Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Miła od Gucia
Pią 24 Wrz, 2010 18:50
dyskusja na temat Piccola, Pompeja
Autor Wiadomość
Dorti
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 11:58   dyskusja na temat Piccola, Pompeja

Po ostatnich zawirowaniach z adopcją Piccolo-Pompeja (pod takim imieniem pies figuruje na innych forach) kończę z moim udziałem w forum.
Nie będę pisać postów ani uczestniczyć w pomocy psom do adopcji.
Oczywiście temat suni z garażu doprowadzę do końca.
Zostałam obrażona na tym forum, forum Agaty Leszczyńskiej i dogomanii.
Nie tylko ja ale również moja hodowla.
Poza tym nigdy bym nie pomyslała,że ktokolwiek i to komukolwiek jest w stanie wypomnieć kwoty, które są wpłacane na konto pomocy bassetom.
Liczy sie każda złotówka. Ale widać w kwestii pomocy psom mogą sie wypowiadać tylko osoby, które sypią piniędzmi z rękawa.
Chciałam podziękować za miła współpracę , jest sporo ludzi na tym forum, których darzę sympatią. Było mi bardzo miło z nimi współpracować.
Prz\epraszam ale nie znoszę obłudy i cichego wycofywania się z niewygodnych tematów.
Teraz cytaty:
forum dogomanii napisane przez Lucy

Pani Marto!Czy Pani jest prawnikiem? Nie-czy Pani jest sedzia? Czy Pani moze wz'yrokowac jaki bedzie wyrok sadu?
A moze Pani bedze grozic zaraz wyrokami innym?
prosze odpowiedziec jaka pokazna kwote wyludzil Emir?
Pani nie jest forumowiczem-nie dokonywala Pani zadnej wplaty,rowniez Madzia K najwiekszy *krzykacz * w tej sprawie niestety nie zhanbila sie zadna wplata -kto wiec poniosl takie dotkliwe straty?Dorti ktora wplacila 30 zl ?Moze 50,nie wiem doladnie?
Apeluje do wszystkich *dotkliwie* wykorzystanzch finansowo aby zglaszali sie do mnie-wyrownam wszystkie straty

--------------------------------------------------------------------------------
Ostatnio edytowane przez lucySxy ; Wczoraj o 01:02.

forum Agaty Leszczynskiej napisane przez Donvitowa

Wysłany: Sob Mar 14, 2009 7:29 pm

--------------------------------------------------------------------------------

Nie daje spokoju paru ludziom że został zdyskwalifikowany ich preferowany dom. Domagają się info na dogo. Rozpaczliwe. Może się zastanowią i następny raz nie dadzą wciągnąc w histerie rozpętaną przez wąpliwej jakości hodowczynię .A wtedy wszystko będzie ok. Zainteresowanym zalecam cierpliwość.. Procedury adopcyjne w toku. Pompej będzie miał zabieg/ nie zostanie wywalony w polskę z jednym jajkiem w mosznie a drugim nie wiadomo gdzie/ Jak zalecała Dorti. Po zabiegu trafi do domu. Zgłoszonego nam przez usera Basset Forum i sprawdzonego przez nas/ Domu a nie usera/.
Pozdrawiam wszystkich. Szczególnie userów Bassetowego forum którzy wnieśli " cegiełki" na pompeja.
Dostanie dom jak powinien a nie pierwszy lepszy.

Chciałam również bardzo serdecznie podziękować Marcie za to, że napisała kilka słów pozytywnych na mój temat.
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Pią 24 Wrz, 2010 18:50, w całości zmieniany 1 raz  

Hubertus 

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 12:12   

Dorti odsapnij, zrób sobie przerwę od forum i nie pisz, że nigdy tu nie wrócisz ;)

nie rób niczego pod wpływem emocji.

Do ogółu - jeśli nie udała wam się współpraca z Emirem to zwyczajnie nie wchodźcie w przyszłości w żadne układy - realizujcie adopcje we własnym zakresie lub też nie angażujcie się tak bardzo w tego typu akcje.

Dorti ja już też w przeszłości porzuciłem to forum - ludzie z niewiarygodną łatwością popadają tutaj w ciągłe konflikty. Być może jest to wina administracji, która słabo pilnuje porządku :oops: , choć moim zdaniem wszystko to zależy od ludzi...
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Pią 24 Wrz, 2010 18:50, w całości zmieniany 1 raz  

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 12:17   

Dorota dzwonię do Ciebie i dzwonię
nie wyobrazam sobie tego zeby Cie tu nie było :~

besta 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 12:25   

Dorti nie odchodz proszę :sad: .Szkoda żeby od nas odchodzili "starzy" forumowicze.

