zlocie się spotkamy.
Ale myślę, że takie zakończenie sezonu pod koniec września można by zorganizować.
Dorti - Pon 30 Maj, 2011 06:51
Rewelacyjne fotki :wink:
Chciałam tylko dodać, że Angela w dniu wczorajszym przespała czas od 14 - 21, następnie wyszła na siusiu i zaraz wróciła na ciąg dalszy spania. Zmieniała tylko miejsca i nie pozwoliła się nikomu zbliżyć. Czasami sprawdzałam czy żyje :razz: tak to jeszcze u nas nie było.
Co te zloty robią z psami
Kala - Pon 30 Maj, 2011 07:14
watla napisał/a: | Dziękuję wszystkim za miłe słowa i dziękuję że przybyliście.Było bardzo miło chociaż denerwowałam się że może coś nie wypalić. Bardzo przyjemnie spędziłam z Wami tą sobotę a uwierzcie tego było mi potrzeba.Psiaki świetnie się dogadały. A tak na marginesie opowiem Wam anegdotkę.Karola zostawiła u nas Tolę w klateczce/ dziewczyna cieczkę ma/ ale jednocześnie z Karolą do nas przyjechała moja siostra z bokserką Azą.W domu a właściwie w ogrodzie był teść zajęty sprawami budowlanymi.Tatar wychodząc powiedział mu że w domu w klatce zostaje pies.A teść dzisiaj opowiadał że wszedł do domu bo myślał że tam Aza jest a w klatce nie dość że nie Aza to w dodatku Chili ale z jakiś taki biały na dowód czego fotografię nam dzisiaj pokazywał. Po prostu boki ze śmiechu zrywaliśmy.
A kiedy znowu się spotykamy??? :wink: :razz:
Ps.Fotka pt parówkowa ciuchcia najlepsza moim zdaniem |
hahahhaa, sikam! biedny tata Macieja.. zapomniałaś dodać Gosiu, że Tatar nastraszył go, że pies agresywny i do klatki nie powinien się zbliżać chłop niezły szok musiał przeżyć!
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 08:11
Jednak dziś dopiero udało mi się wszystko poukładać, więc zaczynamy
Najpierw były słodkie powitania
Przysmaki, żeby sił przed szaleństwami nabrać
No i się zaczęło!
I wygłupom nie było końca
Pani fotograf znalazła wdzięcznych modeli
zuza i gabi - Pon 30 Maj, 2011 08:21
Kochany Stefciu
Mam nadzieje,że Stefanek już wrócił do formy
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 08:21
Od tego czasu Stefan dziwnie ma ochotę mnie całować, najlepiej tak prostu w usta Ciocia Anetka karmi Parówki górą parówek
Tu przygotowywana była zupa pomidorowa, podobno przepis tajny nikomu nie zdradzają co tam dali, że taka dobra.
A to dowód, smakowała wszystkim
Spike czekał na tę jedyną
A Chilli miał pełen chillout
Z kolei Elza pokonywała własne słabości, po ok. 15 min piszczenia i wycia odważyła się wejść baaardzo głęboko i patyczek odzyskała
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 08:33
Chyba oczy mnie nie mylą i Przemasa dorwałam, akurat ani w aucie nie siedział, ani nie budował autostrad
Po pewnym czasie zawitali kolejni goście. Trzeba ich było gorąco przywitać
Jest i mała, jeszcze czysta, uciekinierka
Część ekipy podczas różnych konsumpcji
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 08:45
Karo po przyjeździe też dostała michę zupki
Kolejny model żądny fleszy aparatu
Przytulaski z Tatarem
Od tych czułości aż dzieciak padł
I nie tylko jego sen zmorzył
Z takim psem przyjechaliśmy
Z takim wracaliśmy do domu
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 08:52
Najbrudniejszy basset tego spotkania
Mizianki z Anabelką
"Krótka piłka"
Dawno sobie tak fajnie nie pogadałam jak z tą małą pannicą Batusy domyliście dzieciaka z tego piasku i pyłu???
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 08:54
zuza i gabi napisał/a: | Kochany Stefciu
Mam nadzieje,że Stefanek już wrócił do formy |
No powiedzmy, wczoraj przespał cały dzień, dziś chrapie na mojej stopie Chyba jeszcze nie do końca
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 08:56
Mam jeszcze ok 450 innych zdjęć swojego autorstwa, nie wrzucę wszystkich i tych podobnych do już dodanych też nie będę, Jeżeli kogoś pominęłam w fotorelacji to bardzo przepraszam
julkarem - Pon 30 Maj, 2011 11:12
Miła od Gucia napisał/a: | Ja najpierw podziękuję wszystkim, którzy nam życzyli wspaniałej zabawy - i tak też się stało Kochani.
