| |
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Tematy techniczne / działanie forum - zmienianie postow
Lutex - Wto 16 Cze, 2009 20:32 Temat postu: zmienianie postow dzisiaj zauwazylam, ze nie moge zmienic napisanego postu. czy nastapila jakas zmiana czy tylko ja tak mam?
Batus - Wto 16 Cze, 2009 21:06
Mam to samo, tylko funkcja "cytuj"
Dorti - Wto 16 Cze, 2009 21:22
no nie ma "edytuj"
Asia i Basia - Sro 17 Cze, 2009 06:22
Tak jest tylko w niektorych dzialach.
Jaga - Sro 17 Cze, 2009 07:09
| Batus napisał/a: | | Mam to samo, tylko funkcja "cytuj" |
Ja nawet tego nie mam tzn mam przy postach innych użytkowników, przy swoich nie mam nic :~
besta - Sro 17 Cze, 2009 08:45
Ja też przy "cudzych"postach mam cytuj a przy moich nic :~
Hubertus - Sro 17 Cze, 2009 09:25
żeby nie było takich sytuacji, że posty są poprawiane lub kasowane - tak jak to miało miejsce ostatni w jednym z tematów zablokowałem ta funkcję.
jedynie moderatorzy mogą poprawiać posty (swoje i cudze), więc w razie konieczności do nich trzeba się zwracać z prośbą o poprawienie.
przed publikacja postu zawsze warto wcisnąć "podgląd" i jeszcze raz dokładnie przeczytać post czy wygląda ok i czy nie ma błędów.
widzę, że jesteście czujni
Hubertus - Sro 17 Cze, 2009 09:28
tzn moderator może poprawiać posty tylko w dziale, w którym jest moderatorem.
a funkcję zablokowałem nie tylko z powodu tej wczorajszej sytuacji - to już się zdarzało wcześniej i myślę, że tak chyba będzie lepiej - szczególnie w tematach gdzie padają różne kontrowersyjne wypowiedzi - jak ktoś coś napisze, to potem przynajmniej nie będzie wątpliwości czy coś znikło czy też uległo zmianie
Jaga - Sro 17 Cze, 2009 09:33
Z jednej strony dobrze, w sytuacjach o których piszesz w swoim drugim poście.
Z drugiej strony, nie wiem czy to nie jest trochę wylewanie dziecka z kąpielą. Teraz będziemy nabijać posty pod postami, skoro nie można nic dopisać.
Dorti - Sro 17 Cze, 2009 09:48
| Hubertus napisał/a: | tzn moderator może poprawiać posty tylko w dziale, w którym jest moderatorem.
a funkcję zablokowałem nie tylko z powodu tej wczorajszej sytuacji - to już się zdarzało wcześniej i myślę, że tak chyba będzie lepiej - szczególnie w tematach gdzie padają różne kontrowersyjne wypowiedzi - jak ktoś coś napisze, to potem przynajmniej nie będzie wątpliwości czy coś znikło czy też uległo zmianie |
no właśnie chyba moderator również nie moze poprawiać
przynajmniej dotyczy to mojej osoby
w dziale Wystawy chciałam dopisać do jednego z postów dokładną datę i nie mogę :cry:
Batus - Sro 17 Cze, 2009 10:31
Mi też się to niebardzo podoba, bo do tej pory ze swojego roztrzepania zdarzało mi się coś napisać a potem dopiero zauważam błędy i poprawiam, a teraz będę żyć w stresie No i zacznie się poprawianie w kolejnych postach... no ale jak tak musi być to trudno, pokręcę nosem i przywyknę.
Dorti - Sro 17 Cze, 2009 12:16
| Batus napisał/a: | Mi też się to niebardzo podoba, bo do tej pory ze swojego roztrzepania zdarzało mi się coś napisać a potem dopiero zauważam błędy i poprawiam, a teraz będę żyć w stresie No i zacznie się poprawianie w kolejnych postach... no ale jak tak musi być to trudno, pokręcę nosem i przywyknę. |
pokręcę nosem
i przywyknę
to jest dobre, podoba mi się
besta - Sro 17 Cze, 2009 12:27
Dorti skąd bierzesz te superaśne emotki Ja też chcę buuuuuu.......
