Witamy wszystkich, tu Agnieszka i Kufel z Gdańska :)) |
Autor |
Wiadomość |
Jaagga [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 18:27 Witamy wszystkich, tu Agnieszka i Kufel z Gdańska :))
|
|
|
Witamy wszystkich użytkowników tej stronki, tu Agnieszka i 8-tygodniowy bassecik Kufel, 2 dni temu przyjechaliśmy do domu ) My dopiero zaczynamy się poznawać, znaczy się ja i mój Kufel, początki są obiecujące ale myślę, że będę potrzebować Waszej pomocy i doświadczenia ) Odezwijcie się do nas ) Pozdrowionka )
PS narazie chyba nie umiem wstawić zdjęcia Kufla...:lol: [/img] |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 19:13
|
|
|
Witamy i pozdrawiamy! Aleksander, Dagmara, Demeter i Morfeusz |
|
|
|
 |
gelyte [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 21:01
|
|
|
wita Cie Agnieszka i Chalmi z Sopotu pozdrawiamy serdecznie i moze kiedys się spotkamy |
|
|
|
 |
Crazy-Kasia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 14:37
|
|
|
Serdzecznie wita cię Kaśka i ToBu$$ z Kętrzyna...Oby było Wam tu dobrze :):):):) |
|
|
|
 |
Jaagga [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 14:53
|
|
|
Tu i z Kuflem My dopiero od soboty mamy Kufla w domu więc to nasze początki Trochę mnie tu kilka postów nastraszyło, że bassety to trudna rasa i wogóle... ale wierzę, że Kufel wyrośnie na mądrego pieska |
|
|
|
 |
DUDI DOG`S

|
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 20:39
|
|
|
Witam Was bardzo serdecznie Krzysztof z trójką bassetów Dudi Dog`s z Białegostoku.
Może to i wymagająca rasa psów lecz nie jest wcale trudna. Wszystko co nas do tej pory spotkało ze strony naszych bassetów to sama rozkosz z możliwości przebywania w ich towarzystwie. Czego i Tobie życzę. |
_________________ Baseciarze wszystkich krajów - łączcie się i niech basset będzie z wami! |
|
|
|
 |
DUDI DOG`S

|
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 20:39
|
|
|
Witam Was bardzo serdecznie Krzysztof z trójką bassetów Dudi Dog`s z Białegostoku.
Może to i wymagająca rasa psów lecz nie jest wcale trudna. Wszystko co nas do tej pory spotkało ze strony naszych bassetów to sama rozkosz z możliwości przebywania w ich towarzystwie. Czego i Tobie życzę. |
_________________ Baseciarze wszystkich krajów - łączcie się i niech basset będzie z wami! |
|
|
|
 |
Jaagga [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 21:51
|
|
|
Dobrze przeczytać takie wiadomości :lol: Zawsze marzyłam o bassecie ale prawda jest taka, że krąży o nich obiegowa opinia a mianowice strasznie wyją jak zostają same, są strasznie leniwe i pochłaniają wszystko jak odkurzacze... Jak narazie pierwsze i trzecie się sprawdza... |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 22:59
|
|
|
I my dołączamy się do powitań ...8 tygodni...ech, rozmarzył się człowiek ...a może by tak też postarać się o takiego małego...drugiego już pluszaka ...jest plan...trzeba powoli go zacząć realizować. Pozdrawiam - Magda z Faniem i resztą stada :wink: |
|
|
|
 |
rewelacjazgalicji [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007 19:04
|
|
|
Witamy na "pokładzie" i postaramy się dzielić doświadczeniem w miarę naszych możliwości
Kasia, Cha Cha, Isia i Dustin |
|
|
|
 |
|