portenito4
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 10:39 ABSOLWENT Rudolf z Wydziału Filozofii
Ha ha ha! To ja Rudolf z Wydziału Filozofii. Od wczoraj mieszkam w Warszawie z nową Panią - Magdą. Magda miała chyba jakieś swoje dziwne wyobrażenie, że będzie w domu rządzić! hi hi ze mną myślała , że się jej to uda;-) Nawet słyszałem, jak rozmawiała przez telefon, że na pewno nie będzie spać w łóżku z czterdziestokilogramowym zwierzem (nie wiem o co jej chodzi, bo ja ważę 6 kilo). I wieczorem siedziała ze mną w przedpokoju przy moim łóżeczku aż zasnąłem. Ludzie to są trochę dziwni, sami śpią w wielkich łóżkach i myślą, że psy to co? jakieś gorsze są? Więc jak trochę poleżałem to wstałem i przyszedłem do niej do pokoju i zacząłem tak mędzić, piszczeć i płakać, że musiała mi pozwolić spać w łóżku(bo było późno i sąsiedzi by się wkurzyli). W prawdzie w nogach, ale to tylko dzisiaj;-) Spaliśmy tak razem do 7 rano, więc chyba nie jestem taki najgorszy. Słyszałem jak Pani chwaliła się jakiejś cioci przez telefon, że jestem gość, wychowany i w ogóle ( i że jestem z super hodowli), tylko że mógłbym jeszcze kupy nie robić na środku kuchni, bo strasznie wali. Za to sikam na specjalne podkłady. Przynajmniej na razie, żeby mnie nie wywaliła z domu. I w ogole jestem strasznie słodki i mam fajowe uszy, tylko Magda ciągle przychodzi i mnie za nie tarmosi czym strasznie mnie wkurza, ale na razie jej tego nie powiedziałem. Wiecie, jak to jest? muszę ją sobie wychować - na niektóre rzeczy jej pozwalam, na inne nie. Wiem też już, co jest moim ulubionym przysmakiem - nogi od krzeseł w kuchni i mop:-) Wiecie jak genialnie jest biegać za mokrym mopem po kuchni?? Dzisiaj z rana pobiegałem tak sobie, aż zrobiło się jeszcze bardziej brudno niż przed sprzątaniem haha i Magda musiała sprzątać drugi raz, jak zasnąłem. Dobra, to kończę, bo zaraz przychodzą do mnie różne ciocie z zabawkami i przysmakami. Ciao!
_________________ Rudolfik
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Wto 21 Lut, 2012 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Mirka [Usunięty]
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 10:59
no to zyczymy spokojnego i wygodnego zycia
u Magdy :lol:
i prosimy o duzo fotek :lol: :lol:
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 11:00
Oj, Rudolfiku, to się rozbrykałeś...daj tej swojej Pańci troszkę wytchnienia, ona i tak ci nieba przychyli i w łóżeczku tez pozwoli spać, nie ma strachu, co do tego.Siusiu i kupkę to raczej wołaj i to szybko, bo żadna cioteczka nie przyjdzie do ciebie z przysmakami i zabawkami, jak będzie "walić" z przedpokoju, albo ich nie poznasz, bo będą w maskach gazowych :lol: Życzymy Ci dużo zdróweczka i wylizaj swoją Pańcię i resztę rodzinki :lol:
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
Oj Rudolfiku Rudolfiku.. jak ty sobie tę swoją panią ustawiłes!!! Taaa... niech myśli, że dzisiaj uda jej sie samej pospać w tym wielkim lóżku.. Ha ha Akurat!
Powiedz by sie przyzwyczajala do sprzątania kilka razy dziennie i do smrodku też, bo jak nie kupy to bąąąąki - zabójcy
Chyba Ci sie fajnie trafiło, co?
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 11:47
Ooo witaj moja imienniczko od Rudolfa:)Ciao!
Wprawdzie mojego Rudolfika juz nie ma :cry: ale imie pozostanie mi do konca zycia w pamieci bo jest najpiekniejsze na swiecie :grin:
Jesli wszystkie Rudolfiki sa takie same to bedziesz z nim miala niezle kongo :grin:
Pozdrawiam i calus dla Rudolfika :grin:
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 12:44
Cześć Absolwencie Rudolfie, witam też Twoją Pańcię Magdę.
Słuchaj, dawno takiego tekstu nie czytałem, jesteś boski, no super wszystko opisałeś. Obśmiałem się faflami na zewnątrz.
Tak trzymaj, moja się poddała po paru dniach, wiem co mówię, mam już 10 lat, a Pańcia czyta w moich myślach czego ja chcę - tak sobie kobitkę wychowałem
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś....
Kala [Usunięty]
Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 14:43
Witamy Rudolfika i jego pancię
portenito4
Wysłany: Pon 01 Sie, 2011 07:14
No hejka! To znowu ja - Rudolfik. Dziękuję za miłe powitanie, mizianko i buziaki. Bardzo się cieszę, że mogę Was wszystkich poznać:-) Zastosowałem się wczoraj do Waszych rad i przy ciociach pokazałem moją drugę naturę. Rozumiem, że jeśli mówiły o mnie używając, cytuję, słów: "jaki słodziak" albo "co za przytulak" to raczej nie uwierzyły w szkalujące mą osobę opowieści Magdy o kupach na środku pokoju oraz bąkach co są nowym rodzajem broni biologicznej dalekiego rażenia. Zwłaszcza, że nie było dowodów! ha! przez 6 godzin wytrzymałem! i do tego prawie cały dzień spałem w moim łóżeczku. Nawet Magda dała się nabrać i myślała, że w piątek to byłem w szoku i dlatego tak rozrabiałem. Ale jak już ciocie sobie poszły... no dobra, trochę mnie poniosło. Za co teraz przepraszam i leżę sobie cichutko. Za to noc przebiegła prawie bez zakłóceń. Ok 1-ej wstałem na kupę. Magda nie zauważyła, że zrobiłem dwie i jak wynosiła jedną to wdepnęła w drugą. Nie wyobrażacie sobie jakie były jaja! zwłaszcza, że była na boso hihi Uwielbiam takie żarty. Ale wiem też, że cały czas tak nie wolno, więc potem to już spałem bez zakłóceń do 5 rano. Chciałem, żeby Magda wrzuciła kilka moich zdjęć, bo, nie będę może skromny, ale jestem najpiękniejszy na świecie i dobrze by było gdyby więcej ludzi mogło mnie zobaczyć, ale ona jest chyba mało technologicznie zaawansowana i twierdzi, że jej się zdjęcia nie dają załadować czy coś takiego. To tyle na dzisiaj, ciao!
ale robisz niespodzianki tej swojej Pańci, niemożliwy jesteś.
Ja jestem Stefan i też jeszcze mi się zdarza zostawić niespodziankę na podłodze. Pamiętaj jak Ci się już zdarzy, a ona to zauważy i zacznie się wkurzać, musisz odwrócić jej uwagę. Złap jakąś zabawkę, zacznij ją podrzucać i szaleć z nią po domu, a na końcu połóż się na plecach i pokaż brzuchol do pomiziania, na pewno zmięknie i zapomni o udekrowanej podłodze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum