Spotkanie w Poznaniu |
Autor |
Wiadomość |
Asia i Stefan

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Lut 2011 Posty: 1132 Skąd: poznań
|
Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 12:00 Spotkanie w Poznaniu
|
|
|
Witam serdecznie,
pogoda specjalnie nie zachęca do wyjścia z domu, ale pomyśleliśmy, że fajnie by było, gdyby Stefan już za młodu poznał kolegów i koleżanki z Poznania lub/oraz z jego okolic.
Może coś zorganizujemy? Na Malcie albo na Cytadeli?
Napiszcie proszę co o tym myślicie, będzie nam bardzo miło, jeżeli znajdą się chętni na takie spotkanie.
Cieplutko pozdrawiamy |
|
|
|
 |
Kala [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 16:53
|
|
|
My jak najbardziej piszemy się na takie spotkanko nasza kluska niezwykle rzadko widuje kolegów podobnych sobie więc jak tylko nadarza się okazja to staramy się ją wykorzystać w grę jednak wchodzą weekendy (w dni powszednie: praca, praca, praca). Może pasowałaby Wam przyszła sobota w godzinach przedpołudniowych na Malcie??
Anetko od Zuzy i Gabi może też byś przyszła? |
|
|
|
 |
zuza i gabi

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 1726 Skąd: poznan
|
Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 17:08
|
|
|
Karolinko u mnie to nie wypali,nie dam rady z trzema psami,a Fionki nie zostawie samej :grin
najlepiej będzie jak w marcu przyjedziecie do mnie,ja mam ogródek tu się mogą wyhasać |
_________________ Zuza, Gabi, cavalierka Fiona oraz koty Filemon i Miłka
 |
|
|
|
 |
Asia i Stefan

|
Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 17:37
|
|
|
więc u nas sytuacja wygląda tak, że w przyszłym tygodniu, właśnie na weekend jedziemy do "dziadków" z Płocka, czyli do moich rodziców, bo jeszcze Stefana nie poznali, tylko zdjęcia na bieżąco dosyłamy:)
Bardzo nam odpowiadają weekendy, ponieważ u nas w ciągu tygodnia też tylko praca, praca, praca
To umówmy się wstępnie na tego marca, jakoś na początku czy w środku, jak tam Wszystkim będzie pasowało.
Ale mnie to spotkanie już cieszy, chociaż jeszcze nie doszło do skutku :):)
Czekamy na dalsze instrukcje, postaramy się dopasować.
P.S. JEŻELI WYJAZD JEDNAK NIE WYPALI TO NA PEWNO SIĘ ODEZWĘ I MOŻE FAKTYCZNIE W TĄ SOBOTĘ SIĘ UDA SPOTKAĆ
pozdrawiamy |
|
|
|
 |
Kala [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 21:33
|
|
|
w takim razie temat mamy otwarty my w każdym bądź razie jak tylko mamy wolny weekend to biegniemy z małym na "leśne harce".. najczęściej jest to lasek marceliński, w którym jest wielki ogrodzony teren, na którym psiaki mogą się wyszaleć więc jak będziecie się gdzieś wybierać to dajcie znać
Anetko mam nadzieję, że marcu rzeczywiście uda nam się spotkać i to w większym gronie |
|
|
|
 |
Asia i Stefan

|
Wysłany: Sro 16 Lut, 2011 12:10
|
|
|
Dzień dobry
sprawa się wyjaśniła. W weekend jesteśmy w Poznaniu, dopiero za 1,5 tygodnia wyjeżdżamy. W sobotę planujemy ok. 14 spotkanie na Malcie, przy źródełku (mam nadzieję, że to wystarczająco charakterystyczne miejsce:). Mój szef, ze swoim labradorkiem też chciałby się spotkać. Co Wy na to? Dzień i godzina będą pasować?
Fajnie się będzie spotkać z innymi, przyjaznymi psami, bo jak na razie gruba jamniczka sąsiadki z góry, z którą Stefcio się czasami spotyka, jakoś go nie polubiła i tylko powarkuje jak go widzi
Z niecierpliwością czekamy na wieści
Pozdrawiamy |
|
|
|
 |
Kala [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 16 Lut, 2011 16:04
|
|
|
Nam jak najbardziej pasuje bardzo się cieszymy na to spotkanie, a grubą jamniczką nie przejmujcie się bo to nie ostatni psiak, który od Stefcia będzie uciekał naszą kluskę też niewiele zwierzaków lubi |
|
|
|
 |
Kala [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 17 Lut, 2011 12:15
|
|
|
oj coś temat się schował... do zobaczenia w sobotę |
|
|
|
 |
Asia i Stefan

|
Wysłany: Czw 17 Lut, 2011 15:06
|
|
|
dokładnie! widzimy się w sobotę o 14 przy źródełku na Malcie...zaznaczę tylko, że nasza parówka jeszcze mała jest, więc nie wiem ile wytrzyma na takim spotkaniu.
w każdym bądź razem bardzo się cieszymy!
do zobaczenia |
|
|
|
 |
Asia i Stefan

|
Wysłany: Czw 17 Lut, 2011 15:07
|
|
|