Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
I Zlot 2005 - zdjęcia relacje
Autor Wiadomość
Ania od LUNY
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 00:04   I Zlot 2005 - zdjęcia relacje

Właśnie wróciliśmy z I Ogólnopolskiego Zlotu Bassetów w Ślesinie.
Co tu dużo opowiadać? Żałujcie, że was tam nie było.
Wrażenia niesamowite; zabawa przednia, a ludzie, których tam spotkaliśmy (właściciele bassetów) wspaniali. :) :)
Trzeba było zobaczyć miny zdziwionych przechodniów, oglądających przemarsz naszych baleronków ulicami Ślesina. :o :o :o :o :o
Jeszcze raz bardzo dziękuję organizatorom za świetną zabawę, a w szczególności Bogusi od Gustawa, Ewie od Matyldy, Arlecie od Koriny i Krzysiowi (admin.) od Lady i Oskara.
Mam nadzieję, że w 2006 roku w Ślesinie na II Zlocie spotkamy się jeszcze w większym gronie. Do zobaczenia za rok!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pozdrawiam wszystkich : Ania, Włodek, Jacek, Adrian z LUNĄ z Zielonej Góry.
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Sob 10 Maj, 2014 21:22, w całości zmieniany 2 razy  

joania
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 11:50   

byłam tam i przeżyłam niesamowite wrażenia, powtórze się po raz kolejny organizacja super, okolica świetna i w życiu nie przypuszczałam że można spotkać tak przemiłych ludzi,mój mąż przed pójściem do pracy prosił żebym dowiedziała się co słychać u zlotowej 'wydry' czyli Feli .
dzięki niej zrozumiał że basset to jest ten pies którego szuka, a ja wiem w 100% że tylko basset.
przesyłam pozdrowienia dla jeszcze wypoczywających organizatorów i oby więcej.
Ucałowania dla wspaniałych towarzyszy zabaw z Wrocławia i przemiłego gawędziarza z Kielc z fajową żoną Agatą też z Kielc ( jak tam nóżki?) :roll: :wink:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 11:51   

Też juz jestesmy w domku :D Dusol :evil: :evil: okazała sie straszną złośnicą i złodziejka jej prawdziwy charakterek uwidocznił sie w gromadzie :twisted: :twisted: a teraz śpi jak anioł :sen :sen pozdrawiamy wszystkich zlotowiczów i tych których nie było z różnych względów bardzo serdecznie :D :D :D

joania
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 12:01   

nic nie szkodzi że była złosnica ,ale jak że piękną ,mozna powidzieć że na zlocie odbyło się poskromienie złośnicy.
Gorące całusy dla was wszystkich Dusię ucałuj Mireczko prosto w warczący nos.

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 14:32   

:thx Wszystkim za super zabawe :thx
Wydaje mi sie wszystko w miarę wyszło bo sie staralismy ( organizatorzy).
Podziekowania szczególne dla Zbyszka (pamiętacie - megafon) od Ewki i Matyldy który przez cały czas nam pomagał.

Uczestnictwo wszystkich było przodowe i już mam nowe pomysły na nowe konkursy za rok.

Podziekowania wielkie dla utalentowanego malarza - właśnie dzieki niemu udało sie zebrać tak dużą sumke na pomoc dla schroniska :thx

Wszystkich gorąco i dużym buziakiem pozdrawiamy ( właśnie wróciliśmy). Wszsytkie basseciątka śliczne a ich właściciele to wspaniali ludzie.

No i Foxiu - brawo łobuziaku :D

Arleta, Tomek Angelika i Korinka
( ps. sorry za cieczke ale musielismy tam być)

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 14:37   ZDJĘCIA I CD Z FILMEM - PROSZE PRZYSLIJCIE

Kochani wiem ze duzo osób robiło fotki a niektórzy nakręcali zlot- bardzo prosze o przysłanie mi zdjęć i filmiku - cbyba najlepiej poczta na płytce. :thx

Czekam z niecierpliwością
Arleta Długaszewska, 64-100 Leszno, ul. Niepodległości 102/1
tel 606 145 290
Koszty CD i znaczka będe odsyłać

GREG
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 15:51   

wruciliśmy przed chwileczką po długiej podruży Było naprawde SUPER!!!

BORKO zmęczony śpi ale jednym okiem obserwuje czy przypadkiem gdzieś jeszcze nie pojedziemy.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH UCHOLI

BORKO+Ania i Grzegorz :thx

joania
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 16:01   

ja też bardzo proszę będę wdzięczna na wieki :oops: :roll:
a oto mój adres:
Joanna i Sławomir Słowikowscy
Łódź ul. St.Leszczyńskiej 18m 29 :thx

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 16:27   

[b]Bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy, było superancko :lol: :lol: :lol:

Wyluzowałam się totalnie :wink:
Strasznie się cieszę, że mogłam Was wszystkich poznać :lol:
Wytarmosić te wszystkie oplute mordy bassecie.
Wszystkie piękne i kochane, ale w szczególności spodobała mi się Duśka, Lady, Matylda a moim faworytem zlotowym został WYJĄTKOWO PIĘKNY -
Borko Ani i Grzesia - to przepiękny pies :!: :!: :!:

p.s. Dojechaliśmy - policzyłam do jedenastu - stan się zgadza, policzyłam pozostałe - wszystko ok., w domku posprzątane, zwierzątka napojone i nakarmione - MOJA OLA SPISAŁA SIĘ NA MEDAL I TO ZŁOTY :!: :thx

A dzięki Zlotowi mamy kolejnego mieszkańca Polany, którego znalazłam wracając do domu - błąkającego się między tirami po stacji bęzynowej - pięknego, czarnego kota 8)
Zabrałam go do samochodu i przywiozłam na Polanę. Jutro jedziemy do weterynarza by go przebadał, bo kotek zostaje z nami :!:

joania
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 16:34   

Agata ty szalona dziewczyno ,jesteś niesamowita , szkoda że tak krótko gadałyśmy , ale ty myślami jesteś gdzieś tam z małymi szczęniatkami i innymi zagubionymi zwierzątkami (to wcale nie jest złośliwe stwierdzenie , Ty taka poprostu z sercem na dłoni dla pokrzywdzonych jesteś-to moja indywidualna myśl o Tobie).

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 17:05   

Agata bardzo miło było mi poznać taka osobę jak Ty,co z ogonkiem Groszka czy juz wszystko ok?Pozdrawiamy cała Polanę Kłapouchego

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 17:09   

Borko mój braciszku przepros swoja Pańcie ja jej tak naprawdę nie chciałam wcale capnąć :evil: :twisted: wstydzę sie teraz :oops: :oops: pozdrawiamy Was bardzo serdecznie Mirka,Wiesiek no i Duśka :D :D :D

Daniel
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 17:26   

Kochani, czytając Wasze entuzjastyczne wspomnienie z zlotu, łza kręci mi się w oku.Cóż w życiu tak bywa,ze nie można być zawsze gdzie się chce, ale w przyszłym roku.....
Nareszcie forum jest aktywne, bo podczs weekendu nie można byłoz nikim pogadać .

Daniel
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 17:27   

Ci co nie byli proszą o umieszczenie fotek na forum.

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 18:44   

To znowu ja,ale musze jeszcze przesłać buziaki :roll: :roll: mojemu ulubionemu koledze basseciemu Bazylkowi :oops: :oops: , :D :D od mojej Pani pozdrowienia dla całej Twojej rodzinki a szczególnie dla Twojej Pańci :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi