Imiono dla basseciątka[chlopca] |
Autor |
Wiadomość |
Basseciątko
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 15:37 Imiono dla basseciątka[chlopca]
|
|
|
jak nazwac Basseciątko [chlopca] ktore urodzi sie w maju u basseta mojej kolezanki? |
_________________ Najwspaniajszy pies na świecie o kim myślę?-O bassecie!!! |
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Czw 14 Kwi, 2016 20:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 17:53
|
|
|
Zapraszamy do działu Powitań :wink: |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 07:05
|
|
|
witaj,
ale Ty pytasz o propozycje imienia "domowego", takiego na co dzień? łatwego? typowego dla basseta? czy też może jakiegoś mocno oryginalnego?
a czemu zakładasz, że imiona, które pieski otrzymają w hodowli nie będą fajne? |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 09:52
|
|
|
Kolega nie napisał Kasia że to pieski z hodowli |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 10:08
|
|
|
Tak swoją drogą Basseciątko - czy nie wysuwasz się trochę przed orkiestrę?
Skąd wiesz, że szczeniaczki urodzą się w maju i skąd wiesz, że będzie w miocie choć jeden piesek? |
|
|
|
 |

|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 11:10
|
|
|
Renia napisał/a: | Kolega nie napisał Kasia że to pieski z hodowli |
no sie domyślam ... ale nie napisał też że nie - prawda Reniu? (a właściwie nie napisała, bo wydaje mi się że to koleżanka) ale właśnie o to mi chodzi ... Jaga zauważyła że szczenięta urodzą się w maju, czyli ewentualne krycie to luty-marzec .
Do tego czasu, przy użyciu pewnych argumentów można jeszcze odwieść od pewnych decyzji... |
|
|
|
 |
Basseciątko
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 12:36
|
|
|
kurcze wiem ze sie pieski urądzą w maju bo byly badania i tp. moja przyjaciółka co tam sie urdza basseciątka ma mi zamiar dać jednego ze szczeniąt [napewno chlopca] wiec pytaj jak nazwać |
_________________ Najwspaniajszy pies na świecie o kim myślę?-O bassecie!!! |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 12:56
|
|
|
Basseciątko.. nic więcej nie napisałeś/aś o sobie na naszym forum , nie przywitałeś /aś się :cry:
o pieskach też nic nie wiemy. Jeśli piesek jest z hodowli ten miot powinien zaczynac się na jakąś literkę :wink: Czy mama i tata to bassety czy tylko mama? Interesuję Cię tylko imiie czy inne problemy i radości z posiadania basseta? |
|
|
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 12:58
|
|
|
To już były badania :shock: ,a szczenięta dopiero w maju :shock: Sorki to ile będzie trwała ta ciąża???Skoro normalnie ok.55-65 dni.... |
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś.... |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21609 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sob 17 Paź, 2009 18:14 Re: Imiono dla basseciątka[chlopca]
|
|
|
Basseciątko napisał/a: | jak nazwac Basseciątko [chlopca] ktore urodzi sie w maju u basseta mojej kolezanki? |
Zajrzyj do tematu imiona dla basseciątek, może coś wybierzesz, choć wszystkie są na B. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |

|
Wysłany: Pon 19 Paź, 2009 06:57
|
|
|
Basseciątko napisał/a: | kurcze wiem ze sie pieski urądzą w maju bo byly badania i tp. |
jakie "badania" ????
w pażdzierniku badania? a szczenięta w maju?
rany, dziecko! zanim cos napiszesz pomyśl dwa razy, to dobrze robi, a i bzdury nie palniesz... :x |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 19 Paź, 2009 23:31
|
|
|
Faktycznie, dziecko, przedstaw się i napisz coś o sobie, bo tu pytasz o imię dla pieska , który ma się urodzić w maju :shock: , a w dziale urodzin składasz życzenia SWOIM bassetom na roczek
Napisz coś o sobie i swoich psiakach |
|
|
|
 |
|