Bassety a urzadzenia elektryczne |
Autor |
Wiadomość |
moni

|
Wysłany: Sob 08 Lis, 2008 22:42 Bassety a urzadzenia elektryczne
|
|
|
Jestem ciekawe jak Wasze baleroniki zachowują sie gdy sie odkurza lub np. kosi trawę Oto Bunny w walce z odkurzaczem.Zaznaczam ze to była tylko zabawa chociaz jego wyraz warg mówi inaczej :lol:
MUSICIE KLIKAĆ NA ZDJĘCIA BO PO ZMIANIE ROZDZIELCZOŚCI WŁASNIE TAK SIĘ ZAŁĄCZAJĄ |
_________________ Pozdrawiam wszystkich serdecznie
 |
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 19:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lotta
bezbassecia
|
Wysłany: Sob 08 Lis, 2008 22:50
|
|
|
Basseta akurat nie mam, ale
1. mój kot (właściwie to mojej mamy) ucieka w najdalszy kąt gdy słyszy odkurzacz
2. mój wujek miał dzisiaj polowanie hubertusowskie z kołem i przez pewien czas strzelali w niedaleko leżącym od nas lesie. Nasz pies (podwórkowy kundelek) tak się wystraszył, że prawie drzwi wejściowe stratował, a gdy tylko je otworzyłam Dora weszła prawie pod kuchenkę! ... i nie ruszyła się przez pół godziny! |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 02:50
|
|
|
Ależ ma groźną minkę.
Gustaw, patrzy obojętnym wzrokiem na odkurzacz i wchodzi na kanapę. Grzeczny, nie chce mi przeszkadzać. A z tej kanapy ślipi, jakby chciał powiedzieć, jeszcze w tamtym kącie są kudły |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
karina_wilson
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 13:11
|
|
|
alez on slodki moje dziwczyny boja sie odkurzacza, uciekaja przed nim, szczekaja czyli caly pakiet
jak ktos do dzwi dwonini to szczekaja i pedza pod drzwi aby jako pierwsze mogly sprawdzic kto do mieszkania zaraz bedzie wchodzic ;P
Lilia uwielbia się suszyć szuszarką, Sheela z kolei sie boi. |
_________________ www.ratujfoki.pl
www.viva.org.pl
 |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 13:32
|
|
|
jesli chodzi o Lutora, i odkurzacz, to sam sie podklada na drodze zeby przypadkowo go nie pominac i koniecznie ... odkurzyc i musze go odkurzyc. chyba traktuje to jako masaz. czasami probuje wciagnac mu uszy, ale to mu sie juz tak nie podoba
z kuchennych sprzetow najbardziej lubi mikser. jak tylko wyciagam przylazi do kuchni bo wie bedzie ciasto robione i dostanie miske do wylizania
tak wiec sprzet alektryczny mamy udomowiony, ale za to dlugo bal sie rozlozonej parasolki |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
karina_wilson
|
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 14:20
|
|
|
Fan się boi odkurzacza. Poza tym sprzętem boi się jeszcze ciemności
Kiedy odkurzamy gryzie szczotkę, a potem ucieka jakby go własny ogon gonił. Mimo tego, że nikt go nigdy odkurzaczem nie straszył :wink: |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 14:59
|
|
|
Tosi odkurzacz nie straszny. Z butą i brawurą podchodzi do niego i próbuje się zaprzyjaźnić. Natomiast Rufus jest bardziej ostrożny w tych kontaktach. Czasem z pozycji fotela próbuje przemówić mu do słuchu. Jednakowoż najczęściej (i z reguły bez dystynkcji) wycofuje się na z góry upatrzone pozycje.
Mści się za to na mojej komórce i ładowarce :shock: znowu nie mam kontaktu ze światem, bo Rufus dopadł telefonu. |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 15:12
|
|
|
mój leniuch uwielbia jak sie go po wargach i pysku odkurzaczem włączonym sztura..wsciueka sie i ucieka i szczeka na niego...a jak sie polozy sama rure wlaczonego odkurzacza to sam podbiega probuje zaczepiac zeby za nim biegala chyba...mam nagrane filmiki i dzisiaj je przekonwertuje i wrzuce na www.leniuch.com...
pozdrawiam |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 15:47
|
|
|
Batus oszczekuje odkurzacz z każdej strony, broni swojego kojca własną piersią przed odkurzaniem, ale za to nie ma nic przeciwko jak odkurzam mu grzbiet z sierści a o komórkę i komputer jest zazdrosny |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 19:18
|
|
|
Baska natomiast kladzie sie na kablu tak, abym nie mogla przejsc obok niej nieodkurzywszy jej od nosa do konca ogona. Uwielbia odkurzacz, jak tylko widzi, ze go wyciagam - maslane oczy i czeka :grin: |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 19:23
|
|
|
a Ducha podczas odkurzania kładzie się w centralnym miejscu jak taran i ja musze ja omijać,wymijać,bo nawet jak ja szturcham to sie nie ruszy...patrzy na mnie z oburzeniem jak smiem przeszkadzać i tyle... |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 20:07
|
|
|
Karina - nie susze Lutora suszarka jak jest mokry wiec nie wiem co on na ten temat mysli (ale moze sprobuje). a jak ja uzywam suszarki, to zachowuje sie normalnie. chyba ze macie jeszcze inne przeznaczenie suszarki, ktorego nie znam :razz:
Asiu, widze ze Baska to zachowuje sie dokladnie jak Lu - tylko on nie robi maslanych oczu bo facetowi nie wypada |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
karina_wilson
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 20:23
|
|
|
podziwiam te bassety co sie odkurzaczy nie boja, ale moja Sheela od malego byla juz wielki tchorz, a strach przed doktorem chyba jej nigdy nie przejdzie, Lilia natomiast zupełnie odwrotnie. |
_________________ www.ratujfoki.pl
www.viva.org.pl
 |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 20:26
|
|
|
Nasze dwa bandziory boją się tylko suszarek. Odkurzacze nie robią na nich wrażenia. |
|
|
|
 |
|