II ZLOT 2006 szybko mijają chwile szczęśliwe |
Autor |
Wiadomość |
allessandra [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 19:01
|
|
|
Dziękuję Olku za radę, ale Melusia musi poczekać na swoje szczeniaki bo dopiero wtedy planujemy zostawić sobie jej córeczkę! Do tego czasu nic z towarzystwa...
Nam również ośrodek się podobał a przede wszyskim to, że byliśmy tam tylko my ,,bassetomaniacy''. Pieski się wyszalały i każdy był szczęśliwy!
Pozdrawiamy. |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 19:07
|
|
|
Witam wszystkich i gratuluję udanego Zlotu
Szkoda że akurat wybraliście taki termin - ja też wróciłem - tylko że z zawodów na których musiałem okiełznać ponad 70 osób i to uzbrojonych, ale żyję :lol:
Może w przyszłym roku uda nam się w większym gronie dojść do porozumienia i zrobić wspólny Zlot dla wszystkich bassetów, tak jak było w zeszłym roku - ale to już zależy od Waszych chęci, których w tym roku trochę zabrakło.
Kto ma fotki i nie wie co z nimi zrobić to albo proszę wysłać na nasz serwer, albo od razu do mnie na maila i ja je powrzucam na forum i na stronę bassecią. Jeśli ktoś miałby ochotę napisać sprawozdanie/relację ze Zlotu to bardzo proszę - wypadałoby aby wzmianka o tym wydarzeniu znalazła się w bassecim serwisie, a nie tylko na forum, które jest żywe i niekiedy "gubi" ważne informacje po jakimś czasie.
Pozdrawiam wszystkich uczestników i dołączam się do żałujących, ale niestety człowiek się nie rozdwoi, a pierwszeństwo musi mieć ta impreza która wcześniej zagościła w kalendarzu wydarzeń :?
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 19:24
|
|
|
Nasza sesja zdjeciowa:
No to do kogo dzis idziemy jeść?
A ja pomedytuję trochę...
kraty? za co?
kto pierwszy do mety?
no chodź ze mną zagrać
dobra, lećmy grać
wy sie tu tarzajcie, a ja sprawdzę co dobrego piją
strażackie - całość
strażackie część 1
strażackie część 2
strażackie część 3
klub seniora
jaki jestem piękny...
ciężkie jest życie kierownika, zmęczyłem się...
takie grzybki zbieraliśmy ...
i takie też...
akt erekcyjny V Rzeczpospolitej basseciej
którego zjeść?
nasze zbiory
 |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pon 04 Wrz, 2006 22:24
|
|
|
A tu parę fotek od Aleksandra.
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Willy

|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006 11:36 Zdjęcia od Willego ;)
|
|
|
Pod tym adresem znajduje się galeria zdjęć ze zlotu
http://www.imagic.pl/members/browse/507
Zdjęcia będę stopniowo dorzucał w wolnej chwili.
Propozycja Krzyśka by zrobić na stronce relację ze zlotu jest ok. Proponuję, by napisał ją ktoś, kto przyjechał już w piątek. Ja mogę pomóc i dostarczyć wybrane zdjęcia z soboty i niedzieli oraz grilla. |
_________________ |>
| Krzysiek i Willy |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006 11:59
|
|
|
Jaga napisał/a: |
takie grzybki zbieraliśmy ...
i takie też...
|
No to ja już się nie dziwię, że było tam tak wesoło! Jak się grzybki - halucybki zbierało :wink:
Cieszę się, że spotkanie się udało, z przyjemnością oglądam Wasze zdjęcia i zaczynam zbierać pieniążki, żeby w przyszłym roku pojechać |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006 12:22
|
|
|
Bardzo duże te zdjęcia, ładują mi się okrutnie długo. |
|
|
|
 |
Willy

|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006 12:32
|
|
|
Jaga napisał/a: | Bardzo duże te zdjęcia, ładują mi się okrutnie długo. |
Jeżeli masz modem, to współczuję...
Wrzucając swoje zdjęcia założyłem, że wszyscy mają stałe łącze o prędkości conajmniej 0,5 Mbit/s i chcą oglądać zdjęcia w wysokiej rozdzielczości.
Najlepiej by było, gdyby zrobić galerię z miniaturkami zdjęć, wtedy wszyscy powinni być zadowoleni.
[Zmniejszyłem rozdzielczość zdjęć tak żeby można je było w miarę komfortowo oglądać na 17" i 19"] |
_________________ |>
| Krzysiek i Willy |
|
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006 12:51
|
|
|
Nie, nie - mam stałe łącze, ale i tak chodzi mi to dziś jak żółw.
Może później będzie lepiej. |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2006 21:37
|
|
|
A teraz kilka naszych fotek:
Tu jeszcze rosną kwiatki
Ja też lubię zapiekanki
Bassety dwa
A teraz trzeba odpocząć
 |
|
|
|
 |
Willy

|
Wysłany: Sro 06 Wrz, 2006 23:29 Poprawiona galeria
|
|
|
Galeria zdjęć ze zlotu została przebudowana i odświeżona - jest już ponad 70 zdjęć.
Zapraszam do oglądania
Kliknij tutaj -> GALERIA ZDJĘĆ |
_________________ |>
| Krzysiek i Willy |
|
|
|
 |
Marzanna

|
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 10:33 Witam po powrocie ze zlotu, jak i długo oczekiwanych wakacji
|
|
|
Bardzo się cieszę, że udało nam się wszystkim spotkać i długo jeszcze będziemy wspominać tak sympatyczne chwile. Gines Margines jeszcze w poniedziałek rano obskoczył radośnie wszystkie domki z obłędem w oczach: "Oni wszyscy NA PEWNO WRÓCILI KIEDY SPAŁEM" i smutny powrócił do siebie , żeby podokuczać już tylko Kapsielkowi. Dzięki Wam Basseciarze i Waszym bassetom dane było i Ginesowi i nam przeżyć naprawdę fantastyczne dwa dni. Dzięki Wam za to.
Pozdrawiamy Wszystkich.
Aha -Pani Kierownik ośrodka w Lipinach zaprasza nas bardzo, bardzo na kolejne takie zloty , jak i prywatnie i mówi, że kwiatki to nic takiego- były i nie ma, ale miłe wspomnienia z naszego pobytu były i są i będą. |
_________________ Marzanna
Życie bez psiaków? Nie umiem sobie tego wyobrazić!
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 11:57 Re: Witam po powrocie ze zlotu, jak i długo oczekiwanych wak
|
|
|
Marzanna napisał/a: | Pani Kierownik ośrodka w Lipinach zaprasza nas bardzo, bardzo na kolejne takie zloty , jak i prywatnie i mówi, że kwiatki to nic takiego- były i nie ma, ale miłe wspomnienia z naszego pobytu były i są i będą. |
Czyli jest szansa, że w pszyszłym roku nas przyjmą
Bo przyznacie chyba, że ośrodek pusty, po sezonie, wręcz wymarzony na taka imprezę |
|
|
|
 |
Marzanna

|
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 13:38
|
|
|
Pani z Ośrodka kilka razy powtarzała, że czeka na nas -na następny zlot z naszymi basseciakami. A ośrodek rzeczywiście wymarzony na taką imprezę. |
_________________ Marzanna
Życie bez psiaków? Nie umiem sobie tego wyobrazić!
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 13:42
|
|
|
To super bo tam jest naprawdę fajnie. Tylko faktycznie po sezonie jak nie ma ludzi bo nie wiem czy byliby naszą obecnością zachwyceni. |
|
|
|
 |
|