Super Niania dla Axelka:P |
Autor |
Wiadomość |
Bassecik:)
|
Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 14:09 Super Niania dla Axelka:P
|
|
|
Jak braliśmy naszego brzydala wszyscy nas uprzedzali , że Axel bedzie wymagał uczęszczania na lekcje wychowania... i nikt się nie pomylił wszystko było dobrze poki był mój Zbyszek w domu... Niestety musiał zmienić pracę i wyjechać... i zostaliśmy JA, Axel i Tadzik!!!Dla chłopaków życie jak w Madrycie :lol: WOGOLE ALE TO WOGóLE SIę MNIE NIE SłUCHAJą , IGNORACJA ZUPEłNA!!!DLATEGO postanowiłam zadzwonić do szkołki dla psów... Poszliśmy na kilka lekcji i PAN POWIEDZIAł :Pierwszy raz dostał TAK UPARTEGO, LEKCEWAżACEGO PSA, wszystko robi po złości wchodząc tam Axel zmienia się w całkiej innego PSA... NIKT NA NIEGO NIE MA WPłYWU... |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 15:34
|
|
|
...uprzedzaliśmy... |
|
|
|
 |
baśka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 12:07 Axel
|
|
|
Normalka, takie właśnie są bassety Więcej spokoju i konsekwentnie zmierzaj do celu. Powodzenia. |
|
|
|
 |
Bassecik:)
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 12:13
|
|
|
wredny jest, ale za to bardzo kochany... najlepszy jest jeszcze taki jak nie do końca się obudzi tak się fajnie tuli... |
|
|
|
 |
baśka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 12:41 axel
|
|
|
O jak ja to dobrze znam Moja Berta to też taki pieszczoszek jest, taka przytulanka.
[`poprawiony - usunięta nieaktywna emot-ikonka` moderator_Kasia] |
Ostatnio zmieniony przez Kasia :) Sro 13 Lut, 2008 12:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|