Kocia kuweta |
Autor |
Wiadomość |
zuza i gabi

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 1726 Skąd: poznan
|
Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 11:42 Kocia kuweta
|
|
|
Od tygodnia mam problem z psiakami,zaczęła oczywiście wszędobylska Gabrysia koniecznie chce sie dostać do kuwety mojego kota,jak tylko usłyszy,że on się załatwia to odrazu biegnie i się wspina żeby sie do niej dostać,najgorsze jest to, że od niej nauczyły się dwie pozostały i teraz wszystkie latają do kuwetki,poradzcie co mam zrobić,jak je tego oduczyć :shock: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 12:03
|
|
|
Wytrzymać , wszystkie to robią. Kuwetkę postaw w miejscu najmniej dostępnym dla psów, a oprócz tego .......wyścig :wink: , kto pierwszy.
Oczywiście mów im "fe", muszą wiedzieć, że nie wolno, ale niewiele to pewnie pomoże. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 12:16
|
|
|
u mnie tez jest taki problem
Dusia to juz własciwie nie
Borys wogóle
ale Bono,szkoda gadać
jak widze że Kcia idzie do kuwety
to ja jestem tam pierwsza
i sprzątam i takim sposobem
mam to z głowy i wiem że Bono
najwyżej nos w żwirku zamoczy.... |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 16:44
|
|
|
Taaa
Rufek często pachnie lawendą .... |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Luna

|
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 12:26
|
|
|
Nosz to witam w klubie Ja mam co prawda kryta kuwete zamknieta w lazience, ale niech tylko ktos nie zamknie drzwi to Harley jest tam w ulamek sekundy i oczywiscie wyciaga co kot zostawi Narazie tylko pilnujemy, sie zastanawiam czy jest jakas skuteczna metoda choc bardzo watpie :razz: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 12:40
|
|
|
Nie ma metody, ani skutecznej, ani innej. U nas jest wyścig, kto pierwszy dopadnie do kuwety jak kot wyjdzie z łazienki (bo tam jest kuweta)
Już się u nas w domu utarło powiedzenie: "o znów psy po snikersy do kuwety poszły", albo
"leć szybko bo kot snikersy wyprodukował, a psy idą" |
|
|
|
 |
Luna

|
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 12:57
|
|
|
hahaha ale sie usmialam tymi snikersami :lol: |