Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Krajówka Chorzów 16.09.07
Autor Wiadomość
Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 13:35   Krajówka Chorzów 16.09.07

No sekcja ślaska znów po mini zlocie , tym razem spotkanie odbyło się na terenie OSiR SKAŁKA w Świętochłowicach gdzie od kilku lat ZKwP O/Chorzów urzadza swoja Wystawę. Była Figa :) - uczestniczka II Zlotu LIPINY - :) w tym roku nie przyjechała bo miała cieczkę i Bizon - pies którego jakos nikt z Nas nie jest w stanie zlokalizować.
DEMI po raz pierwszy w klasie otwartej :!: utarła w piekny sposób nosa Fidze. :thx :thx :thx :thx :thx
Wystawiała sie przepieknie majac za tło równie pieknie wystawiajacego się Olka :D . Widać że włozyli duzo pracy w przygotowania do prawdziwego wystawowego ścigania , tylko nie wiem kto kogo wiecej szkolił. :lol: :D W każdym razie dostali pierwsze CWC i rozpoczęli mozolną drogę do Championatu :thx :thx :thx :thx :thx :thx :thx HURRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasza Cera samotnie w klasie Championów wzieła wszystko :D . BOB przegrała tylko z psem , Bizonem - w ocenie Sedziego potęzniejszym :shock: -
ładne opisy , obiektywne sedziowanie ,piekna pogoda. 8)

MORFI jako coach :D DEMI i Olka wracał bardzo zmeczony . Nasz Naczelny Cheerleader FAN FAN po raz pierwszy wlazł na ring, kazali mu po nim chodzić :cry: , najlepiej daweało sie w długa do Pańci , troche sie skonfundował :?:
taki macho a tu konkurs piekności :?: :!: , ale w pewnym momencie jak mnie ustawili to stałem i stałem jak drut :wink: - nie wiem czy to było - PATRZCIE I PODZIWIAJCIE ! :wink: czy katatonia - CO JA TUTAJ :wink: ROBIĘ!

Spedzilismy świetnie niedzielę, najedlismy sie nalesników meksykańskich produkcji Jagi oraz ciasta gruszkowego made j.w. :D :thx

m@gda 

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 13:53   

Gratulacje Sląskie bassety! ja wam dopiszę jeszcze tyle (chodź to nie bassecior,ale jakby nie było po zlocie,prawie "rodzina") ARMSTRONG Moonvillage - V1 CWC BOS BOB BOG3.....a co pochwalić się nie można!

Jaga
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:03   

A jak Młody Prezenter?

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:23   

Nam też się bardzo podobało :D , chociaż naczelny cheerleader Fanio dogorywa po nieudanych zalotach ( widać nie mógł się biedak zdecydować, czy uderzyć w końcu do Cery czy do Demi :wink: - i muszę dodać, że przy naleśnikowej uczcie nie doszło do większych incydentów z głównym szefuniem vide Karolkiem 8) ). W każdym razie na długo mu pozostanie w pamięci ten wujek w czapce z daszkiem :wink: . Laureatom oczywiście gratulujemy :thx ...tym bardziej...i tym mniej bassecim 8) ( M@gda - pozdrawiamy :D ). Właśnie - jak tam nasza młoda prezenterka?

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:32   

aaaa...i jeszcze jedno...Damian po dererowym szaleństwie kazał mi zrobić takie samo ciasto :shock:

Marzanna 

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:38   

Wielkie wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców.
Brawo Cercia!!!!!, Brawo Demi!!!!!!.
No i brawo Fanio- skoro pierwszy raz...........
My też odnieśliśmy sukces, co spieszę donieść przy tej okazji:
Gines wczorajszym CWC na wystawie w Przemyślu zakończył Championat . I wygrał rasę. Więc dostał buziaka w sam czubek nosa , ale chyba nie o to mu chodziło.....
A Kluśka dostała ocenę wybitnie obiecującą w szczeniakach i zaprezentowała się naprawdę ładnie.
Wszystkim psiakom i wystawiającym je na ringu gratuluję bardzo mocno!

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 14:49   

Ja coprawda obserwowałam Was z boku, ale bardzo gratuluję :)
pozdrawiam

Aleksander

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 16:28   

Tak ...................... po zlocie "tuczyłem", "tuczyłem" i ..... Demi. Choć chuda dalej jest a raczej powinienem powiedzieć szczupła zdobyła wczoraj złoty medal i CWC . Radość nasza jest wielka. Naprawdę bardzo się cieszymy. Co prawda nie wiem dlaczego wam się nie podobało tło Demi no ale cóż. Jaga robiła zdjęcia może jakieś wklei?

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:09   

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:12   

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:15   

...a to Bizon z Dynastii Kłapouchych

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:21   

...i Demisia wraz z Morfim przygotowująca się do występu oraz Cera czekająca na swoją kolej

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:25   

...i Daga z Morfim trzymający kciuki ( łapki? ) za Demi

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:29   

...i Cercia...ze swoim szalonym różowym ręczniczkiem

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 18:34   

...i trochę weimara...