Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Mamba szuka nowego domu [ znalazła ]
Autor Wiadomość
madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 18:38   

Już nie mogę doczekać się Zlotu. Zawsze jak odwiedzam hodowlę, której wzięłam Eni, mordka nie przestaje mi się uśmiechać przez kilka dni, a tam jest tylko 5 bassetów. na zlocie będzie znacznie więcej łebków do głaskania i brzuszków do drapania, więc akumulatory naładuję na całą zimę.

A co będzie jak Fani mi się nie znudzi? ;)

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:12   

Cytat:
A co będzie jak Fani mi się nie znudzi?

Zaoszczędzę miesięcznie 500 PLN za żarcie plus opłaty za ewentualne wystawy, nie będę musiała sprzątać 3 razy dziennie, będę mogła spać we własnym łóżku, nie budząc się pod 40 paro kilogramowym cielskiem...mało tego - będę mogła spać do południa! Nikt mi nie będzie zjadał ulubionych butów, najem się do syta, bo nikt we mnie nie będzie wlepiał wzroku pt: nie jadłem od miesiąca, bądź człowiekiem i się podziel; będę mogła zostawiać jedzenie na wierzchu bez obawy, że ktoś mi je skradnie; będę mogła nosić jasne ciuchy bez obawy, że wisi na nim kolejny glut; nie będą mnie bolały ręce od miziania; nie będę poddawana permanentnej inwigilacji w mieszaniu - łącznie z WC ( Pańcia, wpuść mnie, bo straciłem Cię z oczu )...
...i mogłabym tak jeszcze długo pisać :D tak będzie, jeśli Ci się Fanio nie znudzi :P

Bacha 

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:25   

Przepraszam, że sie wtrącę ale czy na pewno będzie Ci bez tego dobrze??

Batus 

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:32   

:lol: :lol: :lol:

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:33   

nie będzie...ale ciii ;) chociaż sobie ponarzekam :D

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:33   

czasem trzeba :wink:

Bacha 

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 19:45   

Oj trzeba, ile razy w ciągu tych 14 lat obiecywałam Bassowi co mu zrobię jak mi jeszcze raz ........ . I co? Teraz obiecuję to Fince, bo Bass nie słyszy więc szkoda do niego gadać. Chociaż jak słyszał to efekt był podobny.

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 20:39   

Nie mogę uwierzyć, że Fanio waży 40kg. To tyle co mój wielki podhalan :shock:

Wyściskaj go ode mnie :)

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 20:57   

uwierz

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 21:11   

na zlocie sama go wycacasz ;) . Kurczę, czemu jak mówię, że mam dużego psa, to zawsze wywołuje takie zdiwienie. A potem, jak ktoś go widzi na żywo to pada hasło: jej, jaki on wielki...na zdjęciach wyglądał na mniejszego :shock:
Niech się zresztą w sprawie Fania wypowiedzą Ci, co go widzieli :lol:

I gdzie jest Nadia :?:

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 21:31   

Nie mam nic przeciwko dużym bassetom. Po prostu jestem ciekawa jak wygląda na żywo.
Uważam, że basset wręcz powinien być duży i skórzasty, dlatego cieszę się, że zobaczę Fania.

Głaskanie, brudzenie i ślinienie się mam opracowane u moich psiurów do perfekcji. A dziś na dodatek Eni przyłożyła mi z barbary w brodę...

robson
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 23:39   

Dziękuję wszystkim za wsparcie, za znalezienie nowego domu dla mojej Mambeli,a w szczegulności dziękuję Tobie Karina,że zorganizowałaś to tak błyskawicznie,Magduni która do nas dojechała noi noi Naduni-mam nadzieję że będzie to szczęście obopulne.
Moja żona bardzo to przeżyła,ja niestety pomimo wielkich emocji muszę trzymać fason,wybaczcie.....................pozdrawiam-robert!

robson
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 23:42   

Dziękuję wszystkim za wsparcie, za znalezienie nowego domu dla mojej Mambeli,a w szczegulności dziękuję Tobie Karina,że zorganizowałaś to tak błyskawicznie,Magduni która do nas dojechała noi noi Naduni-mam nadzieję że będzie to szczęście obopulne.
Moja żona bardzo to przeżyła,ja niestety pomimo wielkich emocji muszę trzymać fason,wybaczcie.....................pozdrawiam-robert!

robson
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 23:42   

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 07:57   

A ja myślę, że za całość koordynacji należy podziękować przede wszystkim Reni, która jak zwykle świetnie wszystko zorganizowała, dzięki czemu obyło się bez zamieszania, na które początkowo się zanosiło :D
Mam również przekazać szczególne buziaki dla Reni od Gosi, która niestety nie może teraz się sama wypowiedzieć, ale cały czas jest w temacie i jak zwykle trzyma kciuki ;) tak więc Renia - buzi :mrgreen: :wink:

Odpowiedz do tematu