Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Poznań 8.11.2009 |
Autor |
Wiadomość |
Madzik

|
Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 11:04 Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Poznań 8.11.2009
|
|
|
Kto do nas przyjedzie? |
|
|
|
 |
zuza i gabi

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 1726 Skąd: poznan
|
Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 12:13
|
|
|
Ja pooglądać te cuda :grin: |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 13:46 Re: Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Poznań 8.11.2009
|
|
|
Madzik napisał/a: | Kto do nas przyjedzie? |
Witaj Magdo.
Zapraszamy do działu powitań.
Poprosimy o foteczki :grin: |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 13:47
|
|
|
Cudeńka będą obecne :wink: |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 17:41
|
|
|
Ok, już się witam ze wszystkimi razem i każdym z osobna :wink:
No jak Cudeńka będą i Unitki też się zapowiedziały, to muszę upiec jakiś placek z owocami (i to pewnie niejeden). Oj, będzie zabawa.
Na placek oczywiście zapraszam wszystkich bass-miłośników no i amatorów placka...
Nie znam jeszcze stawki, ale zgłosiłam POLĘ do otwartej a NIKODEMA do użytków.
Słyszałam, że kryłaś swoją suczkę - i jak? Będą z tego dzieci?
Pokryłam moją IGĘ NIKUSIEM i teraz czekamy - za tydzień badanie USG powie wszystko... |
|
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 18:21
|
|
|
Madzik napisał/a: | Ok, już się witam ze wszystkimi razem i każdym z osobna :wink:
No jak cudeńka będą i Unitki też się zapowiedziały, to muszę upiec jakiś placek z owocami (i to pewnie niejeden). Oj, będzie zabawa.
Na placek oczywiście zapraszam wszystkich bass-miłośników no i amatorów placka...
Nie znam jeszcze stawki, ale zgłosiłam POLĘ do otwartej a NIKODEMA do użytków.
Słyszałam, że kryłaś swoją suczkę - i jak? Będą z tego dzieci?
Pokryłam moją IGĘ NIKUSIEM i teraz czekamy - za tydzień badanie USG powie wszystko... |
Się nam kolejny zlot szykuje? :lol: :lol: |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 19:15
|
|
|
Zawsze możemy zrobić z tego mini-zlot.
Na MTP w Poznaniu miejsca jest dużo...
Dajcie tylko znać kto przyjeżdża, by dla wszystkich placka starczyło...
:wink: |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 20:49
|
|
|
Madzik napisał/a: | Zawsze możemy zrobić z tego mini-zlot.
Na MTP w Poznaniu miejsca jest dużo...
Dajcie tylko znać kto przyjeżdża, by dla wszystkich placka starczyło...
:wink: |
Oj! Bojam się, czy nie będziesz musiała przyjechać tirem z tym ciastem :lol: Byłam na zlocie i mam taką pewność, że jak towarzystwo się skrzyknie ... to nie ma bata! Stawią się wszyscy :shock: A żarte to!!!
Wiesz, w myśl powiedzenia Uważajcie, o co się modlicie, bo może wam być dane ... |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 21:30
|
|
|
zojka napisał/a: |
Oj! Bojam się, czy nie będziesz musiała przyjechać tirem z tym ciastem :lol: Byłam na zlocie i mam taką pewność, że jak towarzystwo się skrzyknie ... to nie ma bata! Stawią się wszyscy :shock: A żarte to!!!
Wiesz, w myśl powiedzenia Uważajcie, o co się modlicie, bo może wam być dane ... |
Dobre... Nie słyszałam tego jeszcze.
W sumie to dysponuję autem dostawczym typu bus, więc trochę tego placka by weszło... Pytanie ile czasu muszę poświęcić na pieczenie? :wink:
Ok, więc zróbmy tak: każdy kto się wybiera na I Poznański Zlot Bassetowy przy okazji Wystawy Międzynarodowej w Poznaniu - ręka w górę i blacha placka do bagażnika! :razz:
Dorti, może przywieziecie ten pyszny serniczek, którego smak śni mi się od leszczyńskiej wystawy championów? :lol: |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 05 Paź, 2009 22:40
|
|
|
Sernik, hm - pomysł jest :grin:
z realizacją zobaczymy bo ja będę miała maluszki
i nie wiem jak z czasem :wink:
i juz dosyć ploteczek w dziale wystaw
akysz mi stąd :wink: :razz: |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 07:25
|
|
|
Ok, więc konkretnie:
kto się zgłosił?
Troszkę nas tam będzie według katalogu... |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Sob 07 Lis, 2009 20:00
|
|
|
Melduję posłusznie, że psiaki nakarmione, wyprane i poukładane w łóżeczkach - muszą się wyspać, żeby jutro nie miały worów pod oczami :grin:
Idę zawczasu spakować autko, bo obawiam się, że (znając życie i swoje możliwości) wiedząc, że wystawę mam pod nosem zaśpię i rano będzie tak:
:shock: O matko! Która godzina !?!
Mój mąż zrobi tak:
A ja tak: :o
i będę biegać po całym domu z przerażeniem szukając klamry do numerków startowych, potwierdzenia zgłoszenia, książeczek zdrowia, numerków startowych i innych potrzebnych rzeczy.
Potem Witek stanie w drzwiach i zrobi taką minę: :x i taką:
A ja po soczystym opier... niczeniu z taką miną: :~ usiądę do auta i będę mię modliła, by o niczym nie zapomnieć.
Więc zmykam i wszystkim, którzy się wybierają mówię: do zobaczenia! |
|
|
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Sob 07 Lis, 2009 20:40
|
|
|
Powodzenia! :grin: I nie róbcie min :wink: |
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś.... |
|
|
|
 |
zuza i gabi

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 1726 Skąd: poznan
|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2009 13:31
|
|
|
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: : |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Nie 08 Lis, 2009 14:22
|
|
|
Oto wyniki na szybko:
ANDI Cudeńka - dosk. I/2 CWC
RÓŻA ORLENA Unita - II/4 dostała piękny opis
POLA ORLENA Unita - dosk. I/4, CWC, res.CACIB
NIKODEM ORLEN Unita - dosk. II/2
Całość "wziął" sędzie niemiecki Siegfried Peter ze swoją suczką, ale nie wiem którą.
Więcej pewnie będzie wiedziała Dorti. |
|
|
|
 |
|