|
Nasze Bassety Klub Miłośników Basset Hound i podobnych. |
 |
Ambulatorium - CIECZKA - cieczka bez krwi...pomocy!!!
vikolinka1994 - Czw 06 Cze, 2013 23:00 Temat postu: CIECZKA - cieczka bez krwi...pomocy!!! Witam mam pewien problem..moja bassiora od wczoraj dziwnie się zachowuje,non stop się wylizuje sika gdzie popadnie i okropnie śmierdzi,sadze ze ma.cieczke,objawy są lecz krwi brak za to zauważyłam śluz i jakby wodę z (domyślacie się skąd) nie wiem czy to normalne czytałam na różnych vet forach i niby to jest ok..czy może być wtedy zapłodniona? Czy mogę spać spokojnie?
Asia i Basia - Pią 07 Cze, 2013 08:58
Nie czytaj na forach, tylko idz do weta, zeby wykluczyc ropomacicze, im szybciej tym lepiej, normalna cieczka owszem nie pachnie, ale nie smierdzi.
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=2220
Oby to nie bylo to, o czym mysle.
jabluszko520 - Pią 07 Cze, 2013 09:38
Ty nie czytaj tylko do weta pędź, niech zbada pieska... kurka oby było wszystko dobrze...
Marynia - Pią 07 Cze, 2013 17:21
Ja to się za bardzo na tym nie znam,ale wygląda,że to ropomacicze :!: :!: :!:
besta - Pią 07 Cze, 2013 21:21
Marynia napisał/a: | Ja to się za bardzo na tym nie znam,ale wygląda,że to ropomacicze :!: :!: :!: |
Dokładnie.Pędź do weta.
troublemaker - Sob 08 Cze, 2013 07:49
Musisz do weta, moja tak miala. Smierdzialo strasznie, wylizywala sie. Nastapilo to bardzo szybko, takie widoczne objawy sie rozwinely w ciagu kilku godzin.
Dziagnoza - ropomacicze... Wiec pedz!
madziaa - Pon 10 Cze, 2013 07:39
jak wygląda sytuacja?? co z sunią byliście u weterynarza ? piszcie co się dzieje hmm
|
|