Nowy Basset na forum |
Autor |
Wiadomość |
Patii

|
Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006 18:49 Nowy Basset na forum
|
|
|
Cześć ! Jestem nowa, nazywam sie Pati i od środy mam kochanego pieska suczke tricolor. Wabi sie MEGI, a oto jej fotka :
Ciekawe czy się dodało zdjęcie
Dodało się...z pomocą |
|
|
|
 |
Patii

|
Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006 18:51
|
|
|
No niestety sie nie udało |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006 21:39
|
|
|
Witaj Patii wraz ze swoją MEGI wśród nas. Fotka jest, wystarczy kliknąć link. Megi jest słodka, nasze dorosłe łobuzy też takie były - kiedyś. Pisz, jak mała psoci i prosimy o więcej zdjęć. Podaj datę Megi do listy urodzinowej. Życzę powodzenia i dużo radości we wspólnych zabaw z małym basseciątkiem. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Patii

|
Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006 07:33
|
|
|
Witam ! Dzisiaj jescze dodam więcej fotek Mam pytanie : czym czyścicie Waszym bassetom uszy, bo ja jej wieczorem czyszczę a rano znów są całe brudne |
|
|
|
 |
bommel [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006 08:03
|
|
|
Witaj Pati, witaj Megi!
Megi jest prześliczna.
Jak duża jest toja bassetka, tzn. ile ma tygodni?
Cytat: | czym czyścicie Waszym bassetom uszy, bo ja jej wieczorem czyszczę a rano znów są całe brudne |
Pati myśle że jeśli tak szybko brudzą się uszka to nie jest dobrze.
Ja miałam to samo z Azorem: przy szczepieniu wet zauważył, że uszka za szybko się brudzą, zrobił wymaz i okazało się , że siedzą tam bakterie i drożdżaki. Dostał antybiotyki, codziennie czyściłam uszka i teraz jest wszysko OK
Płyn-taki specjalny do czyszczenia psich uszu- możesz kupić u weta. (mój kosztował ok 30zł)
Śliczna ta Megi, nie mogę się napatrzeć na zdjęcie. Wstaw koniecznie więcej :wink: |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006 12:29
|
|
|
Witaj Patti. śliczne maleństwo. POprosimy więcej takich słodkich fotek. Co do uszu to fakt że jak za bardzo się uszy brudzą tzn jak jest tej wydzieliny za dużo to nie dobrze. Niech maleństwo zobaczy wet. My czyścimy OTOSOLEM. Wierz mi wypróbowałem wiele środków ale ten jest najlepszy. Morfeusz załapał ostatnio (właśnie zaczeła mu się w wiekszych ilościach wydzielać ta wydzielina )jakąś infekcje jednego ucha ale dośc szybko trafiliśmy do weta i skończyło się tylko na płynach przeciw bakteryjnych a tak byłoby gorzej. Polecam wizyte u weta. Pozdrawiamy. |
|
|
|
 |
|