Dorti - Sro 17 Cze, 2009 12:39
| besta napisał/a: | Dorti skąd bierzesz te superaśne emotki Ja też chcę buuuuuu....... |
w internecie jest tego pełno
wrzuć w google hasło emotikony i tyle Ci wyskoczy, ze hej
już mi się znudziły te co są dostępne na forum
besta - Sro 17 Cze, 2009 12:42
A bóg zapłać dobra kobieto :grin: Nie pomyślałam ,że to Google ,myślałam ,że to może moderatorzy mają jakiś rozszerzony program O ja głupia :!:
Jaga - Sro 17 Cze, 2009 14:20
| Batus napisał/a: | | no ale jak tak musi być to trudno, pokręcę nosem i przywyknę. |
No niby można przywyknąć, tylko nie bardzo mi się podoba, że ktoś coś wyedytuje, coś usunie i zaraz wszyscy dostają szklanką po łapkach :~
Batus - Sro 17 Cze, 2009 14:40
Sama nie wiem, ja wolałam tak jak było, bo zawsze mogłam coś poprawić np. błędy, wyrzucić zdjęcie które przestało mi się podobać, czy nawet jak strzeliłam gafę, każdy ma prawo się pomylić. A teraz z każdą pierdołką do moderatora...ale aż tak się tym nie przejmuję, będzie tak jak woli większość na forum lub po prostu tak jak zadecyduje Admin.
Batus - Sro 17 Cze, 2009 14:40
Sama nie wiem, ja wolałam tak jak było, bo zawsze mogłam coś poprawić np. błędy, wyrzucić zdjęcie które przestało mi się podobać, czy nawet jak strzeliłam gafę, każdy ma prawo się pomylić. A teraz z każdą pierdołką do moderatora...ale aż tak się tym nie przejmuję, będzie tak jak woli większość na forum lub po prostu tak jak zadecyduje Admin.
Batus - Sro 17 Cze, 2009 14:41
O! i wskoczyło dwa razy bo pojawił mi się error na forum
Mirka - Sro 17 Cze, 2009 15:28
ja tez często robię literówki które zauwazam
po czasie i zawsze je poprawiałam, a teraz co
pozostaje powielać posty albo zawracać komus głowę
pierdołami,zreszta na tę chwile mod też chyba nie takich uprawnień :~
również mi się to nie podoba że będę musiała prosić
o poprawienie błędu czy np usunięcia mojego własnego zdjęcia :cry:
o co w tym wszystkim chodzi
Lutex - Sro 17 Cze, 2009 16:34
a nie mozna zrobic tego tak jak jest czasami na innych forach, ze dopoki ktos nie odpowiedzial to przez kilka minut mozna poprawiac, a pozniej jezeli ktos poprawi to jest dopisek w stylu zmiana postu i czas?
Hubertus - Sob 20 Cze, 2009 15:13
niech ktoś sprawdzi i napisze czy można już edytować.
Potem wejdę i sprawdzę i jakby coś to poprawię raz jeszcze :razz:
Mirka - Sob 20 Cze, 2009 16:11
ja niestety nadal nie mam uprawnień do edytowania swoich postów :cry:
Batus - Sob 20 Cze, 2009 19:05
Ja tez nie :~
besta - Sob 20 Cze, 2009 20:24
Ja też nie mogę edytować moich postów :sad:
ziko - Sob 20 Cze, 2009 21:20
ja też nie mam obiecuje że już nic nie skasuje bo już wiem że nie można za co przepraszam ,ale czasem człowiek jakiegoś byka trachnie że śmiać sie chce ,przydała by sie jednak ta edycja
Jaga - Nie 21 Cze, 2009 14:22
A ja przez chwilę mogłam edytować, a teraz znów nie mogę :~
Miła od Gucia - Nie 21 Cze, 2009 18:34
Ja dalej nie mogę się dostać do konta.
