Spotkanie bassecików z okolic Wrocławia:) |
Autor |
Wiadomość |
Remus

|
Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 22:28 Spotkanie bassecików z okolic Wrocławia:)
|
|
|
Czy są tu takie basseciki, które miałyby ochotę spotkać się i troche pohasać razem??? Strasznie nudzi mi się w domu i nie mam sie z kim zaprzyjaźnić a bardzo bym tego chciał:) Proponuję miłe spotkanko na jakimś spacerku... Szczegóły są jeszcze do ustalenia, ważne żeby znalazł się ktos chętny... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Hau hau:) |
|
|
|
 |
Remus

|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 12:50
|
|
|
Naprawdę nie ma tu ani jednego siecika z którym mógłbym się spotkać??? Nudzi mnie się w domu i cętnie bym się wybrał z kimś takim jak ja na spacerek:) |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 08:27
|
|
|
no faktycznie, Wrocław chudziutko, ale z Wrocławia masz m@gde - skype ssungarii - tylko musisz wiedzieć, że ona ma 2 typy bassecików ... hihihi... takie ee.. zwykłe i takie bardziej długonożne i szorstkie ... irlandzkie :wink: |
|
|
|
 |
Remus

|
Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 10:47
|
|
|
Jeżeli byłby ktoś zainteresowany spotkaniem ze mną to proszę niech się odezwie tutaj w tym temacie:):):) Czekam z niecierpliwością:) |
|
|
|
 |
Monka i Miro

Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 466 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: Sro 25 Lut, 2009 13:44
|
|
|
Gdybyś był kiedyś przejazdem na podkarpaciu to zapraszamy do nas na spacer my zawsze chętni z każdym psiakiem, który nie pożre naszej ciepłej kluski (dowód - nasze fotki ) |
|
 |
|