KUBKI ZE ZLOTU |
Autor |
Wiadomość |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 13 Wrz, 2007 14:15 KUBKI ZE ZLOTU
|
|
|
Zabrałem się w końcu za wyklarowanie sprawy kubków. Przepraszam wszystkich, że tak późno, ale poza zlotem bassetów byłem w między czasie na innym zlocie i trudno było się zorganizować
Na zlocie pojawiło się znacznie więcej chętnych na kubki aniżeli z początku było planowane - tzn. po kubki zgłosili się ci, którzy nie przelali pieniędzy na ich zakup. W efekcie zabrakło mi kilka kubków i muszę je domówić.
Proszę wszystkich, którzy zamawiali kubki a jeszcze ich nie otrzymali o pilny kontakt. Proszę pisać na mój mail lub PW.
Proszę prześlijcie mi swoje dokładne adresy i ilość uprzednio zamawianych kubków. Nie chciałbym kogoś pominąć przy ponownym domówieniu kubków.
Jeśli ktoś chciałby zrezygnować z uprzednio zamówionych kubków też niech napisze.
pozdrawiam
Hubertus |
|
|
|
 |
Hubertus
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2007 07:24
|
|
|
Przepraszam, że tak długo kazałem wam czekać na wyjaśnienie.
Wstyd się przyznać, ale kilka osób niestety nie dostało kubków ze Zlotu.
Tak jak pisałem wyżej - Na zlocie pojawiło się znacznie więcej chętnych na kubki aniżeli z początku było planowane i nie potrafiłem im ich odmówić.
Niestety nie udało mi się uzyskać takiej samej ceny w przypadku zamówienia brakującej liczby kubków i zrezygnowałem z ponownego ich zamawiania.
W dniu dzisiejszym prześlę zwrot pieniędzy osobom, które nie otrzymały kubków.
Przepraszam was za kłopot.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hubertus
|
Wysłany: Czw 22 Lis, 2007 08:40
|
|
|
PROSZĘ O KONTAKT OSOBY KTÓRE NIE DOSTAŁY ZWROTU ZA NIEDOSTARCZONE KUBKI.
zaraz koniec roku a ja wciąż mam was na sumieniu... |
|
|
|
 |
|