Nie mam opcji edytuj. :x :x :x
Dorti - Nie 21 Cze, 2009 20:01
a ja mogę a wcześniej też nie mogłam :razz:
Hubertus - Pon 22 Cze, 2009 13:49
teraz jak nie będzie OK to wyrzucę całe forum do śmietnika
Lutex - Pon 22 Cze, 2009 14:02
| Hubertus napisał/a: | teraz jak nie będzie OK to wyrzucę całe forum do śmietnika |
nie wyrzucaj, pomecz sie z nami jeszcze :razz:
ja szybciutko zglaszam, ze moge edytowac
Lutex - Pon 22 Cze, 2009 14:06
mala korekta do powyzszego postu - moge zmnieniac wszedzie oprocz dzialu technicznego, ale to przezyje :cool:
Jaga - Pon 22 Cze, 2009 14:12
| Lutex napisał/a: | | mala korekta do powyzszego postu - moge zmnieniac wszedzie oprocz dzialu technicznego, ale to przezyje :cool: |
Tez tak mam.
Batus - Pon 22 Cze, 2009 15:39
Ja też :cool:
Miła od Gucia - Pon 22 Cze, 2009 16:56
A ja dalej do konta się nie mogę dostać.
Nie ma edytuj.
I nie wyrzucaj nas,
zobacz, ile pieniędzy na koncie, a ja się muszę rozliczyć :wink:
Dawaj mi to edytuj i już :lol:
Konto, wiesz o tym, jest w dziale sprawy klubowe jak temat ważny.
Miła od Gucia - Pon 22 Cze, 2009 16:58
Wpadłam na trop, edytuj nie mamy tam, gdzie nikt z nas nie jest moderatorem.
Oczywiście nie mówię o Hubercie. :razz:
Hubertus - Wto 23 Cze, 2009 12:45
przepraszam ale zaczynam się ciut gubić...
edytować posty mogą tylko autorzy postów
moderator może poprawki wprowadzać tylko w dziale, w którym jest moderatorem, ale tez powinien zaznaczyć wyraźnie w poście, że coś poprawił
sprawdźcie proszę czy możecie edytować własne posty a nie czyjeś...
Bogusiu dostęp do tematu z kontem już powinien działać - zapomniałem, że ten temat jest w sprawach klubowych
Jaga - Wto 23 Cze, 2009 12:56
Mogę edytować własne posty, ale nie w dziale technicznym. W innych działach tak (aczkolwiek też nie sprawdziłam wszystkich działów).
Lutex - Wto 23 Cze, 2009 12:59
ja tez moge edytowac tylko swoje wszedzie oprocz dzialu technicznego
Miła od Gucia - Wto 23 Cze, 2009 13:01
Mam edytuj w koncie bassecim, dziękuję
wieczorem uaktualnię stan konta
Hubertus - Wto 23 Cze, 2009 13:02
już jest
Miła od Gucia - Wto 23 Cze, 2009 13:04
nio to super, wszystko gra
Hubertus - Wto 23 Cze, 2009 13:13
piszcie do mnie PW jak coś będzie trzeba - wtedy większa szansa, że szybciej wpadnę poprawić co trzeba
madzialinka - Sob 04 Lip, 2009 08:39
Jako moderator informuję, że poprawiam rażące błędy ortograficzne - stąd informacja pod postem o zmodyfikowaniu. Mam nadzieję, że nie będziecie mieli mi tego za złe
Miła od Gucia - Sob 04 Lip, 2009 09:19
ja nie :razz:
Batus - Sob 04 Lip, 2009 09:26
Dopisuję się do słów Madzialinki, wybaczcie jak poprawię byki
maria@ - Sob 04 Lip, 2009 10:51
ja sie bardzo cieszę bo mam dysortografie
Poldek - Sob 04 Lip, 2009 20:11
Ja nawet bardzo podziękuję za ewentualne zmiany
zojka - Sob 04 Lip, 2009 20:57
Czy wystawiacie oceny ?
Czy zielone ludki mają tajny dziennik?
---