Krajówka Chorzów 16.09.07 |
Autor |
Wiadomość |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 13:35 Krajówka Chorzów 16.09.07
|
|
|
No sekcja ślaska znów po mini zlocie , tym razem spotkanie odbyło się na terenie OSiR SKAŁKA w Świętochłowicach gdzie od kilku lat ZKwP O/Chorzów urzadza swoja Wystawę. Była Figa - uczestniczka II Zlotu LIPINY - w tym roku nie przyjechała bo miała cieczkę i Bizon - pies którego jakos nikt z Nas nie jest w stanie zlokalizować.
DEMI po raz pierwszy w klasie otwartej :!: utarła w piekny sposób nosa Fidze. :thx :thx :thx :thx :thx
Wystawiała sie przepieknie majac za tło równie pieknie wystawiajacego się Olka . Widać że włozyli duzo pracy w przygotowania do prawdziwego wystawowego ścigania , tylko nie wiem kto kogo wiecej szkolił. :lol: W każdym razie dostali pierwsze CWC i rozpoczęli mozolną drogę do Championatu :thx :thx :thx :thx :thx :thx :thx HURRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasza Cera samotnie w klasie Championów wzieła wszystko . BOB przegrała tylko z psem , Bizonem - w ocenie Sedziego potęzniejszym :shock: -
ładne opisy , obiektywne sedziowanie ,piekna pogoda.
MORFI jako coach DEMI i Olka wracał bardzo zmeczony . Nasz Naczelny Cheerleader FAN FAN po raz pierwszy wlazł na ring, kazali mu po nim chodzić :cry: , najlepiej daweało sie w długa do Pańci , troche sie skonfundował
taki macho a tu konkurs piekności :!: , ale w pewnym momencie jak mnie ustawili to stałem i stałem jak drut :wink: - nie wiem czy to było - PATRZCIE I PODZIWIAJCIE ! :wink: czy katatonia - CO JA TUTAJ :wink: ROBIĘ!
Spedzilismy świetnie niedzielę, najedlismy sie nalesników meksykańskich produkcji Jagi oraz ciasta gruszkowego made j.w. :thx |
|
|
|
 |
m@gda

|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 13:53
|
|
|
Gratulacje Sląskie bassety! ja wam dopiszę jeszcze tyle (chodź to nie bassecior,ale jakby nie było po zlocie,prawie "rodzina") ARMSTRONG Moonvillage - V1 CWC BOS BOB BOG3.....a co pochwalić się nie można! |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:03
|
|
|
A jak Młody Prezenter? |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:23
|
|
|
Nam też się bardzo podobało , chociaż naczelny cheerleader Fanio dogorywa po nieudanych zalotach ( widać nie mógł się biedak zdecydować, czy uderzyć w końcu do Cery czy do Demi :wink: - i muszę dodać, że przy naleśnikowej uczcie nie doszło do większych incydentów z głównym szefuniem vide Karolkiem ). W każdym razie na długo mu pozostanie w pamięci ten wujek w czapce z daszkiem :wink: . Laureatom oczywiście gratulujemy :thx ...tym bardziej...i tym mniej bassecim ( M@gda - pozdrawiamy ). Właśnie - jak tam nasza młoda prezenterka? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:32
|
|
|
aaaa...i jeszcze jedno...Damian po dererowym szaleństwie kazał mi zrobić takie samo ciasto :shock: |
|
|
|
|
 |
Marzanna

|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:38
|
|
|
Wielkie wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców.
Brawo Cercia!!!!!, Brawo Demi!!!!!!.
No i brawo Fanio- skoro pierwszy raz...........
My też odnieśliśmy sukces, co spieszę donieść przy tej okazji:
Gines wczorajszym CWC na wystawie w Przemyślu zakończył Championat . I wygrał rasę. Więc dostał buziaka w sam czubek nosa , ale chyba nie o to mu chodziło.....
A Kluśka dostała ocenę wybitnie obiecującą w szczeniakach i zaprezentowała się naprawdę ładnie.
Wszystkim psiakom i wystawiającym je na ringu gratuluję bardzo mocno! |
_________________ Marzanna
Życie bez psiaków? Nie umiem sobie tego wyobrazić!
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:49
|
|
|
Ja coprawda obserwowałam Was z boku, ale bardzo gratuluję
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 16:28
|
|
|
Tak ...................... po zlocie "tuczyłem", "tuczyłem" i ..... Demi. Choć chuda dalej jest a raczej powinienem powiedzieć szczupła zdobyła wczoraj złoty medal i CWC . Radość nasza jest wielka. Naprawdę bardzo się cieszymy. Co prawda nie wiem dlaczego wam się nie podobało tło Demi no ale cóż. Jaga robiła zdjęcia może jakieś wklei? |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:09
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:12
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:15
|
|
|
...a to Bizon z Dynastii Kłapouchych |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:21
|
|
|
...i Demisia wraz z Morfim przygotowująca się do występu oraz Cera czekająca na swoją kolej |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:25
|
|
|
...i Daga z Morfim trzymający kciuki ( łapki? ) za Demi |
|