Gosi i Maćkowi za super zorganizowanie mini zlotu pod każdym względem.
Miejsce wspaniałe. Bardzo Wam dziękuję.
Dziękuję wszystkim nowo poznanym i już znanym za cudowny dzień, za wspaniałe chwile spędzone z Wami.
Jestem pod wrażeniem, było cudownie.
Teraz zabieram się za zdjęcia.
a podsyłam Wam dziewczyny obiecany link do kolczyków
http://allegro.pl/kolczyk...1563796557.html |
własnie zamówiłam kolczyki
julkarem - Pon 30 Maj, 2011 11:17
Jeszcze ja wstawię jakieś fotki jak znajdę chwilkę czasu.
Zlocik jak zawsze udany więc co tu pisać. Nam się bardzo podobało. Spike spał cała drogę jak zabity, Jogi mi popiskiwał chyba sobie przypominał pięknego Batusika naskakał się przy nim chłopak
Szkoda że zloty tak szybko mijają
Czekamy na kolejny.
Może do Lipin się wybiorę ale nadal myślimy intensywnie
Całuski dla Łucji, Olka, Przemka od Julki
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 12:31
A mi Julka buziaków nie przesyła??? Ani Stefciowi??
Dodam tylko, że niech żałują Ci, których nie było. bo Anita zrobiła najlepszy chleb jaki w życiu jadłam, a Bogusia uświetniła go swoim smalczykiem i ogórkami. I teraz siedząc w pracy i zagryzając Snickersem na prawdę żałuję, że nie zrobiłam sobie zapasów
julkarem - Pon 30 Maj, 2011 13:05
asia i maciej napisał/a: | A mi Julka buziaków nie przesyła??? Ani Stefciowi??
Dodam tylko, że niech żałują Ci, których nie było. bo Anita zrobiła najlepszy chleb jaki w życiu jadłam, a Bogusia uświetniła go swoim smalczykiem i ogórkami. I teraz siedząc w pracy i zagryzając Snickersem na prawdę żałuję, że nie zrobiłam sobie zapasów |
No co Ty dla cioci Stefciowej pewnie że całusy
Własnie przepis na chlebek dostała Zuza i Gabi będą piekły mniam mniam
Po tym zlotowym jedzeniu miałam brzuchol jak niewiem teraz dieta
koluś - Pon 30 Maj, 2011 15:29
faktycznie, chlebek pierwsza klasa! Anitka, ja też poproszę o przepis na pw lub maila, tylko proszę napisać mi łopatologicznie krok po kroku co i jak...tylko skąd zakwas?
a zdjęcia boskie! Koluś o dziwo w miarę był czysty, tylko z uszu wyczesałam mu chyba kilka kg brudu :razz:
Asia i Stefan - Pon 30 Maj, 2011 15:34
Miła od Gucia napisał/a: | watla napisał/a: |
A kiedy znowu się spotykamy??? :wink: :razz: |
Gosia chyba damy Wam odpocząć i już na zlocie się spotkamy.
Ale myślę, że takie zakończenie sezonu pod koniec września można by zorganizować. |
Jestem jak najbardziej zdania Miłki, koniec września, oby pogodny to idealny czas na zakńczenie sezonu!
eufrazyna - Pon 30 Maj, 2011 22:15
Miła od Gucia napisał/a: | Bardzo proszę, ja już nie opuszczę żadnego zlociku.
Kochani,
Chciałabym poinformować, że podczas mini zlotu, odbywały się nie tylko swawole, ale też pomyśleliśmy o naszych biednych psiakach.
I tak też, tak wspaniała grupa postanowiła wesprzeć Pysia, tego biednego psiaczka, którym zajęła się Aga "eufrazyna".
Zebraliśmy 160 zł - komisja rewizyjna skrupulatnie zliczyła pieniążki, które zostaną wysłane Adze.
Ja byłam wzruszona, że los Pysia poruszył uczestników mini zlotu, co obrazuje zebrana kwota.
