|
Nowa "szata" strony |
| Autor |
Wiadomość |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 20:54
|
|
|
Mnie się też podoba |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 21:01
|
|
|
Nowa szata - fajna, przyciąga oko, nie jest monotonna, ciekawa, podoba mi się. A przede wszystkim czytelna, to jest ważne, szczególnie dla nowych użytkowników.
Banerek mówiący sam za siebie, o kim my tu piszemy. A czy to Lady, tego nie wiem, idę oglądać zdjęcia ze zlotu :wink:
Gratuluję pomysłu. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 21:37
|
|
|
| Nowa szata podoba mi coraz bardziej ,kolorek jest wesoły a nie razi w oczy ostrością :grin:fajnie to wygląda .A teraz trochepotestuję :wink: |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Pon 30 Mar, 2009 21:37
|
|
|
Ale bomba! Jestem zachwycona Bardzo mi się podoba:))))) Wpadłam tylko na chwilę, jutro dokładniej się przyjże, ale jest super! Dzięki Hubert, że jednak nie spisałeś naszego forum zupełnie na straty |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 05:42
|
|
|
| Batus napisał/a: | Dzięki Hubert, że jednak nie spisałeś naszego forum zupełnie na straty |
Mam nadzieję, że z nową szatą przyjdą też nowe lepsze nastroje |
|
|
|
 |
Hubertus
|
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 05:59
|
|
|
| ok "medaliki" wróciły, ale trzeba je ciut zmodyfikować na potrzeby nowej kolorystyki forum (tak aby nie było tej białej obwódki) |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 07:00
|
|
|
Wchodzę rano na forum a tu szok - myślałam, że pobłądziłam . Generalnie podoba mi się, aczkolwiek bedę potrzebować trochę czasu żeby się przyzwyczaić.
Jedna uwaga, która nasunęła mi się niemal natychmiast - czy dało by się jakoś zmienić te znaczki z boku tematów, żeby się jakoś bardziej odróżniały te tematy, w których są nowe posty? Teraz niby się różnią, ale szczerze mówiąc mi się to trochę zlewa . |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 08:35
|
|
|
Ja mam tą samą uwagę co Jaga, mało widać nowe tematy w wątkach, może wyszczególnić je innym kolorem. A tak poza tym to mi się bardzo podoba, lubię takie zmiany Te dwa basiorki u góry też są spoko |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
lacinka

|
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 13:12 super!
|
|
|
Cudowny pomysł ze zmianą. Ja na początku myślałam, że źle trafiłam i wpisałam adres poraz kolejny
Te kolory są świetne! Cieplutkie i zachęcające do odwiedzenia tego forum!!!
Jestem zachwycona!
Pozdrawiam! |
_________________ lacinka |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 14:17
|
|
|
Weszłam na ALBUM i oglądałam fotki forumowe, mogłam je przewijać tylko wstecz i wtedy szły po kolei, tak ma być ?
Jeszcze sobie myślę, że napis WYLOGUJ to może na koniec paska przesunąć jeśli to możliwe, za ALBUM? |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Hubertus
|
Wysłany: Sro 01 Kwi, 2009 10:41
|
|
|
| Jaga napisał/a: | Jedna uwaga, która nasunęła mi się niemal natychmiast - czy dało by się jakoś zmienić te znaczki z boku tematów, żeby się jakoś bardziej odróżniały te tematy, w których są nowe posty? Teraz niby się różnią, ale szczerze mówiąc mi się to trochę zlewa . |
mam to samo odczucie
to akurat da się poprawić, ale troszkę później
kolorystyki forum raczej nie będę zmieniał - nawet jeśli co niektórym się "źle" kojarzy...
jest miła dla oka i to jest najważniejsze
co do błędu z albumem, to może uda się temat zakończyć w terminie późniejszym
Napisów w górnym menu raczej nie będę przesuwał - wymaga to ode mnie ingerencji w skrypt forum, a nie chcę za bardzo w nim grzebać (może kiedyś )
tylko mi nie wytykajcie, że nic mi się nie chce robić - chwilowo cierpię na chroniczny brak czasu |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Sro 01 Kwi, 2009 12:55
|
|
|
Co niektora juz sie oswoila :wink:, poza tym mam wrazenie, ze jednak cos sie zmienilo, jakby siwo, mnie juz kolor nie przeszkadza, niebieski we wszystkich odcieniach dziala na mnie kojaco :grin: . Jest ok.
"tylko mi nie wytykajcie, że nic mi się nie chce robić" - zrobiles kawal dobrej roboty Hubert, Hut ab jak mowia Niemce :wink: :grin:
Wlasnie w domu zagladnelam na forum, a tu sie okazuje, ze ja w pracy mam jakies inne ustawienia, caly srodek mam w robocie siwy. :shock: |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Hubertus
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009 08:09
|
|
|
| sprawdź na monitorze lub w ustawieniach wyświetlania w windowsie jaką gamę kolorów masz ustawioną - w miarę możliwości ustaw najwyższą |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009 12:34
|
|
|
| A co się teraz stało, że ja mam wszystko "po staremu"? A juz sie zaczęłam przyzwyczajać :~ |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009 12:38
|
|
|