Bary wita i zaprasza do podziwiania :) Foty wklejone :) |
Autor |
Wiadomość |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2006 16:00 Bary wita i zaprasza do podziwiania :) Foty wklejone :)
|
|
|
Witam wszystkich. Obserwowałam Forum od jakieś czasu i dowiedziałam się, że mój Basset nie jest ewnementem Np. Nie tylko on kuleje gdy między palce wpadnie mu śnieg, nie tylko on ma ataki szału, i jak każdy basset ma swój fotel. Ciekawe czy wasze bassety potrafią też "strzelić focha" pozdrawiam i Witam
Oto JA Bary
Jeszcze z mamusia Malwinką
Już w domku, pierwsze próby wejścia na łóżko (bardzo owocne)
W swoim kojcu jeszcze malutki i uroczy :twisted:
Poznaje się z domownikami
A w domku jestem bardzo pomocny
Strasze Koty
Pomagam mamie w robieniu na drutach
i wypoczywam |
|
|
|
|
 |
Beti
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2006 16:26
|
|
|
Witam cię serdecznie w gronie ludzi zakochanych w swoich przegubowcach :lol: :wink: |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2006 19:19
|
|
|
A bo to raz "strzela focha". Po każdym spacerze obowiązkowo, takiego szału dostaje jak tylko przyjdziemy, że szybko usuwam z jego drogi sprzęty, żeby sobie krzywdy nie zrobił. Jak wichura przelatuje całe mieszkanie parę razy. I jak za długo się nim nie zajmuję, do psoci, złapie coś, czego mu nie wolno, przynosi i patrzy zbujeckimi oczami. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 29 Sty, 2006 09:02
|
|
|
a mój Pies się obraża jak czegoś nie dostanie, odwraca się dupskiem i idzie na swój kojec, albo do drugiego domownika i do tamtego się łasi A jeszcze lepsza sprawa Uwaga: Baruś z racji , że za wysoki nie jest, jak idzie na spacerze i oczywiście chce zaznaczyć teren stara się zrobić to jak najwyżej (coby jego było na wierzchu). Uwierzcie widok psa wchodzącego przednimi łapami np. na kwietnik albo murek i siusiającego w tej pozycji jest obłędny Jak tylko wykombinuje jak wstawić zdjęcia i obrazek pod pseudo to prześle zdjęcia Ubawicie się Chyba, że i w tym Bary nie jest Jedyny u nas na osiedlu basseta nie ma żadnego (przynajmniej żadnego nie widziałam), dlatego Bary z każdym dniem zadziwia mnie coraz bardziej Buziaki! |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 29 Sty, 2006 16:17
|
|
|
Witam serdecznie Ciebie i Barego.
Czekamy na fotki |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Nie 29 Sty, 2006 18:56
|
|
|
Nasze stadko też wita. Miło, że grono stuknietych na punkcie bassetów jest coraz wieksze.
Pozdrawiamy
Bacha i bassety Bass i Fina |
|
|
|
 |
Ania od LUNY [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 29 Sty, 2006 22:52
|
|
|
Witamy bardzo goraco na naszym forum:D
Pozdrawiamy Ania z Luną i rodzinką. |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2006 18:10
|
|
|
Nie było nas zaledwie 4 dni a tu proszę nowe psiaki. Witamy serdecznie. Mam nadzieje ze tojuz tak na dłużej? Łapa od Demeter i Morfeusza. |
|
|
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2006 20:30
|
|
|
Pewnie, że na dłużej Dziękujemy wszystkim za cieplutkie powitanie Łapa od Barego |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2006 22:33
|
|
|
Jak byłam mała to twój Barry był wzorem mojego wymarzonego basseta! Tak sobie go wyobrażałam, idealny tricolor! Witamy Ciebie - ja, mój basset Gustaw i foxterier krótkowłosy Fox :!: |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2006 02:12
|
|
|
Ja również przyłączm się do powitań - więc witaj wśród nas
Piękny psiur jak każdy basset zresztą....
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2006 09:04
|
|
|
Witają również i pozdrawiają Ewa z Matyldą i Bobciem!!
Foty świetne - zwłaszcza pomaganie w robieniu na drutach! Moje bassety też pomagają we wszystkim, ostatnio w tapetowaniu przedpokoju... Wkleję fotki niedługo |
|
|
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2006 13:22
|
|
|
hehe... właśnie przyszłam do domku U nas jedyne miejsce gdzie Barry nie może spać to łóżko rodziców... a nasz kochany stróż nie zauważył jak wlazłam do domku i gdzie go zastałam? Rozwalonego tam gdzie nie wolno Najfajniejsze było to jak się przestraszył Zerwał się i skulony kroczek po kroczku na przedpokój
A apropo ideału...marzy mi się basset z jak największa ilością czarnego Także ideały mamy wymienne
Pozdrawiam
Fotki z tapetowania koniecznie jak najszybciej :] !!!!!!! |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 11:58
|
|
|
Marcik napisał/a: | Fotki z tapetowania koniecznie jak najszybciej :] !!!!!!! |
Mówisz i masz!! Bobcio - tapeciarz - jak żywy!!!
Nie wiem, co bym zrobiła bez jego pomocy!!! |
|
|
|
 |
Czesław [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 16 Lut, 2006 09:39
|
|
|
S. |