Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Ozonella - oliwka ozonowana
Autor Wiadomość
Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pią 03 Lip, 2009 16:35   Ozonella - oliwka ozonowana

Jak w temacie - czy miał z tym ktoś do czynienia? Wet nam to polecił na twarde poduszki w łapach Fania. W necie znalazłam taki opis:
"preparat leczniczy ozonella, który znajduje szereg zastosowań w ochronie i pilęgnacji skóry oraz w procesie jej rewitalizacji. Ozonella regeneruje strukturę skóry, łagodzi i wygładza podrażnione miejsca po różnego rodzaju oparzeniach termicznych i słonecznych oraz po radioterapii onkologicznej, odparzeniach, otarciach lub zdarciach naskórka. Jej liczne właściwości czynią ją atrakcyjnym preparatem do stosowania także w redukcji zmian skórnych, w redukcji przebarwień i niedoskonałości skóry oraz w redukcji cellulitu."

ten cellulit mnie trochę powalił, stąd moje pytanie.

Lutex 

Wysłany: Pon 06 Lip, 2009 18:44   

na poduszki to ja tez bym chciala, bo Lutor ma takie szorskie i twarde. czy ty to juz uzywasz czy jeszcze nie? a moze ktos inny uzywa?

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Lip, 2009 18:51   

Owszem. Używam. Wypróbowałam na psie, dziecku i mężu. Żyją, a Adaś wygoił nią sobie rozwalone kolano. Psiaczy na razie ma inne, znacznie poważniejsze problemy, więc trudno powiedzieć czy działa. A ja nie kupiłam jej na spękane poduszki na łapach, tylko z racji innej potrzeby.

Odpowiedz do tematu