Oto temat Pysia
http://forum.bassety.net/...p?p=87628#87628 |
Kochani, ja Wam bardzo serdecznie dziękuję
Miła od Gucia - Sro 01 Cze, 2011 12:06
Anitko,
Gustaw się dopytuje o Jogiego :lol: :lol:
koluś - Sro 01 Cze, 2011 12:33
hihi, ten Gucio :lol: myślę, że to było porozumienie międzypokoleniowe
pozdrawiamy młodego duchem Gustawa, proszę go wymiziać podwójnie
Miła od Gucia - Sro 01 Cze, 2011 12:40
dziękuję, wymiziam, wymiziam
podwójnie i z okazji "Dnia Dziecka" :lol:
julkarem - Czw 02 Cze, 2011 07:41
Miła od Gucia napisał/a: | Anitko,
Gustaw się dopytuje o Jogiego :lol: :lol: |
No tak Joguś po tym zlociku to jeszcze dzisiaj kuleje za duzo szalał tyle chłopaków
Buziaki dla Gucia i Pańci
watla - Sob 11 Cze, 2011 14:52
Dzisiaj Tatar zawiózł podziękowania od forum Panu Prezesowi :wink: Człowiek się zdziwił i bardzo ucieszył.Dziękuje Wam wszystkim. Tatar wspomniał w rozmowie ,iż liczy na dalszą współpracę, ale Pan nie podjął tematu.Nie wspomniał również słowem aby ktoś na nas się poskarżył albo stawek zdemolował :razz: Myślę że miejscówkę mamy zapewnioną.
Miła od Gucia - Sob 11 Cze, 2011 15:38
szykujcie chody na koniec września :lol: :lol:
tatar - Sob 11 Cze, 2011 19:11
A nasze fotki jeszcze w aparacie ...
Miła od Gucia - Sob 11 Cze, 2011 19:29
tatar napisał/a: | A nasze fotki jeszcze w aparacie ... |
nic nie napiszę na ten temat, bo bym bana dostała :lol:
zuza i gabi - Sob 11 Cze, 2011 19:38
Miła od Gucia napisał/a: | tatar napisał/a: | A nasze fotki jeszcze w aparacie ... |
nic nie napiszę na ten temat, bo bym bana dostała :lol: |
Ja też
tatar - Pią 17 Cze, 2011 12:39
Niektórzy już pewnie stracili nadzieję ... :razz:
Zawieranie znajomości:
Pierwsze charce:
Kontrola pańciostwa:
Charce cd:
Paróweczki dla paróweczek:
Człowieki też zgłodniały, a jeść było co:
Piknik na zielonej trawce:
Coś tam musiało być, lecz nim to ustalono zniknęło pod faflami
Gonitwy i kąpiele błotne:
No dalej basiory, wskakujcie ...
Zrzutka:
Charce cd:
Niktórzy polegli:
Zbioróweczka:
Magia piasku:
Łapki były za krótkie, czy błotko za głebokie ?
Dyskusje:
Paaaaańciaaaa ! Ratunkuuu ! Co on mi roobiiii ? ...
Przerwa techniczna - trawienie.
Kolczyki:
Obraz
Odpoczynek:
Zabawy piaskowe cd
Mizianie:
Przerwa techniczna part2
Charce cd lecz już nieco spokojniej:
I tyle, w bliżej nieokreślonej przyszłości wrzucę paczkę naszych zdjeć w lepszej jakości do pobrania, ale jeszcze się musze zastanowić jak to zrobić bo jest tego sporo
Kala - Pią 17 Cze, 2011 13:08
łomatko! to żeśmy się naczekali na te fotki fotka Batusa wołającego o pomoc mnie poprostu rozwaliła
Miła od Gucia - Pią 17 Cze, 2011 13:12
i przypomniały mi się miłe chwile
julkarem - Pią 17 Cze, 2011 13:38
ahhh fajowe
Dorti - Pią 17 Cze, 2011 15:18
Fajnie było :wink:
Wspomnień czar :grin:
besta - Pią 17 Cze, 2011 17:13
Czy ja już pisałam,że wam zazdraszczam Jeśli nie to piszę teraz:zazdraszczam!
zuza i gabi - Pią 17 Cze, 2011 18:30
Było super,dawno już nie przebywałam w tak sympatycznym towarzystwie :grin:
Nie mogę się doczekać już września :grin:
gkoti - Pią 17 Cze, 2011 20:33
Ale fajowo :wink: Śliczne foteczki :lol:
Marynia - Pią 17 Cze, 2011 22:25
Jak się patrzy na te fotki ,to już by się chciało być na zlocie :lol:
Batus - Sob 18 Cze, 2011 04:20
Było fajnie, aż miło popatrzeć na te zdjęcia Mój biedny niewinny Batusik ... hihi
eufrazyna - Sob 18 Cze, 2011 18:31
Batusik się odegra na Barnabie pewnikiem i taka fota będzie z mordą mojego BuBiny Rewelacyjna :grin:
|
|