Szczenięta w Basseciarni |
Autor |
Wiadomość |
Marti

|
Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 20:03
|
|
|
ha,ha ha....no cóż nie pozostaje mi nic innego jak przytaknąc,skulić uszy i odpowiedzieć;
HURA! HURA! HURA!!!!!!!! :lol:
hmm ale łatwo Ci mówić masz tyle piecholów obok a joooooo?? :cry:
No bobra dość tego użalania się nad sobą. Co tam u maluchów??? |
|
|
|
 |
Marti

|
Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 20:06
|
|
|
no i innych małych piesków basseciego rodu,które znalazły się w nowych domkach i pomału się oswajają????? |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 13:04
|
|
|
U naszych wszystko ok. Duże nie bardzo mają ochotę na spacery jak tak zimno i snieg mokry.
A dziecioki rozszarpały te piłkę co ją ostatnio dostały!!! :shock:
No ja nie wiem co to za jakieś buble teraz robią :wink: dasz maluchowi do zabawy a on za moment paraduje z watą w pysku cały szczęśliwy.
Normalnie jakby to jeszcze z przeceny było to bym zrozumiała a tak? No mówię Wam! buble i już!
|
|
|
|
 |
Marti

|
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010 22:02
|
|
|
Hmm..czekam i czekam i nic :cry: żadnych wieśći z Basseciarni....pewnie maluchy mają się tak dobrze,że już o nas zapomniały. Tak wiem,że rozmawiałam z Niutolem w piątek ale przeciż to cała wieczność..jednak ja nadal czekam na wiadomośći no i fotkiiiiiii.
Nadzieja jest dobrym śniadaniem ale niestety kiepską kolacja a ja CHCE JESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I TU APELUJE BASSECIARNIO!!ODEZWIJCIE SIĘ :smile: |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Sro 13 Sty, 2010 05:37
|
|
|
O matko!!! Co za głodomór!!!
Konia z kopytami weź se schrup.
A tak poważnie: wiem, że się obijam. W pracy mam teraz zwariowany czas (podsumowań roku ubiegłego, sporządzania planów pracy w roku bieżącym) - na chole..ę to komu???
Przez to muszę siedzieć do 5 (rano) przed kompem!!! Głupota i tyle.
Jak znajdę chwilę wytchnienia to wstawię coś nowego. |
|
|
|
 |
Marti

|
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 23:05
|
|
|
no rozumiem rozumiem......
w takim razie czekamy.... |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Sob 23 Sty, 2010 16:48
|
|
|
No i pojechały do nowych domków. Smutno mi trochę, ale wiem, że trafiły do super rodzin i niczego im tam nie zabraknie.
Przedstawiam Wam nowe rodziny Niutka i Gamonia.
Nowa rodzinka Niutka (NEEHEEOEEWOOTIS)
Marta i Mariusz a po prawej brat Marty - Radek, Jarocin
Nowa rodzinka Gamonia (NO GAMOŃ)
Monika, Ralf i David, Beeskow |
|
|
|
 |
eufrazyna [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 24 Sty, 2010 12:54
|
|
|
Niech im sie szczesci w nowych domach :grin: Fajne szkrabki male i ich ludzie wygladaja bardzo sympatycznie :grin: |
|
|
|
 |
Karolina

|
Wysłany: Nie 24 Sty, 2010 21:34
|
|
|
Dużo,duzo szczęscia zyczymy maluchom i ich nowym rodzinkom.Powodzenia :wink: |
_________________ Beniamin z rodzinką |
|
|
|
 |
Agata2

|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010 21:26
|
|
|
jakie śliczniutkie maleństwa z nowymi rodzicami |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010 22:20
|
|
|
Rodzinki mają super. Bardzo dobrze trafiły, tylko mnie tak jakoś smutno i pusto...
Nawet Maniek i Nostalgia domagają się większej uwagi odkąd nie ma już Gamonia i Niutka. One chyba też tęsknią. :neutral:
W sobotę zrozumiałam te z Was, które stale Dorotę nakłaniały, żeby swoich maluszków nie oddawała. Trudno mi się było rozstać z nimi i patrzeć jak odjeżdżają.
Ech...
Ale zobaczcie - Marta przysłała mi kilkanaście zdjęć, a ja wybrałam te:
Czy te oczy mogą kłamać?
Chyba nie...
Czy ja mógłbym serce złamać?
I te pe...
 |
|
|
|
 |
Marti

|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 00:14
|
|
|
HEEE :lol: HEE :lol: no jak widac ....nasz wybór ten sam!!! :wink:
Tak,widziałam jak było Ci żal kiedy wyjezdzaliśmy... ale obiecuję jako pierwszo klasista przed patronem naszej szkoły,że będe KOCHAC NIUTOLA JAK SIEBIE SAMEGO I JESZCZE BARDZIEJ.
Tak serio zrobie wszystko aby niczego mu nie zabrakło !!!!!!
Zapraszam do działu" o bassetach"............... :grin: i z góry dziękuję za cierpliwość. |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 14:56
|
|
|
Marti napisał/a: | HEEE :lol: HEE :lol: no jak widac ....nasz wybór ten sam!!! :wink:
Tak,widziałam jak było Ci żal kiedy wyjezdzaliśmy... ale obiecuję jako pierwszo klasista przed patronem naszej szkoły,że będe KOCHAC NIUTOLA JAK SIEBIE SAMEGO I JESZCZE BARDZIEJ.
Tak serio zrobie wszystko aby niczego mu nie zabrakło !!!!!!
Zapraszam do działu" o bassetach"............... :grin: i z góry dziękuję za cierpliwość. |
Ja nie mam kontaktu z właścicielką hodowli Rufka ... takiego ścisłego ... ale w każdą rocznicę jego urodzin pisze do mnie ...
i ma namiary na to forum i na "garnek "..
i wiem, że co jakiś czas sprawdza co u Rufka ...
to takie miłe
Wiem, że się o niego troszczy
bo pani od Tosi ... jakby przeciwnie .. |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Karolina

|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 22:09
|
|
|
Piekne zdjęcia.Masz jeszcze dwa maluszki przy sobie więc naciesz się nimi bo kiedy one odejda do nowych rodzinek to dopiero bedziesz miała w domku pusto :cry: Maluszki cudne :wink: |
_________________ Beniamin z rodzinką |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010 09:03
|
|
|
Karolina napisał/a: | Piekne zdjęcia.Masz jeszcze dwa maluszki przy sobie więc naciesz się nimi bo kiedy one odejda do nowych rodzinek to dopiero bedziesz miała w domku pusto :cry: |
No, wiesz, przy czterech dorosłych (lub prawie dorosłych) basssetach rozrabiających jak szczeniaki to raczej trudno mówić o pustym domu. Tak się zastanawiam cały czas czy Nostalgii nie zostawić, więc w sumie na dzień dzisiejszy tylko Maniuś czeka na nowy domek. |
|
|
|
 |
|