Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Będzin 27.07.2008r. - krajówka
Autor Wiadomość
Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 17:52   Będzin 27.07.2008r. - krajówka

Kogo spotkamy? Gosia od Tymka - mam nadzieję na kolejne spotkanko podczas wystawy :wink:

Aleksander

Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 09:17   

Nas spotkacie. ale niespodzianka co nie . tego się nie spodziewaliście. A tak w ogóle to świństwo koleżanko , ze chcieliście pojechać bez nas. ładnie to tak!!!!!!!!!!

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 10:35   

Oluś...Was nawet nie pytałam, bo to OCZYWISTE, że bez Was nie ma imprezy. A niespodziankę to mamy, ale dla Was :mrgreen: ...może niekoniecznie dla Was :wink:

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Sob 05 Lip, 2008 16:19   

Ewa z Gordonkiem, Olek z Demi, Fan...i kto jeszcze? Przyznawać się z kim idziemy na piwo po wystawie :twisted: :lol:

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 05:41   

No podobno z Nami

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 08:46   

Grześ...Wy to stała ekipa...a ja byłam ciekawa czy ktoś nowy się "załapie" :razz:

Tymek
[Usunięty]

Wysłany: Nie 06 Lip, 2008 11:48   

Tymek oczywiście przyjedzie do Będzina spotkać kolegów i koleżanki,już merda ogonem :mrgreen:

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 10:19   

Jest już spis wystawców:

Basset Hound, pies, pośrednia - CHELOBAKA AVRELIY MARK MAXIMUS MERIDIY Labyznov Sergey - Moscow
Basset Hound, pies, otwarta - FANFAN TULIPAN z Klubu XXL Kuszlewicz - Klos Magdalena - Jastrzębie Zdrój
Basset Hound, suka, młodzieży - INDIAN SUMMER z Polany Klapouchego Bogucka Marzanna - Katowice
Basset Hound, suka, pośrednia - NORA DORO Nefer Dyrda Bronisława - Żarki Letnisko
Basset Hound, suka, pośrednia - CHELOBAKA ANGEL GANGSTER PANDA BANDA Labyznov Sergey - Moscow
Basset Hound, suka, otwarta - BIRMA Niebieskooka Dusia Szyda Katarzyna - Zebrzydowice
Basset Hound, suka, otwarta - CZEKOLADKA Z POLANY KLAPOUCHEGO Zazulak Aleksander - Żory
Basset Hound, suka, championów - CHELOBAKA ELIZABETT LULA Bondarenko Larisa - Moscow

informacje pobrane ze strony ZKwP / odd Będzin

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 09:20   

No kochani...jutro mocno trzymamy łapki za Demi i Fania :mrgreen: ...i za "drugi koniec smyczek" :wink:

Batus 

Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 09:29   

Trzymamy kciuki i łapy za Was :) Czekamy na zdjęcia, powodzenia ! ! !

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 09:46   

Łapki i kciuki - TRZYMAMY MOCNO MOCNO

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 10:45   

a ja w mojej naiwności byłam przekonana, że bassety są o 10.... no to ja też trzymam kciuki, ale niestety nie oglądnę Waszych bojów... :(

Jaga
[Usunięty]

Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 15:28   

Juz po.
Demka wygrała swoje, Fanio swoje i rasę, ale na grupę nie doczekaliśmy - upał nas pokonał.

Fanio:

Demka:

Indian Summer

Nora Doro Nefer

Demka i Birma

Fanio BOB:

I mój ulubieniec:

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 17:07   

No pokonał Nas upał , żadnego drzewa , żadnego cienia, płyta stadionu - dobrze że murawa trawiasta , pełne słońce w zenicie na ringu o 12-13 - temper, w słońcu +/- 50 C- tyle u nas na balkonie o godz 17 stej w pełnym słońcu - czyli tam było tyle samo !!!!

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 17:57   

Gratulacje dla Demi i reszty psiaków biorących udział w tym piekle :twisted: :mrgreen: . Upał nie do wytrzymania faktycznie. Według mnie organizacja wystawy też pozostawiała sporo do życzenia :roll: . Opaliłam sobie dokładnie połowę twarzy ( nie wiem, jakim cudem :~ ), a moje dziecię radośnie zmolestowało połowę wystawców :twisted: . Było super :lol:

Jaga, Grześ...jak zwykle bardzo dziękujemy!!!! Za lody też :P ;)
(zdjęcia później...najpierw kawy! )

Odpowiedz do tematu