Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Spotkanie w Poznaniu
Autor Wiadomość
Asia i Stefan 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 12:00   Spotkanie w Poznaniu

Witam serdecznie,

pogoda specjalnie nie zachęca do wyjścia z domu, ale pomyśleliśmy, że fajnie by było, gdyby Stefan już za młodu poznał kolegów i koleżanki z Poznania lub/oraz z jego okolic.
Może coś zorganizujemy? Na Malcie albo na Cytadeli?
Napiszcie proszę co o tym myślicie, będzie nam bardzo miło, jeżeli znajdą się chętni na takie spotkanie.

Cieplutko pozdrawiamy

Kala
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 16:53   

My jak najbardziej piszemy się na takie spotkanko :) nasza kluska niezwykle rzadko widuje kolegów podobnych sobie więc jak tylko nadarza się okazja to staramy się ją wykorzystać ;) w grę jednak wchodzą weekendy (w dni powszednie: praca, praca, praca). Może pasowałaby Wam przyszła sobota w godzinach przedpołudniowych na Malcie??
Anetko od Zuzy i Gabi może też byś przyszła?

zuza i gabi 

Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 17:08   

Karolinko u mnie to nie wypali,nie dam rady z trzema psami,a Fionki nie zostawie samej :grin
najlepiej będzie jak w marcu przyjedziecie do mnie,ja mam ogródek tu się mogą wyhasać :mrgreen:

Asia i Stefan 

Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 17:37   

więc u nas sytuacja wygląda tak, że w przyszłym tygodniu, właśnie na weekend jedziemy do "dziadków" z Płocka, czyli do moich rodziców, bo jeszcze Stefana nie poznali, tylko zdjęcia na bieżąco dosyłamy:)
Bardzo nam odpowiadają weekendy, ponieważ u nas w ciągu tygodnia też tylko praca, praca, praca :)
To umówmy się wstępnie na tego marca, jakoś na początku czy w środku, jak tam Wszystkim będzie pasowało.
Ale mnie to spotkanie już cieszy, chociaż jeszcze nie doszło do skutku :) :):)
Czekamy na dalsze instrukcje, postaramy się dopasować.

P.S. JEŻELI WYJAZD JEDNAK NIE WYPALI TO NA PEWNO SIĘ ODEZWĘ I MOŻE FAKTYCZNIE W TĄ SOBOTĘ SIĘ UDA SPOTKAĆ

pozdrawiamy

Kala
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 21:33   

w takim razie temat mamy otwarty :) my w każdym bądź razie jak tylko mamy wolny weekend to biegniemy z małym na "leśne harce".. najczęściej jest to lasek marceliński, w którym jest wielki ogrodzony teren, na którym psiaki mogą się wyszaleć :) więc jak będziecie się gdzieś wybierać to dajcie znać :)

Anetko mam nadzieję, że marcu rzeczywiście uda nam się spotkać i to w większym gronie :)

Asia i Stefan 

Wysłany: Sro 16 Lut, 2011 12:10   

Dzień dobry :)

sprawa się wyjaśniła. W weekend jesteśmy w Poznaniu, dopiero za 1,5 tygodnia wyjeżdżamy. W sobotę planujemy ok. 14 spotkanie na Malcie, przy źródełku (mam nadzieję, że to wystarczająco charakterystyczne miejsce:). Mój szef, ze swoim labradorkiem też chciałby się spotkać. Co Wy na to? Dzień i godzina będą pasować?

Fajnie się będzie spotkać z innymi, przyjaznymi psami, bo jak na razie gruba jamniczka sąsiadki z góry, z którą Stefcio się czasami spotyka, jakoś go nie polubiła i tylko powarkuje jak go widzi :)

Z niecierpliwością czekamy na wieści

Pozdrawiamy

Kala
[Usunięty]

Wysłany: Sro 16 Lut, 2011 16:04   

Nam jak najbardziej pasuje :) bardzo się cieszymy na to spotkanie, a grubą jamniczką nie przejmujcie się bo to nie ostatni psiak, który od Stefcia będzie uciekał ;) naszą kluskę też niewiele zwierzaków lubi :D

Kala
[Usunięty]

Wysłany: Czw 17 Lut, 2011 12:15   

oj coś temat się schował... do zobaczenia w sobotę :)

Asia i Stefan 

Wysłany: Czw 17 Lut, 2011 15:06   

dokładnie! widzimy się w sobotę o 14 przy źródełku na Malcie...zaznaczę tylko, że nasza parówka jeszcze mała jest, więc nie wiem ile wytrzyma na takim spotkaniu.
w każdym bądź razem bardzo się cieszymy! :)

do zobaczenia

Asia i Stefan 

Wysłany: Czw 17 Lut, 2011 15:07   

" w każdym bądź razem" oczywiście miało być w każdym bądź razie :)

Odpowiedz do tematu