Witam serdecznie |
Autor |
Wiadomość |
kui [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 23:34 Witam serdecznie
|
|
|
Mam na imię Kuba, mieszkam w Pabianicach (Łódźkie). Lat 20. Obecnie szukam kandydatki na przyszłą żonę oraz ślicznej suczki rasy Basset Hound.
Na stronę natknąłem się szukając informacji na temat tej super rasy.
Mam nadzieję iż nadejdzie dzień gdy zakupie takiego pieska i pokażę wam jego zdjęcia.
Póki co wcześniej czytałem w jednym temacie iż niebawem ma być w Łodzi wystawa Bassetów, już wiem że w 100 % będę tam
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 13:06
|
|
|
Witaj Kuba na forum. Widzę, że dwa w jednym :lol: - od razu ogłoszenie matrymonialne :lol: :lol: :lol:
W swoim podpisie powinieneś jeszcze dodać na koniec -...i bardzo skromny :lol:
A przed zakupem basseta powinieneś najpierw o nim duuuużo się dowiedzieć, bo to nie jest łatwa rasa :wink:
Poza tym nie wiem czy bardziej na bassecie Ci zależy, czy na przyszłej żonie :lol: więc może najpierw żona, bo jak będzie basset, a potem żona, która psów nie lubi :lol: |
|
|
|
 |
kui [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 13:18
|
|
|
Najpierw Basset, a potem razem z suczką poszukam żony ,
O bAssetach trochę już wiem, ale ciągle czytam coraz to nowe informacje, sporo z tego forum się dowiem na tematch ich chorób i higieny. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 13:27
|
|
|
kui napisał/a: | się dowiem na tematch ich chorób i higieny. |
i charakterku :wink: O tym musisz wiedzieć najwięcej. |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 13:46
|
|
|
kui napisał/a: | Najpierw Basset, a potem razem z suczką poszukam żony ,
|
Podrywanie "na basseta"? Może to i dobry sposób. Jak idę ulicą to wszyscy się oglądają... ale chyba raczej za moimi grubasami
A może dwa w jednym?
Z tego co wiem samotnych baseciarek w adekwatnym wieku u nas brak. Ale jest kilka córek na wydaniu
Witam serdecznie |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 14:36
|
|
|
Witam ja mam córkę 19 lat i bassetkę :wink: :wink: -nie to nie oferta matrymonialna hi,hi -ale córka i bassetka niczego sobie -a zapomniałam mieszkamy w Łodzi :wink: |
|
|
|
 |
kui [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 20:48
|
|
|
No no !!!, Maturzystka niech się uczy teraz trzymam z nią kciuki.
I dziękuje wszystkim za ciepłe słowa. |
|
|
|
 |
|