WYSTAWA PŁOCK |
Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 01 Cze, 2005 19:47 WYSTAWA PŁOCK
|
|
|
Z kim spotkam się w niedzielę na wystawie w Płocku
Groszek |
|
|
|
 |
Kaśka

|
Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 08:36
|
|
|
GROSZKU przygotuj się na spotkanie z "ciężką artylerią" :wink: tzn. z nami : GLADIATOREM i REDIS.
Mamy nadzieję, że dojdzie do spotkania. Życzymy Ci wygranej i ....... kolejnego pucharu.
Czy Pańcia zamówiła już półkę na Twoje trofea? Bo czas już najwyższy. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 11:59
|
|
|
To będzie ogromny zaszczyt dla mnie stanąć na jednym ringu z takim przeciwnikiem jak Ty i nawet jak "umoczę" to nic, bo Mł. Ch. Pl. już mam, a nic innego do póki nie przytyję i nie nabiorę ogłady wystawowej, którą mam totalnie w nosie, nie chodzi mi po głowie. Jadę, by się nieźle zabawić.
Moja wyobraźnia pracuje i wyobrażam sobie jak teraz wygląda Twoja dziewczyna Redis. Pewnie jest taka wielka, że mogła by mnie połknąć.
Na mnie teraz w domu mówią - wąski. Wiesz te ciągłe cieczki
Biegam i biegam za nimi i apetyt wcale mi nie dopisuje.
Wczoraj w końcu złamałem moją pańcię , która z nerwów trzepnęła kubeczkiem z suchą karmą i ugotowała mi wielkiego kurczaka. Też za chętnie tego nie jadłem, ale to i tak lepsze niż te suche kuleczki, tym bardziej, że pańcia karmiła mnie łyżeczką :wink: - tak to może być :lol:
Co prawda słyszałem jak brzęczała przy tym pod nosem, że jak tylko trochę przytyję to z powrotem będą suche kuleczki. Ona jest twarda, ale za jakiś czas znów ją złamię.
Na razie jestem chudy jak wiór, ale na wystawę i tak przyjadę :thx
Co tam
Do zobaczenia :lol: |
|
|
|
 |
Kaśka

|
Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 13:23
|
|
|
No cóż GROSZKU !
Miłośc rządzi się swoimi prawami i czasami tak bywa, że się chudnie.
Ale wierzę, że karmienie łyżeczką przyniesie oczekiwane efekty i Twoja Pańcia stwierdzi, że to normalka i nie będziesz musiał jeść tych "psich chipsów" tylko jakieś rarytasy zarezerwowane tylko dla Ciebie GROSIU.
Wiadomośc dla Twojej Pańci :
Miłego gotowania i wymyślania nowych potraw bo pewnie kurczaczek szybko się znudzi, he, he ! :lol: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 03 Cze, 2005 23:25
|
|
|
przestań |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 05 Cze, 2005 22:48
|
|
|
Informuję wszystkich, że dziś na wystawie w Płocku Gladiotar Kasi zgarnął parę pucharków - wygrał rasę, zdobył II miejsce w grupie i I miejsce w bisie użytków.
GRUBY - jeszcze raz gratulacje. :thx |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 06:11
|
|
|
BRAVO GRATULUJEMY ZŁOTA GLADIATORZE- Korina
PS. Groszku a Tobie czego gratulować?? |
|
|
|
 |
Paweł [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 06:49
|
|
|
Również gratulujemy wyniku.
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
Kaśka

|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 08:03
|
|
|
GLADIATOR wszystkim, którzy złożyli gratulacje badzo dziękuje i przesyła oślinione liznięcie i razmachany ogon.
Agatko - jak GROSIO nabierze masy to nastepnym razem to my będzięmy Wam gratulować . "GRUBY" nie ma nic przeciwko temu, przecież mają wspólnego tatusia, ha, ha !
A co w rodzinie to nie zginie.
A i tak w tym wszystkim najważniejsze było nasze spotkanie (wystawianie to mam wrażenie, że było tak przy okazji naszego spotkania, jakiś pretekst musiał być, prawda?) |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 08:55
|
|
|
Kasiu gratulacje dla Gladiatora :thx ,a co słychac upieknej Redis |
|
|
|
 |
Kaśka

|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 09:30
|
|
|
Mireczko,
REDIS wystawiana była jeszcze w klasie szczeniąt i otrzymała ocenę: WYBITNIE OBIECUJĄCA i super opis :thx . Na BIS PAPPY weszła do ścisłego finału ale chyba zabrakło "błysku w oku" by zauroczyć sędziego i niestety na pudło się nie załapała. |
|
|
|
 |
|