Hubertus 

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 12:28   

besta napisał/a:
Dorti nie odchodz proszę :sad: .Szkoda żeby od nas odchodzili "starzy" forumowicze.

ooo dokładnie - to forum i tak się trzyma dzięki "starej gwardii"

Jaga
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 12:33   

Hubertus napisał/a:
Dorti odsapnij, zrób sobie przerwę od forum i nie pisz, że nigdy tu nie wrócisz ;)

Słusznie prawi.
Pamiętaj, że są ludzie i ...taborety. Opinią tych drugich nie warto się przejmować - wpuść jednym uchem, wypuść drugim. Odsapnij i wracaj do nas :)

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 12:52   

Mnie też się nie podoba wypowiedź Lucy, dotycząca kwestii wpłat, a w szczególności wyliczanie kto, ile. To nie jest temat do żadnej dyskusji. Tego nie powinno się poruszać. Bo decyzja o wpłatach jest indywidualną sprawą każdego darczyńcy. I ja osobiście każdemu podziękuję za każde choćby 5 zł wpłacone.
Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że taki post jest nieetyczny.
Co do Twojej rezygnacji, to nie wydaje mi się aby to była decyzja słuszna.
Ja po ostatniej "wojnie" chciałam się też wycofać z forum, przekazać komuś konto, które prowadzę. Bo to ponad moje siły.
Ale po przemyślanej nocy, spytałam samą siebie "Miła dlaczego jesteś członkiem forum ?", usłyszałam odpowiedź, "Bo kocham bassety".
Dorotko, przemyśl to.
Ja osobiście cenię Cię za Twój upór w dążeniu do celu.
Decyzja Twoja jest skierowana przeciwko osobom, nie opuszczajmy naszych bassetów.

Dorti
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 13:00   

Jaga napisał/a:
Hubertus napisał/a:

Słusznie prawi.
Pamiętaj, że są ludzie i ...taborety. Opinią tych drugich nie warto się przejmować - wpuść jednym uchem, wypuść drugim. Odsapnij i wracaj do nas :)

Taborety- dzięki Jaga, ale sie uśmiałam :mrgreen: :shock:

Dorti
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 13:06   

Jestem po długiej rozmowie telefonicznej. Ale mi ulżyło :grin:
Wiecie co, macie rację. Nadal będziemy wspólnie pomagać bassetom.
A moze nasze forum też powinno być dostępne tylko dla przyjaciół i przyjaciół przyjaciół? :wink:
Muszę porobić trochę nowych fotek mojej fantastycznej hodowli, moim pięknym suniom i cudownemu chłopakowi Andiemu, którego ojcem jest Dyzma z hodowli Unita. :grin: :razz: :shock:
Dzięki za miłe słowa. :smile:

besta 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 13:10   

Hurrrra Dorti! Bardzo,bardzo sie cieszę z Twojej decyzji :lol: :lol:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 13:22   

no i o to chodzi :lol:
buziaki :roll:

Dorti
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 13:45   

jesteście niesamowite :lol:

Batus 

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 13:54   

Jejku, ulżyło mi...dopiero teraz czytam, Dorotko powiem Ci więcej, nie wolno Ci odchodzić z tego forum, bo jesteś jego nierozerwalną częścią :) Masz doświadczenie z hodowlą bassetów, jesteś tu lubiana, potrzebna i już. Mam nadzieję, że nie zawiedziesz :) Wypij dobrego drinka z lodem i wklej lepiej zdjęcia bassiorów, a nie tam...pa

Dorti
[Usunięty]

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 14:05   

Batus napisał/a:
Jejku, ulżyło mi...dopiero teraz czytam, Dorotko powiem Ci więcej, nie wolno Ci odchodzić z tego forum, bo jesteś jego nierozerwalną częścią :) Masz doświadczenie z hodowlą bassetów, jesteś tu lubiana, potrzebna i już. Mam nadzieję, że nie zawiedziesz :) Wypij dobrego drinka z lodem i wklej lepiej zdjęcia bassiorów, a nie tam...pa

Może i jestem mięczakiem ale łezka mi się pokulała.
Luiza, bardzo dziękuje za to co napisałaś. Dziękuję serdecznie. Warto wiedzieć, że jest się lubianym i potrzebnym.
Jeszcze raz Wielkie DZIĘKUJĘ.
Całuski dla Łucji.

Batus 

Wysłany: Pon 16 Mar, 2009 14:07   

:wink: :lol:

Odpowiedz do tematu