Dracula Show |
Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Benka-Bozenka

|
Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 21:01
|
|
|
Chętnie zabiorę się z Wami...czy znajdzie się miejsce dla mnie ?
to był żart oczywiście....wracajcie z tej wystwy z wielkim workiem medali....i nie dajcie się zastraszyć Draculi ) |
_________________ Pies potęgą jest i basta |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 08:39
|
|
|
Benka-Bozenka napisał/a: | Chętnie zabiorę się z Wami...czy znajdzie się miejsce dla mnie ? |
No pewnie Bożenka że miejsce się znajdzie
Jeszcze do 24-go są zgłoszenia, zastanów się :wink: , będzie fajnie, myślę, że bardzo fajnie :lol: bez względu na wyniki wystawy
A Draculi się nie damy :lol:
My zaliczymy w sumie 3 wystawy, bo pierwszego dnia jeszcze klubówka spanieli dochodzi
A i Maja będzie miała debiut, idzie w klasie baby, ona ma dopiero 5 miesięcy, więc nawet na szczenięta się nie łapie, zobaczymy ile bracco italiano tam spotkamy |
|
|
|
 |
robert.n [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 17:42
|
|
|
Agata a Kto to jest Maja )))? |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 20:38
|
|
|
Agata a może ty byś już przestała ukrywać swój nowy nabytek i wkleiła jakieś zdjęcia. Proszę ja już nie mogę sie doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytam posty i tylko czekam i czekam na jakieś fotki. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 20:52
|
|
|
Cześć jestem Maja :D
 |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 21:17
|
|
|
a gdzie siostra? |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 22:32
|
|
|
A jest, jest czekoladka również
Noki jest tydzień starsza, zupełnie z innej linii niż Maja.
Ale na Draculę jedzie tylko Maja, bo rąk nam zabraknie do wystawiania Później również będę musiała kombinować aż do klasy pośredniej i otwartej, bo nie chcę by dziewczyny robiły sobie wzajemnie konkurencje.
I chyba muszę się zebrać i dokończyć temat - "Pozdrowienia z Finlandii" :lol: Mam tyle zdjęć z podróży, z wystawy w Orivesi i z dni spędzonych w hodowli Heinaaron, tyle fajnych wspomnień i fajnych zdjęć |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 23:15
|
|
|
Maja jest cudna, ale ja dopominam się też zdjęć Noki.
Bo ona się będzie czuła pokrzywdzona.Maja na wystawę, Maja na forum, a Noki to co?
Ona się obrazi Agata, zobaczysz! :lol: |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 07:08
|
|
|
Ja na miejscu Noki już dawno bym się obraziła...
ale Maja cudna! najlepsze są te oczka, które mówią "przecież ja w ogóle nie rozrabiam!" :twisted:
znam to spojrzenie.... :twisted: :lol: |
|
|
|
 |
Kinga&Kefir [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 12:48
|
|
|
Przepiękna!!! Od tego spojrzenia nawet serce Draculi zmięknie... Ode mnie Maja już ma medal
Zdjęcie nr 2 jest powalające. Wygląda jakby udawała... kałamarnicę. Prawie się nabrałam :lol: |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 13:10
|
|
|
Przepiękna. Wiesz Agato , że to moja następna oczywiście po bassetach ulubiona rasa. Jak byś nie miała co robić ze zdjęciami obu dziewczynek to emeila!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Baaaaart
|
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 10:08
|
|
|
Może ktoś napisze jak poszło Groszkowi na rumuńskiej wystawie?
Taka cisza....czyżby nie dojechał???? |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 21:35
|
|
|
Witaj nowy użytkowniku. Jakie to miłe, że tak interesujesz się moim Groszkiem. Miło by było najpierw się wszystkim przedstawić, ale jeśli jesteś z Legionowa, to może osobiście się poznamy, bo pewnie będziesz jako taki znawca bassetów, na wystawie 07.10.2007r., która w Twoich okolicach się odbędzie właśnie w tym terminie.
A co do Draculi - faktycznie, temat zaczęłam i nie napisałam później nic, ani zdjęć nie wrzuciłam. Czasu mało i mało ostatnio mnie na forum, ale z czasem nadrobię wszystko
Groszkowi poszło tak sobie, rasę umoczył z ładnym bicolorkiem. W każdym razie, Groszek jest Champion Rumunii co do kolekcji mu dołączam :thx
Omen również Champion Rumunii :thx
Duszka ma już 3 CAC-e rumuńskie, ale jeden po drugim, więc czasu jej brakuje, a w Rumunii jest to od pierwszego wniosku do ostatniego -
7 miesięcy, więc jeszcze jedna jazda nas do Rumunii czeka.
A teraz Maja :!: :!: :!:
Największy sukces zdobyła :thx
Otóż to jej pierwsza wystawa i na tej pierwszej wystawie Maja wygrała całego BIS-a baby :thx
Może jutro w końcu uda mi się wrzucić zdjęcia :? |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 21:44
|
|
|
:thx :thx :thx
Grochu i tak jest the best. Gratulacje dla imienniczki mojej corci Majki :thx . |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
|