Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Asia i Basia
Nie 02 Mar, 2014 23:28
GOLDIE, cz. I
Autor Wiadomość
marynia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 17:33   GOLDIE, cz. I

Witam serdecznie wszystkich,mam na imię Maria,pół wieku życia za sobą,emeryturę od grudnia i piękną dwu letnią bassetkę Goldie.Mieszkam w Głubczycach w woj.opolskim.Niestety mimo,że kocham zwierzęta to zupełnie się na nich nie znam.W miarę możliwości dokładnie czytam wasze opinie i staram się korzystać z nich tak jak umiem.Mam nadzieję,że będziecie mnie wspierać swoimi radami.Z okazji świąt życzę Wam i Waszym rodzinom wszystkiego najlepszego,pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Nie 02 Mar, 2014 23:26, w całości zmieniany 2 razy  

Aleksander

Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 18:34   

Witamy i serdecznie pozdrawiamy. Tu Aleksander Dagmara Morfeusz i Demeter.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 20:52   

Witaj Marynia :D
Zdrowych i pogodnych Świąt !!!

pozdrawiamy Cię serdecznie
Agata i reszta...

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 21:00   

Witaj w gronie śliniaków. Napisz więcej o swojej suni.

marynia
[Usunięty]

Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 19:26   jeszcze raz witam

Witam ponownie,poniewaz jeszcze nie bardzo umiem poruszac sie po forum,to w tym miejscu podziekuje za mile przyjecie i zyczenia i przedstawie moja Goldie.Sunia urodzila sie3 grudnia 2004r,jej ojciec to Eldorado Stary Kon a matka jest Tessa Burbon Nefer,umaszczenie tricolor,bezwzgledu na to jakich ma rodzicow jest przepiekna,moja wspollokatorka zostala w styczniu poniewaz z roznych przyczyn nie mogla zostac w poprzednim domu,ale mozemy tam regularnie jezdzic i jesli zajdzie taka koniecznosc bede mogla ja tam zostawic,bo wszyscy ja nadal kochaja,wydaje mi sie ze warunki ma bardzo dobre,robimy spacery przynajmniej godzinke trzy-cztery razy dziennie a od niedawna regularnie prawie caly dzien jestesmy na dzialce,z ktorej Goldie niechetnie wraca do domu,mam nadzieje ze regularnie bede mogla o niej opowiadac jak tylko opanuje umiejetnosc wchodzenia na forum(czekam na wskazowki jak to robic)mam tez zdjecia ale oczywiscie nie umiem je wyslac,strasznie sie rozpisalam,pozdrawiam

Bacha 

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 11:53   

Witaj, miło w tym świecie młodości spotkać równolatkę. Jesteśmy tutaj "klanem seniorów" tak my jak i nasze bassety. Pozdrawiamy serdecznie Bass, Fina i Bacha i Leszek

marynia
[Usunięty]

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 17:42   podziekowania

dzieki za miłe słowa,niestety wśród basseciarzy jestem "niemowlakiem" ale będę się starać,żeby przede wszystkim nie zawieść Goldie

marynia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007 20:11   fotki goldie

[niewidzialna ręka pozdrawia ;) ]

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 08:47   

I na końcu śpioch - oczywiście kanapowiec. Ładne zdjęcia.

marynia
[Usunięty]

Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 16:11   

Witam miło mi ze się zdjęcia podobają,nie wiem jednak gdzie zrobiłam błąd,chociaż wprowadzałam je przy pomocy osoby,która ma większe pojęcie na ten temat niż ja,ze trzeba je odczytywać,może ktoś mi podpowie,dzękuję i pozdrawiam

Ewa z Matyldą i Bobem 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto 15 Maj, 2007 16:16   

Śliczna dziewczynka :) Widać, że nieźle zakumplowała się z yorczkiem - ta pogoń jest świetna :) Czy to też Wasz domownik?

Pozdrawiamy serdecznie :)

marynia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Maj, 2007 20:18   

Witam serdecznie,cieszę się bardzo że moje słoneczko się podoba,york-to też suczka sąsiadka z działki,kiedy Goldie miała ciążę urojoną to się bardzo Ranią opiekowała i można było spokojnie robić spacery bez smyczy w tej chwili jest to nie możliwe bo chce się z nią bawić tak jak ze swoim kolegą bokserem-Rockim też z sąsiedniej działki(zdjęcia pokażę innym razem)i boimy się,że może zrobić jej niechcący krzywdę i dlatego wspólne spacery odbywają się niestety na smyczy,ale myślę że mimo to są przyjaciółkami,pozdrawiam wszystkie basseciki i ich właścicieli.

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 17:27   

Spiaca Goldie bardzo podobna jest do naszej Bachy.

Marynia 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią 30 Paź, 2009 20:44   Witam ponownie

Witam ponownie wszystkich forumowiczów,ponownie bo jakiś czas temu byłam na forum.Mam na imię Maria,ale dobrzy znajomi mówią do mnie Marynia,mieszkam w małym mieście w woj.opolskim i od 3 lat mam piękną,rozpieszczoną do granic możliwości :oops: 5 letnią bassetkę Goldie.Jest pierwszym w moim życiu psem,dlatego bardzo często czytam Wasze forum,aby jak najwięcej dowiedzieć się o tej rasie.Pozdrawiam wszystkich.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Pią 30 Paź, 2009 20:49   

Witaj Marynia, zapraszamy serdecznie do naszego grona.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi