Spotkanie |
Autor |
Wiadomość |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 18:50 Spotkanie
|
|
|
Jak już wiecie w piątek spotkały sie następujące psiaki. Morfeusz, Demeter, Groszek i Omen. Trochę się baliśmy jak nasz Morfi przyjmnie na swoim terenie inne psiaki ale wizyta odbyła się w bardzo fajnej atmosferze. Wyglądało to tak że Omen , Groszek i Demi padli po wyczerpującym dniu a Morfeusz biegał między nimi z piłeczką i szczekał usiłując znaleźć naiwnego na zabawę. Potem Morfi chodził miedzy nami i szukał ochotnika do gry w piłkę. Morfeusz był taki upierdliwy, że myślałem że go rąbne. Bo on uwielbia grać w piłkę. Tylę psów i nikt nie chciał się z nim bawić. Dopiero w sobotę Groszek odzyskał siły i poczuł się trochę pewniej i latali bawiąc sie super. Najlepsze było przywitanie w sobotę, gdy Dagmara otworzyła sypialnie i nagle miała na sobie cztery psy, a Groszek witał się z nia wskakując jej na ramiona. Ponadto moja żona zakochała się w Omenie (jak dodaje nie w rasie ale własnie w Omenie). On jest taki spokojny i kochany i ciągle sie przychodziła przytulać. Ja jestem pod wielkim wrażeniem tego olbrzyma Groszka , który strasznie wyrósł a jest taki słodki i delikatny. Fajnie było i jak powiedzieliśmy Agacie jakby chciała się ich pozbyć to my chętnie je przygarniemy. Nawet były plany małego sabotażu. Szkoda że częściej nie mamy możliwości spotykania sie z ludzmi tak samo "rąbnietymi" i ich psiakami. |
|
|
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 19:24
|
|
|
Zazdroszcze wam takiego spotkania. Może kiedyś coś odbędzie się w Szczecinie? A jak na razie czekamy na zlot z Wielkim Utęsknieniem. Nie możemy się doczekać. Chociaż niestety stanął nam on pod wielkim znakiem zapytania(Jak dobrze wiecie) Tak bardzo chcielibyśmy Was poznać wszystkich i te Cudne psiaki o których tyle się naczytałam a znam tylko ze zdjęć. |
|
|
|
 |
Dariusz

|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 15:48
|
|
|
Marcik- w Szczecinie spotkanko to nic trudnego-tylko trzeba się chcieć spotkać.....
Raz takie spotkanie było :!: :!: :!: |
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 17:44
|
|
|
Nie znam żadnego basseta ze Szczecina Ale chyba po to forum istnieje Było spotkanie w Szczecinie? A może niedługo jakaś powtórka? |
|
|
|
 |
Dariusz

|
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 20:30
|
|
|
Marcik- przykro mi,że nie znasz żadnego basseta ze Szczecina- my mieliśmy trzy a teraz mamy dwa bassety-(oczywiście mieszkamy w Szczecinie),jak równiez Dorota z Hektorem :!: :!: :!:
Malutka dygresja-mam wrażenie,że chyba nie czytałaś wszystkich postów dokładnie i nie widziałaś listy użytkowników(ludzie ze Szczecina posty pisują :!: ).
A w moim profilu- jestem z "tygrysem" pod Trzema Orłami
Jesteśmy otwarci na spotkanie -ale z uzgodnieniem wcześniejszym :thx |
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 08:11
|
|
|
Oj Dariuszu, czytałam, czytałam posty, wiem, że na forum pisują Szczecinianie Chodziło mi o osobiste znajomości. My mieszkamy na obrzeżu Szczecina, dokładniej na Bukowym, do centrum mamy 40 minut jazdy, więc na spacerach raczej biegamy po naszej Puszczy Bukowej stąd moje nieobeznanie w bassecim kręgu My na spotkanie oczywiście się piszemy, bardzo chętnie Czy ktoś jeszcze miałby ochote na Spotkanie?? |
|
|
|
 |
Dorota

|
Wysłany: Wto 23 Maj, 2006 13:44
|
|
|
Spotkanko, czemu nie! Ja jestem za, mimo ze moja parówa doprowadza mnie do szewskiej pasji:) Pozdrawiam |
_________________ Hectorek złodziej ciasta drozdzowego i naleśników |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 23 Maj, 2006 20:41
|
|
|
Dorota napisał/a: | Spotkanko, czemu nie! Ja jestem za, mimo ze moja parówa doprowadza mnie do szewskiej pasji:) Pozdrawiam |
Dorotko, uważam, że powinnaś spotkać się z Dariuszem i Martą, może wspólnie coś wydumacie :wink:
Napewno po takim spotkanku nabierzesz energii i siły do "walki".
Tobie to się bardzo przyda. |
|
|
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 24 Maj, 2006 07:23
|
|
|
Super! a może jakiś z pierwszych weekendów czerwca? np:3,4 lub 10,11? Tylko gdzie się spotkamy? W Centrum zapewne byście chcieli...? |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 26 Maj, 2006 10:54
|
|
|
Dorota, Marcik - a nie mielibyście ochoty na konfrontację z Fredem w najbliższą niedzielę
Ostatnio dużo siedzę w Szczecinie i chyba mógłbym Freda raz ze sobą tu przytargać |
|
|
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 26 Maj, 2006 19:26
|
|
|
No to ja mam taka propozycje... jeśli na miejsce spotkania odpowiadał by wam Las Bukowy to zapraszam po spacerze na kawe Jeśli wolelibyście się spotkac w Centrum Szczecina, to centrum I Jak najbardziej w tą niedziele chętnie również się spotkamy ( Z tym, że będe sama z Barym). Jak więc się sprawy mają? |
|
|
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 09:25
|
|
|
HALO!!! Niedziela już jutro a chętnych nie widać! Zaraz na Pw atakuje |
|
|
|
 |
Dorota

|
Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 13:44
|
|
|
Jak na złość ta niedziela mi nie pasuje:( Moze lepiej bedzie spotkac sie za tydzien lub inny dzien czerwcowy. Moze do tego czasu pogoda sie wyklaruje. Pozdrawiam. Będziemy w kontakcie! |
_________________ Hectorek złodziej ciasta drozdzowego i naleśników |
|
|
|
 |
Marcik [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 14:55
|
|
|
Termin wyjściowy za dwa tygodnie Na Osiedlu Bukowym Pasuje Doroto? Tylko nic nie planować innego, termin już zaklepany!!! Hubertus Do zobaczenia!!! Ależ się ciesze :thx :thx :thx |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 16:54
|
|
|
ech.. mi akurat pasowało bo jadę jutro do Szczecina, ale zobaczymy może kolejny termin też będzie ok |
|
|
|
 |
|