Będzin 27.07.2008r. - krajówka |
Autor |
Wiadomość |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 17:52 Będzin 27.07.2008r. - krajówka
|
|
|
Kogo spotkamy? Gosia od Tymka - mam nadzieję na kolejne spotkanko podczas wystawy :wink: |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 09:17
|
|
|
Nas spotkacie. ale niespodzianka co nie . tego się nie spodziewaliście. A tak w ogóle to świństwo koleżanko , ze chcieliście pojechać bez nas. ładnie to tak!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 10:35
|
|
|
Oluś...Was nawet nie pytałam, bo to OCZYWISTE, że bez Was nie ma imprezy. A niespodziankę to mamy, ale dla Was ...może niekoniecznie dla Was :wink: |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 05 Lip, 2008 16:19
|
|
|
Ewa z Gordonkiem, Olek z Demi, Fan...i kto jeszcze? Przyznawać się z kim idziemy na piwo po wystawie :twisted: :lol: |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 05:41
|
|
|
No podobno z Nami |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 08:46
|
|
|
Grześ...Wy to stała ekipa...a ja byłam ciekawa czy ktoś nowy się "załapie" :razz: |
|
|
|
 |
Tymek [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 11:48
|
|
|
Tymek oczywiście przyjedzie do Będzina spotkać kolegów i koleżanki,już merda ogonem |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 10:19
|
|
|
Jest już spis wystawców:
Basset Hound, pies, pośrednia - CHELOBAKA AVRELIY MARK MAXIMUS MERIDIY Labyznov Sergey - Moscow
Basset Hound, pies, otwarta - FANFAN TULIPAN z Klubu XXL Kuszlewicz - Klos Magdalena - Jastrzębie Zdrój
Basset Hound, suka, młodzieży - INDIAN SUMMER z Polany Klapouchego Bogucka Marzanna - Katowice
Basset Hound, suka, pośrednia - NORA DORO Nefer Dyrda Bronisława - Żarki Letnisko
Basset Hound, suka, pośrednia - CHELOBAKA ANGEL GANGSTER PANDA BANDA Labyznov Sergey - Moscow
Basset Hound, suka, otwarta - BIRMA Niebieskooka Dusia Szyda Katarzyna - Zebrzydowice
Basset Hound, suka, otwarta - CZEKOLADKA Z POLANY KLAPOUCHEGO Zazulak Aleksander - Żory
Basset Hound, suka, championów - CHELOBAKA ELIZABETT LULA Bondarenko Larisa - Moscow
informacje pobrane ze strony ZKwP / odd Będzin |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 09:20
|
|
|
No kochani...jutro mocno trzymamy łapki za Demi i Fania ...i za "drugi koniec smyczek" :wink: |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 09:29
|
|
|
Trzymamy kciuki i łapy za Was Czekamy na zdjęcia, powodzenia ! ! ! |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 09:46
|
|
|
Łapki i kciuki - TRZYMAMY MOCNO MOCNO |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 10:45
|
|
|
a ja w mojej naiwności byłam przekonana, że bassety są o 10.... no to ja też trzymam kciuki, ale niestety nie oglądnę Waszych bojów... |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 15:28
|
|
|
Juz po.
Demka wygrała swoje, Fanio swoje i rasę, ale na grupę nie doczekaliśmy - upał nas pokonał.
Fanio:
Demka:
Indian Summer
Nora Doro Nefer
Demka i Birma
Fanio BOB:
I mój ulubieniec:
 |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 17:07
|
|
|
No pokonał Nas upał , żadnego drzewa , żadnego cienia, płyta stadionu - dobrze że murawa trawiasta , pełne słońce w zenicie na ringu o 12-13 - temper, w słońcu +/- 50 C- tyle u nas na balkonie o godz 17 stej w pełnym słońcu - czyli tam było tyle samo !!!! |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 17:57
|
|
|
Gratulacje dla Demi i reszty psiaków biorących udział w tym piekle :twisted: . Upał nie do wytrzymania faktycznie. Według mnie organizacja wystawy też pozostawiała sporo do życzenia . Opaliłam sobie dokładnie połowę twarzy ( nie wiem, jakim cudem :~ ), a moje dziecię radośnie zmolestowało połowę wystawców :twisted: . Było super :lol:
Jaga, Grześ...jak zwykle bardzo dziękujemy!!!! Za lody też
(zdjęcia później...najpierw kawy! ) |
|
|
|
 |
|