Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Pan pies a cieczka
Autor Wiadomość
madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 08:35   Pan pies a cieczka

Czy jest możliwe, żeby pies nie interesował się suką w cieczce?

Dziwna sprawa, ale mój Barik po prostu ucieka od Doxi. Suńka strasznie go kokietuje, a on nic (już minęło 10 dni cieczki) :shock:
Poprzednio, przy cieczce Enigmy, przez dwa najcięższe tygodnie był bardzo zakochany - zdemolował mi pół domu.

Może po prostu jest już za stary, a może coś mu dolega? Powinnam się cieszyć, że mam spokój z pilnowaniem, ale coś mi tu jednak nie pasuje.
Czy pies może nie reagować na suki jeśli jest w podeszłym wieku?

Jaga
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 08:56   

Patrząc na Bassa Bachy to wiek niczego nie zmienił. Ale może to poprostu jeszcze nie te dni? (albo nie ten obiekt ;) skoro do Eni się zalecał).

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 08:57   

Madzia, może Doxi nie jest w jego typie ;) Psiak moich teściów ( Pikuś za TM :( ) w ogóle nie zwracał uwagi na suczki. Z cieczką, przed cieczką czy po cieczce. W pewnym momencie zastanawialiśmy się z rodzicami czy on nie ma coś ( nie obrażając oczywiście nikogo ) z psiego homoseksualisty :roll:

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 09:07   

Z tym typem to nie koniecznie. On pozwala Doxi lizać się po pysku, ale jej niechce :)

Suńka leży obok niego z dupskiem w górze (bo może coś się trafi) i piszczy, a on taki nieczuły :D

Po poprzedniej cieczce Enigmy, tym razem przygotowałam się na podobną walkę przez 3 tygodnie. I czuję się rozczarowana i zaniepokojona.

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 09:49   

Bolek z reguły na suki z cieczką warczy i nie jest przyjaźnie nastawiony ale jak bokserka Wera ma cieczkę ooo to wtedy się dzieje - jest monogamistą

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Pią 25 Lip, 2008 11:38   

Odwołuję wszystko, co do tej pory pisałam o Bariku. Chłopak jest bardzo zakochany, a ja znów mam ranne pobudki i serenady pod oknem. Całe szczęście, że to już końcówka :)

We wrześniu obowiązkowo sterylizacja Doxi, bo tak rozwiązłej panny to jeszcze nie widziałam :D

Odpowiedz do tematu