Mamba szuka nowego domu [ znalazła ] |
Autor |
Wiadomość |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 18:38
|
|
|
Już nie mogę doczekać się Zlotu. Zawsze jak odwiedzam hodowlę, której wzięłam Eni, mordka nie przestaje mi się uśmiechać przez kilka dni, a tam jest tylko 5 bassetów. na zlocie będzie znacznie więcej łebków do głaskania i brzuszków do drapania, więc akumulatory naładuję na całą zimę.
A co będzie jak Fani mi się nie znudzi? |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:12
|
|
|
Cytat: | A co będzie jak Fani mi się nie znudzi? |
Zaoszczędzę miesięcznie 500 PLN za żarcie plus opłaty za ewentualne wystawy, nie będę musiała sprzątać 3 razy dziennie, będę mogła spać we własnym łóżku, nie budząc się pod 40 paro kilogramowym cielskiem...mało tego - będę mogła spać do południa! Nikt mi nie będzie zjadał ulubionych butów, najem się do syta, bo nikt we mnie nie będzie wlepiał wzroku pt: nie jadłem od miesiąca, bądź człowiekiem i się podziel; będę mogła zostawiać jedzenie na wierzchu bez obawy, że ktoś mi je skradnie; będę mogła nosić jasne ciuchy bez obawy, że wisi na nim kolejny glut; nie będą mnie bolały ręce od miziania; nie będę poddawana permanentnej inwigilacji w mieszaniu - łącznie z WC ( Pańcia, wpuść mnie, bo straciłem Cię z oczu )...
...i mogłabym tak jeszcze długo pisać tak będzie, jeśli Ci się Fanio nie znudzi |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:25
|
|
|
Przepraszam, że sie wtrącę ale czy na pewno będzie Ci bez tego dobrze?? |
_________________ Bass i Fina
tel. 608 327 767 |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:32
|
|
|
:lol: :lol: :lol: |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:33
|
|
|
nie będzie...ale ciii chociaż sobie ponarzekam |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:33
|
|
|
czasem trzeba :wink: |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:45
|
|
|
Oj trzeba, ile razy w ciągu tych 14 lat obiecywałam Bassowi co mu zrobię jak mi jeszcze raz ........ . I co? Teraz obiecuję to Fince, bo Bass nie słyszy więc szkoda do niego gadać. Chociaż jak słyszał to efekt był podobny. |
_________________ Bass i Fina
tel. 608 327 767 |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 20:39
|
|
|
Nie mogę uwierzyć, że Fanio waży 40kg. To tyle co mój wielki podhalan :shock:
Wyściskaj go ode mnie |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 20:57
|
|
|
uwierz |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 21:11
|
|
|
na zlocie sama go wycacasz . Kurczę, czemu jak mówię, że mam dużego psa, to zawsze wywołuje takie zdiwienie. A potem, jak ktoś go widzi na żywo to pada hasło: jej, jaki on wielki...na zdjęciach wyglądał na mniejszego :shock:
Niech się zresztą w sprawie Fania wypowiedzą Ci, co go widzieli :lol:
I gdzie jest Nadia |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 21:31
|
|
|
Nie mam nic przeciwko dużym bassetom. Po prostu jestem ciekawa jak wygląda na żywo.
Uważam, że basset wręcz powinien być duży i skórzasty, dlatego cieszę się, że zobaczę Fania.
Głaskanie, brudzenie i ślinienie się mam opracowane u moich psiurów do perfekcji. A dziś na dodatek Eni przyłożyła mi z barbary w brodę... |
|
|
|
 |
robson [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 23:39
|
|
|
Dziękuję wszystkim za wsparcie, za znalezienie nowego domu dla mojej Mambeli,a w szczegulności dziękuję Tobie Karina,że zorganizowałaś to tak błyskawicznie,Magduni która do nas dojechała noi noi Naduni-mam nadzieję że będzie to szczęście obopulne.
Moja żona bardzo to przeżyła,ja niestety pomimo wielkich emocji muszę trzymać fason,wybaczcie.....................pozdrawiam-robert! |
|
|
|
 |
robson [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 23:42
|
|
|
Dziękuję wszystkim za wsparcie, za znalezienie nowego domu dla mojej Mambeli,a w szczegulności dziękuję Tobie Karina,że zorganizowałaś to tak błyskawicznie,Magduni która do nas dojechała noi noi Naduni-mam nadzieję że będzie to szczęście obopulne.
Moja żona bardzo to przeżyła,ja niestety pomimo wielkich emocji muszę trzymać fason,wybaczcie.....................pozdrawiam-robert! |
|
|
|
 |
robson [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 23:42
|
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 07:57
|
|
|
A ja myślę, że za całość koordynacji należy podziękować przede wszystkim Reni, która jak zwykle świetnie wszystko zorganizowała, dzięki czemu obyło się bez zamieszania, na które początkowo się zanosiło
Mam również przekazać szczególne buziaki dla Reni od Gosi, która niestety nie może teraz się sama wypowiedzieć, ale cały czas jest w temacie i jak zwykle trzyma kciuki tak więc Renia - buzi :wink: |
|
|
|
 |
|