Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Bassety a urzadzenia elektryczne
Autor Wiadomość
moni 

Wysłany: Sob 08 Lis, 2008 22:42   Bassety a urzadzenia elektryczne

Jestem ciekawe jak Wasze baleroniki zachowują sie gdy sie odkurza lub np. kosi trawę :mrgreen: Oto Bunny w walce z odkurzaczem.Zaznaczam ze to była tylko zabawa chociaz jego wyraz warg mówi inaczej :lol:

MUSICIE KLIKAĆ NA ZDJĘCIA BO PO ZMIANIE ROZDZIELCZOŚCI WŁASNIE TAK SIĘ ZAŁĄCZAJĄ :oops:
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 19:38, w całości zmieniany 1 raz  

lotta 
bezbassecia

Wysłany: Sob 08 Lis, 2008 22:50   

Basseta akurat nie mam, ale
1. mój kot (właściwie to mojej mamy) ucieka w najdalszy kąt gdy słyszy odkurzacz
2. mój wujek miał dzisiaj polowanie hubertusowskie z kołem i przez pewien czas strzelali w niedaleko leżącym od nas lesie. Nasz pies (podwórkowy kundelek) tak się wystraszył, że prawie drzwi wejściowe stratował, a gdy tylko je otworzyłam Dora weszła prawie pod kuchenkę! ... i nie ruszyła się przez pół godziny! :)

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 02:50   

Ależ ma groźną minkę.
Gustaw, patrzy obojętnym wzrokiem na odkurzacz i wchodzi na kanapę. Grzeczny, nie chce mi przeszkadzać. A z tej kanapy ślipi, jakby chciał powiedzieć, jeszcze w tamtym kącie są kudły :mrgreen:

karina_wilson 

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 13:11   

alez on slodki :) moje dziwczyny boja sie odkurzacza, uciekaja przed nim, szczekaja czyli caly pakiet ;)
jak ktos do dzwi dwonini to szczekaja i pedza pod drzwi aby jako pierwsze mogly sprawdzic kto do mieszkania zaraz bedzie wchodzic ;P
Lilia uwielbia się suszyć szuszarką, Sheela z kolei sie boi.

Lutex 

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 13:32   

jesli chodzi o Lutora, i odkurzacz, to sam sie podklada na drodze zeby przypadkowo go nie pominac i koniecznie ... odkurzyc :mrgreen: i musze go odkurzyc. chyba traktuje to jako masaz. czasami probuje wciagnac mu uszy, ale to mu sie juz tak nie podoba ;)
z kuchennych sprzetow najbardziej lubi mikser. jak tylko wyciagam przylazi do kuchni bo wie bedzie ciasto robione i dostanie miske do wylizania :)
tak wiec sprzet alektryczny mamy udomowiony, ale za to dlugo bal sie rozlozonej parasolki :mrgreen:

karina_wilson 

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 13:34   

a co z suszarka ? jak na nia Lu reaguje ?

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 14:20   

Fan się boi odkurzacza. Poza tym sprzętem boi się jeszcze ciemności :roll:
Kiedy odkurzamy gryzie szczotkę, a potem ucieka jakby go własny ogon gonił. Mimo tego, że nikt go nigdy odkurzaczem nie straszył :wink:

zojka 

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 14:59   

Tosi odkurzacz nie straszny. Z butą i brawurą podchodzi do niego i próbuje się zaprzyjaźnić. Natomiast Rufus jest bardziej ostrożny w tych kontaktach. Czasem z pozycji fotela próbuje przemówić mu do słuchu. Jednakowoż najczęściej (i z reguły bez dystynkcji) wycofuje się na z góry upatrzone pozycje.

Mści się za to na mojej komórce i ładowarce :shock: znowu nie mam kontaktu ze światem, bo Rufus dopadł telefonu.

gkoti 
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 15:12   

mój leniuch uwielbia jak sie go po wargach i pysku odkurzaczem włączonym sztura..wsciueka sie i ucieka i szczeka na niego...a jak sie polozy sama rure wlaczonego odkurzacza to sam podbiega probuje zaczepiac zeby za nim biegala chyba...mam nagrane filmiki i dzisiaj je przekonwertuje i wrzuce na www.leniuch.com...

pozdrawiam

Batus 

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 15:47   

Batus oszczekuje odkurzacz z każdej strony, broni swojego kojca własną piersią przed odkurzaniem, ale za to nie ma nic przeciwko jak odkurzam mu grzbiet z sierści ;) a o komórkę i komputer jest zazdrosny ;)

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 19:18   

Baska natomiast kladzie sie na kablu tak, abym nie mogla przejsc obok niej nieodkurzywszy jej od nosa do konca ogona. Uwielbia odkurzacz, jak tylko widzi, ze go wyciagam - maslane oczy i czeka :grin:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 19:23   

a Ducha podczas odkurzania kładzie się w centralnym miejscu jak taran i ja musze ja omijać,wymijać,bo nawet jak ja szturcham to sie nie ruszy...patrzy na mnie z oburzeniem jak smiem przeszkadzać i tyle... ;)

Lutex 

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 20:07   

Karina - nie susze Lutora suszarka jak jest mokry wiec nie wiem co on na ten temat mysli (ale moze sprobuje). a jak ja uzywam suszarki, to zachowuje sie normalnie. chyba ze macie jeszcze inne przeznaczenie suszarki, ktorego nie znam :razz:
Asiu, widze ze Baska to zachowuje sie dokladnie jak Lu - tylko on nie robi maslanych oczu bo facetowi nie wypada :mrgreen:

karina_wilson 

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 20:23   

podziwiam te bassety co sie odkurzaczy nie boja, ale moja Sheela od malego byla juz wielki tchorz, a strach przed doktorem chyba jej nigdy nie przejdzie, Lilia natomiast zupełnie odwrotnie.

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 20:26   

Nasze dwa bandziory boją się tylko suszarek. Odkurzacze nie robią na nich wrażenia.

Odpowiedz do tematu