Poznań Międzynarod.- o Puchar Europy Środkowej i Wschodniej |
Autor |
Wiadomość |
mariola [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 17:22
|
|
|
Najważniejsze, że zgłoszenie przyjęte :thx a pieniążki jakoś skombinujesz :wink: |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 17:55
|
|
|
No w tej chwili to najdrudniejsze jes przekonanie rodzicow, bo poki co to im sie to nie widzi tzn. stwierdzili ze Poznan to za daleko. mimo tego, ze wczesniej byli chetni. U mnie w domu to zawsze tak jest :shock:
No ale sprobuje, jest weekend, troche ich potruje i jakos to bedzie.....moze |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 19:58
|
|
|
Pamiętaj, że nawet jeśli nie pojedziesz, to zapłacić musisz, więc tak czy tak rodzicom te 150,- z kieszeni ubędzie
Rachunek później dostaniesz pocztą, a jeśli go nie zapłacisz to informacja pójdzie do oddziału i nie pozwolą Ci nigdzie zgłosić psa.
Widzisz, chyba lepiej zapłacić i przyjechać
do zobaczenia w Poznaniu :wink: :lol: |
|
|
|
 |
mariola [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 20:12
|
|
|
No widzisz - musisz jechać i spotkać się z nami :wink: |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 20:47
|
|
|
Ale ja naprawde chce i ja nawet sama ewentualnie moge sie szarpnac i zaplacic, ale tu chodzi o transport. Moim kochanym leniom sie poprostu nie chce Juz ja ich tu umecze przez ten weekend tak, ze beda mieciutcy. Trzyajcie za mniekciuki. :lol: |
|
|
|
 |
mariola [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 20:55
|
|
|
:thx |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 15:17
|
|
|
Nas na pewno nie bedzie w Poznaniu. Zycze Wam wszystkim powodzenia i nie dziekujcie, bo zapeszycie Do zobaczenia w Kielcach- tam na pewno sie spotkamy. |
|
|
|
 |
Benka-Bozenka

|
Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 20:37
|
|
|
no i po wystawie.... |
_________________ Pies potęgą jest i basta |
|
|
|
|
 |
mariola [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 11:58
|
|
|
Jak to się mówi kolokwialnie w IV RP, z tego miejsca chciałabym podziękować :wink: :
Agatce, Krysi, Donkowi i Piotrkowi za wspaniałą atmosferę wystawy, super przyjazne i pogodne nastawienie, przez które ta wystawa stała się dla mnie i nie tylko... WIELKĄ przyjemnością
Bożence - za jej przesympatyczny charakterek i wspaniałe zdjęcia naszego kochanego maleństwa
A Wszystkim Wystawiającym swoje pociechy - ogromne GRATULACJE :thx
P.s. specjalne podziękowania dla Donka za opanowanie sprawy z naszymi numerkami wystawowymi :wink:
:thx |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 12:31
|
|
|
:thx :thx :thx
Gratulacje dziewczyny, a tak sie balas, a tu taki sukces! |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Krysia i Donat

|
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 20:13
|
|
|
Witam
No, to już niestety za nami :cry:
Było super, szkoda, że jak zwykle tak krótko, chociaż my wróciliśmy dzisiaj a niektórzy niestety już wczoraj, ale są i tacy co dopiero ruszyli ...
Jak zwykle sympatycznie, rodzinnie ech, szkoda pisać, Ci co byli to wiedzą, a Ci co nie byli niech żałują
Specjalne gratulacie dla nowiciuszki ( Ikea). Pierwsza wystawa a już nominacja na BIS szczeniąt, to dopiero początek a co będzie dalej... :shock:
Co do wyników:
Rasę wygrał Harold.
Grupę wygrał również Harold.
I z najświeższych info od jadących: Na Best In Show całej wystawy Harold zdobył brązowy medal.
Bassety górą !!!
Do zobaczenia... w Kielcach
Donek |
_________________ Bassety to choroba na którą cierpimy od 20 lat |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 12 Lis, 2007 08:39
|
|
|
A ja mialam dojechac kibicowac....ale nie udalo sie. Pozostaje nam tylko relacja na forumi i tv.
Ale jak widze wyniki wspaniale , pierwsze debiuty .... czyli koty za ploty :lol:
tak wiec GRATULACJE dla WSZYSTKICH - BRAVO :thx |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 12 Lis, 2007 12:33 Re: Poznań Międzynarod.- o Puchar Europy Środkowej i Wschodn
|
|
|
Agata napisał/a: | zobaczymy jak to będzie, bo ten sędzia.... hmmmmm :? |
Jakby co uprzedzałam :wink:
Prawie wszystkie psy były za grube
Sędzia nie mówił o wadach danych egzemplarzy, o wadach budowy anatomicznej, mówił o tuszy większości psów.
Bożenko, Twoja sunie też chyba za gruba była tak ?
A Groszek, no cóż, ma zbyt dużo rozbudowaną klatkę piersiową.
W każdym razie wygrał Harold, ale on faktycznie był najlepszy. Potem Harold wygrał grupę i miał III miejsce na BIS :!: :!: :!:
Dla mnie najważniejsze, że to właśnie basset hound stanął na BIS
A Harold dzielnie reprezentował naszą rasę i dzięki niemu taki sukces końcowego wyniku wystawy, z którego jestem bardzo zadowolona.
A Ikea zwana Małgochą :lol: mięciutka przytulanka do łóżka o umaszczeniu basseta gaskońskiego
Na zdjęciach nie widać, ale w realu ubranko gaskończyka
A jaki charakter, bajka
Śliczna moja córeczka |
|
|
|
 |
Benka-Bozenka

|
Wysłany: Pon 12 Lis, 2007 12:55
|
|
|
Tak |
_________________ Pies potęgą jest i basta |
|
|
|
|
 |
BassBaryton.com [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 13 Lis, 2007 09:24
|
|
|
Witam Was wszystkich. Tych których znam i tych których mam nadzieję kiedyś spotkam.
Dziekujemy za gratulacje. To był ogromny sukces i pewnie będę się powtarzać, ale naprawdę nie spodziewałam się tego. Harold chyba też ...
A zmęczony był przeokropnie.
Dziekujemy jeszcze raz za OGROMNY doping na finałach. Miło było Was słyszeć za plecami. To bardzo mobilizuje. I przepraszam jeśli komuś nie podziekowałam na miejscu - byłam tak zadowolona, że mogłam kogoś pominąć ...
Pozdrawiam
Monika |
|
|
|
 |
|