Przesunięty przez: Krzysiek Czw 06 Lis, 2008 20:03 |
suczka z Zawiercia na allegro [ już w nowym domu ] |
Autor |
Wiadomość |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 21:00
|
|
|
proszę o szczesliwe zamkniecie postu |
|
|
|
 |
Grzdyl Ponury

|
Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 06:48
|
|
|
Gratuluję. Muszę przyznać, że jestem pełen podziwu dla dla Pań za wspaniałe logistyczne zabezpieczenie tej operacji. Oj nie chciał bym Wam podpaść :-) |
_________________ Pozdrawiam
Grzdyl Ponury |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 08:20
|
|
|
Ja też podziwiam i serdecznie gratuluję zgranej akcji! Bardzo się cieszę, że psinka tak dobrze trafiła bo cały czas Wam kibicowałam Super jesteście wielkie! |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008 14:52
|
|
|
Kasia wczoraj była w nowym domu suni. Matyldzia ma się świetnie Państwo też zadowoleni. Jedyną sprawą która budzi zastrzeżenia, to stan jej łapek. Według Kaśki to sprawa genetyki i złego prowadzenia psa, a nie reumatyzmu. Poleciła Pani Jadzi swojego weta, więc liczymy na to, że nawet jeśli się nie poprawi...to przynajmniej nie pogorszy :lol: |
|
|
|
 |
Kaśka

|
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008 17:39
|
|
|
Magda mnie uprzedziła, hi, hi ale to dobrze bo ja mam wiecznie jakieś zaległości :-)
Dodam tylko, za sunia zachowuje się tak jakby tam mieszkała od zawsze.
Fotel, który miał służyć jej do spania jest nietknięty bo .... sunia śpi w łóżku :-) Oczywiście zachowuje się jak na basseta przystało czyli kradnie jedzenie, kontroluje wszystkie szafki a właścicieli ma cały czas na oku :-)
Jednym słowem wszystko w najlepszym bassecim porządku
Była tylko jedna wpadka - chciała zjeść małą kaczuszkę no ale nie ma co się dziwić, instynkt myśliwski wziął górę a jakby sunia umiała mówić to pewnie byśmy usłyszeli, ze kaczuszka sama wpadła do pyska
Jest bardzo wesołą suczką, zadbaną, pomijam łapy, które budzą mój niepokój. Teraz jest młoda i jakoś sobie radzi ale boję się o nią na przyszłość, dziewczynka może mieć poważne problemy z chodzeniem :cry: |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008 17:43
|
|
|
a tam wpadka z kaczką... zwyczajnie kaczka znalazła się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie... czyli WINA KACZKI!!! :twisted: :twisted: :wink: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Wrz, 2008 23:08
|
|
|
Dziewczyny, gratuluję wspaniale przeprowadzonej akcji ! |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 18 Wrz, 2008 23:17
|
|
|
 |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 06 Lis, 2008 15:51
|
|
|
proszę Moderatora tego działu lub admina / admina juniora o przeniesienie całego postu do tematu zakończone adopcje. Z góry dziękuję |
|
|
|
 |
|