Legowiska, kanapy w tym ortopedyczne |
Autor |
Wiadomość |
Marynia

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Paź 2009 Posty: 2459 Skąd: Głubczyce
|
Wysłany: Pią 26 Lis, 2010 17:01
|
|
|
Chciałam kupić Goldzie legowisko na urodziny,w związku z tym zadzwoniłam na podany numer,usłyszałam że nie ma takiego numeru :sad: ,napisałam e-mail i do tej pory nie mam odpowiedzi :cry: Czy istnieje inny sposób dotarcia do nich |
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 26 Lis, 2010 19:31
|
|
|
Chyba coś się tam dzieje nie tak.
Własnie w tej sprawie dzwoniła dziś do mnie Marzanna.
Zamówiła legowiska, zapłaciła i kontakt się urwał.
Marzanna sama napisze o tej sprawie.
Dziwne. Jeszcze nie tak dawno dla Balbinki zamawiałam legowisko. I doszło, wszystko było w porządku. Tym bardziej mnie to dziwi. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Marzanna

|
Wysłany: Czw 09 Gru, 2010 23:47
|
|
|
Ja w kwestii legowisk. Rzeczywiście dokładnie miesiąc temu 9.11.2010 zamówiłam dwa posłania takie większe, bassecie i zapłaciłam za nie przez internet. Po dwóch tygodniach zaniepokojona usiłowałam dowiedzieć się w firmie Żaba net co z moja przesyłką , ale niestety pomimo wielu telefonów i emaili raz jedynie udało mi się uzyskać telefoniczną informację, że legowiska wysłano i dziś , najpóźniej jutro je otrzymam. Nie przyszły , niestety i kontakt sie urwał. Uprzedziłam firmę, że żądam zwrotu pieniędzy i że zgłoszę sprawę jako wyłudzenie do prokuratury i dalej było zero kontaktu. I nagle po kolejnych dwóch tygodniach odezwał sie kurier i jednego dnia dowiózł mi pierwszą leżankę, drugiego drugą leżankę, a w tej drugiej przesyłce dosłano mi także dwie podusie w kształcie kości i do tego dwie małe psie podusie i kalendarz ścienny. A leżanki są naprawdę rewelacyjne. Do uprania, dzięki możliwości ściągnięcia obicia poprzez wszyte suwaki, ekstra podpórki pod pysio, i cieplutko w grzbiecik dzięki tapczanowemu wałeczkowi wzdłuż posłania. I chociaż tyle nerwów mnie kosztowała dostawa(łącznie z podejrzeniem o oszustwo) TO NAPRAWDĘ POLECAM!! |
_________________ Marzanna
Życie bez psiaków? Nie umiem sobie tego wyobrazić!
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 09 Gru, 2010 23:51
|
|
|
W wolnej chwili prosimy o fotki baleronów w nowych legowiskach |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Marzanna

|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 00:21
|
|
|
da się zrobić, może jutro, w wolnej chwili... |
_________________ Marzanna
Życie bez psiaków? Nie umiem sobie tego wyobrazić!
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
zabanet

|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 15:11 Brak kontaktu
|
|
|
Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Przepraszam wszystkich za brak kontaktu ale było to związane z problemami rodzinnymi, a później z moim stanem zdrowia i kontrolą skarbową. Podczas mojej nieobecności w firmie pracownicy nie dawali rady z obsługa klientów.
Teraz wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.
Sebastian |
_________________ POMÓŻ - www.sozslupsk.pl
 |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 11:23
|
|
|
W końcu i na mnie trafiło z kupieniem legowisk z ekoskóry dla bestii... :twisted:
Wprawdzie Berta w pierwszym szoku, że zabrali jej ukochanego brudnego smrodka obdarowała nas figurką z brązu oraz nawodniła panele, ale po chwili już drapała legowisko sprawdzając, czy aby wygodne i...da się jakąś gąbeczkę ze środeczka wyszarpnąć.
Melania natomiast zainstalowała się natychmiast i jej ulubionym sposobem spania jest z podusią pod pycholem.
Serdecznie dziękuję firmie Żabanet za porady i pomoc.
Legowiska pierwsza klasa :!: |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
domelcia

|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 19:37
|
|
|
ja widzę
legowiska z żabanetu są napradę super....
zastanawiam się tylko, czy nie powinnaś wziąć większego?? :cool:
sdad369
te ses coś tam to Margola, muszę się z nią nieźle nawalczyć, żeby mi dała z kompa skorzystać... dziecko informatyków kurza stopa... |
_________________ Pozdrawiam
Dominika
www.bassbanda.pl -stronka o moich parówkach
Jeśli któregoś dnia masz być szczęśliwy, dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj? |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 19:52
|
|
|
domelcia napisał/a: | ja widzę
legowiska z żabanetu są napradę super....
zastanawiam się tylko, czy nie powinnaś wziąć większego?? :cool:
sdad369
te ses coś tam to Margola, muszę się z nią nieźle nawalczyć, żeby mi dała z kompa skorzystać... dziecko informatyków kurza stopa... |
Kofana :!:
Przeanalizowałam temat z producentem i dlatego mam akurat takie "małe" legowisko :wink:
Choć nie ukrywam, że też się bałam, że za małę, ale jest ok - w każdym razie Berta nie narzeka :wink: |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
VADER

|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 21:37
|
|
|
dzisiejszy zakup 150x110 cm, póki co tylko Vader się przekonał:
poprzednie mniejsze było tylko dla Vadera:
ale Argos też się mieścił tylko ciasno:
4 spania: małe, większe, największe, narożnik a oni na podłodze:
 |
_________________ Vader |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 21:54
|
|
|
A ja myślałąm, że moja parówy są rozpieszczone legowiskami, ale widzę że twoi mają o niebo lepiej
Moje dziewczyny we dwie potrafią spać na posłaniu 40x60, a na grzbiecie Enigmy jeszcze kot. |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 21:56
|
|
|
Mają duży wybór, pewnie będą korzystać kolejno, wedle upodobań i potrzeb :grin: |
|
|
|
 |
VADER

|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 21:59
|
|
|
Też bym tak chciała, lecz Argos w ciasnym posłaniu jak śpi a Vader chce wejść to warczy na niego i z myślą o Vaderze to nowe posłanie:( nie żeby coś poważnego tylko Vader odpuszcza i trochę go wtedy szkoda |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 22:04
|
|
|
Będą spać razem, wszystko kwestia czasu i nastroju, tym bardziej, że wybór mają.
U mnie Mańka też warczy jak już zaśnie , a Ignaś się chce koło niej władować do gniazda, a miejsce przeciaż jest , bo posłania mam duże.
Ale z reguły śpią razem, "jaszczura" warczy tylko jak ma gorszy dzień, ona w ogóle jest zrzęda.Chłopaki się pogodzą. |
|
|
|
 |
VADER

|
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011 22:13
|
|
|
Oby, oby, ale faktycznie masz rację, że to zależy od nastroju.
Ale jak jeden nie widzi na chwilę drugiego, inny krzaczek opryskują, weterynarz itp. to witają się ze sobą jakby się sto lat nie widzieli, a z nami ludźmi to potem albo wcale:) |
|
|
|
 |
|