TVN- JAK PIES Z KOTEM- AGATA o BASSETACH |
Autor |
Wiadomość |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 16:51
|
|
|
ha! a ja w końcu zobaczyłem
Powtórka na TVN7 okazała się jednak być powtórką z dnia poprzedniego, więc można było popatrzeć na te szalejące bassety raz jeszcze (no i na Agatkę oczywiście )
Koniec i bomba, a kto nie widział ten trąba |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 17:01
|
|
|
ha ha !!! a ja też powtórke ogladałam ...i juz wiem ze całusów domagała sie Balbinka hehe...ale chłopaki raz jeszcze rewelacja :thx |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 17:53
|
|
|
Występ super, Agato ja nie zauważyłam tremy u Ciebie, a psiaki zachowanie rewelacja, one się nadają do telewizji, żadnej tremy. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
agnieszka [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 18:16
|
|
|
AGATA rewelacja
GROSZEK Z GUMKA MIAŁY NIEZŁĄ ZABAWĘ, RESZTA EKIPY TEZ RADZIŁA SOBEI SWIETNIE PRZED KAMERAMI. BYLISCIE REWELACYJNI
GRATULACJE |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 18:55
|
|
|
Dziękujemy wszystkim. Bardzo się wstydziłam, a najbardziej przed Wami, bałam się dać plamy.
Wiem, że wiele osób skupiło się na bassetach i ich zachowaniu :lol:
I tak miało być :wink:
Czyli co, na Zlot nas wpuścicie |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 19:06
|
|
|
Brawo Brawo Gwizdo Agato :lol:
Ja oglądałam program dzisiaj - fajowo wszyscy wyszliście!!!!
PS - chciałam potem z AgatĄ porozmawiac no ale cóz to gwiazda telewizyjna telefony sie do niej urywają i ze zwykłaymi szaraczkami nie miała czasu prozmawiac ale za to z Kasią zamienilam miłe słowa :lol: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 19:24
|
|
|
Nooooooooo Arletooooooooooo :!:
TO SOBIE PRZECHLAPAŁAŚ :lol:
WLEJĘ CI NA ZLOCIE :wink:
jutro czekam na telefon to poplotkujemy |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 21:36
|
|
|
Gratulacje. Pieski fantastyczne. Nie mogę się już doczekać zlotu. Dzisiaj usiłowałem sobie wyobrazić taką ilość bassetów ale moje wyobrażenia mnie przerosły. Moja żona za to jest przerażona. Stwierdziła, że głupio jej bedzie siedzieć cztery dni samej w Ślesinie bo ja i Morfeusz jak ruszymy w ślad za pieskami to tyle nas zobaczy. Jestem ciekawy czy wasze "drugie" połówki tez sie tego obawiają? |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 21:39
|
|
|
Zdążyłem dzisiaj i obejrzałem :D:D
Groszek to jest NUMER JEDEN. Agatko byłaś świetna....ale do Groszka to Ci daleko :lol: :lol: :lol: - a poważnie to żadnej tremy nie widziałem.
Gratulacje z tak udanego występu - chociaż byłem tak zaaferowany całością że nawet nie wiem o czym rozmawiałyście tak dokładnie
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 22:00
|
|
|
Krzysiu, rozmawiałyśmy o bassetach :lol: :lol: :lol:
Dziękuję Ci bardzo, ja szczerze mówiąc sama się śmiałam z Groszka oglądając program.
A czy ktoś zauważył jak jędza Balbinka siedząc na sofce, w pewnym momencie zauważyła operatora i zaczęła burczeć
Jaszczurka zawsze upatrzy sobie kogoś :wink:
Taka już ona jest :twisted:
A w między czasie, kręcenia programu ten pan podszedł do Oli - prowadzącej program, by poprawić jej mikrofon, gwałtownie wyciągnął ręce w jej kierunku,a Balbina wystartowała do niego z zębami osłaniając tę Olę swoim ciałem. Facet zbaraniał, znieruchomiał a ta Ola spokojnie powiedziała, że ma obrońcę. Pogłaskała Balbinę, powiedziała jej coś do ucha i dopiero moja jaszczurka pozwoliła mu się do niej dotknąć. |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 22:18
|
|
|
Słychać było warczenie ale nie zabardzo było widać które to basseciątko tak pomrukuje. A tak w ogóle to byłem rozczarowany , że tak mało było zbliżeń piesków. Chciałem zobaczyć z bliska Agrafke bo bardzo przypomina umaszczeniem Morfeusza. (mam nadzijeę że nie pomyliłem imion). Ale mam nadzieje sie napatrzec juz za tydzień. |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 07:41
|
|
|
hi hi, pomyliłeś Aleksander! Agrafka w domu siedzi , dzieci pilnuje a to byłą nestorka rou - Balbinka
Ten program powalił mnie na kolana, ale przyznam szczerze, że prawie wcale nie słuchałam tego co mówiła Agatka - a to przez Grocha który rozbroił mnie totalnie... :lol: tylko czekałam kiedy przywali pani prowadzącej tą piłką w łepetyne :lol: :lol:
Balbinka jak zwykle trzymała fason, Zielona to prawdziwa postać medialna... te oczy!!! a bliźniaki jak zwykle najlepsze!!!
PS> WIDZIAŁAM MALUCHY!!!!!!
JEDENAŚCIE TŁUŚCIUTKICH, LŚNIĄCYCH, ZASPANYCH, PISZCZĄCYCH, OBRZYDLIWIE SŁODKICH BASSECIĄTEK!!!
ech... zakochałam sie w Cebulce... |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 11:15
|
|
|
No nie mówcie że nikt tego nie nagrał!!! Nie było nas w domu i nie mogłam oglądać. Jak macie to dajcie znać proszę, umieram z ciekawości. |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 11:17
|
|
|
Bacha, Agatka nagrała! |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 13:39
|
|
|
Udało mi się wczoraj obejrzeć i jestem pod ogromnym wrażeniem!!
Oczywiście Bliźniaków, bo wybacz Agatko, ale tak byłam zaaferowana częścią "artystyczną", że nie bardzo wiem jak przebiegała rozmowa
Tylko za krótki był ten program, bo mogłabym tak patrzeć z godzinę!!
Fantastycznie było!! |
|
|
|
 |
|