Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
IV wystawa basetów w Mosznej
Autor Wiadomość
antek
[Usunięty]

Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 23:03   IV wystawa basetów w Mosznej

Witam wszystkich , kto wybiera się na wystawę bassetów do Mosznej ?
Ja już będę 4 raz,mam nadzieję,ze jak co roku przybędzie mi nowych wspaniałych przyjaciół.

Allanis
[Usunięty]

Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 23:28   

Witaj Antek-pewnie ,że przyjadę na wystawę .Bardzo jestem ciekawa jak ocenia psy sędzia który od lat ma wiodącą hodowlę Bassetów w Europie.Jedno pytanko ,czy będziesz na spotkaniu klubowiczów dzień przed wystawą?

antek
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 00:03   

dzwoniłem do zajazdu Amazonka,wszystkie miejsca są zarezerwowane,ale jak trzeba bedzie to prześpię się w samochodzie.Za nic nie odpuszczę tego spotkania ,wspólnych pogaduszek o naszych "kundlach".W tamtym roku był pokaz jak ustawić psa w pozycji wystawowej,jak najlepiej pokazać jego lepsze strony,a gorsze ukryć.Bo nie ma psa doskonałego,są tylko zbliżone do ideału.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 01:03   

Witajcie, no ja obowiązkowo jak co roku będę.
Antek, ja zarezerwowałam dwa pokoje w Amazonce, jeden dla przyjaciół, ale nie wiem czy oni pojadą, bo coś im chyba wypadło i jeśli nie to będziesz miał pokój.
Co prawda ja zawsze byłam z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę, ale teraz tylko z soboty na niedzielę.
Nigdy nie chciało mi się tak wcześnie wstawać i jechać do Opola z Warszawy, więc w Amazonce byłam już od piątku wieczór i rano jechałam do Opola, ale w tym roku mają tam jakąś swoją imprezę i nie było wolnego pokoju z nocy piątkowo-sobotniej. Nie wiem jak przeżyję tak wczesne wstawanie, aby dojechać do Opola :shock:

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 06:18   

:D witam
My tez będziemy i w Opolu i w Mosznej .
Ja dla zinteresowanych podalam jeszcze na starym forum że mało zostało wolnych pokoi i jakie. Ale Agatka jest zopobigająca na czym innni skorzystaja :D
Agatko masz troche dalej niz my ale damy rade- do zobaczenia wczesnym rankiem w Opolu.
A kogo zabierasz Groszka??

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 09:50   

W nocy umieściłam swój post, ale coś się nie wyświetla do tej pory, więc piszę jeszcze raz, że oczywiście że będę, bo jak bym mogła opuścić wystawę klubową. Jeżdżę tam co roku i mam nadzieję, że w tym pogoda dopisze.
Antku, ja mam zarezerwowane dwa pokoje w Amazonce a ten drugi dla przyjaciół, którzy najprawdopodobniej nie będą mogli przyjechać, więc jeśli definitywnie zrezygnują to będziesz miał pokój, bez problemu.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 09:59   

O już wszystko się wyświetliło. :lol:
Arletko, tak zabieram Groszka, może Gumkę wezmę dla towarzystwa, bo Ola chce ją zabrać, ale nie będziemy jej wystawiać, bo ona jest nadal malutka jak miniaturka basseta. Może jak podrośnie to za rok i ona będzie miała swoje 5 minut. Teraz już mi nie zależy tak naprawdę by rosła, bo fajnie mieć takie maleństwo w domu. Na kolanka się mieści i nie zajmuje dużo miejsca w łóżku. I wszyscy traktujemy Gumkę jak szczeniaczka.

Agata

Succubus
[Usunięty]

Wysłany: Nie 03 Kwi, 2005 21:46   

Bożenko bedziemy w Mosznej z Nico) mamy nadziej ze bedzie z Tobą Lucky pozdróweczka dla całej rodzinki Małgoska Adam Maziarz:)

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 11:26   

Jakie panienki beda startowały w kalsie młodziezy w Opolu i mosznej???

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 06:32   

:shock: Rany - widziliście katalog na wystawe w Opolu- jak dobrze policzyłam to będzie tam 27 bassetów hound -ALE będzie rywalizacja :D

antek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 12:11   

a zobacz ile bedzie w Mosznej w suczkach młodzieży 10 sztuk,i co Ty na to? ale jaka rywalizacja ,będzie fajna zabawa.Już nie mogę się doczekać spotkania z wszystkimi "basseciarzami"

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 12:32   

nie zartuj- naprawde :shock:
zawsze jest tak duzo??

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 12:59   

No to w weekend bedzie się działo - zaczynamy w Oplu i kończymy w Mosznej - pewnie złota żadnego nie przywieziemy - ale co tam spotkamy przynajmniej zanjmych z netu- do zobaczenia- po powrocie zdamy relacje :D

antek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 22:02   Kto był na KLUBOWEJ WYSTAWIE BASSETÓW

kto z was był na Klubowej wystawie Bassetów ,jak było ?

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 11:58   

Hej
Juz po wystawach - w mosznej spotkaliśmy - Agate z Groszkiem, Przemka z Kapslem, Magnata z właścicielami, Cindy i Bucka, Bozenke z Lucy, Karlosa- z P. Grzybowskimi, Dyzme, Balbine, Kaline, Ige z p. Rupniewskimi, Kunekudne z wałscicielami, Nico z wałścicielami - mozę kogos przeoczyłam :cry:
Bassetów bylo chyba 90

było pieknie - słoneczko świeciło , atmosfera wspaniała itd... jedyny mankament to ten ze njapierw na ring wchodziły "petitki" a dopiero od około 12 bassety hound. No i były wykończone. Ogólnie pierwsze miejsca zajmowały bassety z czech ale były wyjątki np Haroldzik

Ponoć cała wystawa skończyła sie koło 17 - nie wiem bo musieliśmy wracac.
Była to nasza pierwsza wystawa w Mosznej i napewno nie ostatnia- było fajowo :!: :) :!:

Odpowiedz do tematu