Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
BASSET AXEL do adopcji [już w nowym domu]
Autor Wiadomość
Bassecik:)

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 19:09   Axelek!

Axelek gdy przjechał z dalekiej podróży do Szczecinka to był witany przez cała rodzine, a szczególnie przez moja mame :D Ma przyjaciela 6 miesięcznego bokserka oraz 3-miesięcznego Kotka:) Axelek jest najcudowniejszym psiakiem w całym Szczecinku i zapewniam ze nigdy niestnie mu sie krzywda i nie powróci do poprzedniej sytuacji.Pozdrawiam :thx [/b]

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 23:20   Re: Axelek!

Bassecik:) napisał/a:
zapewniam ze nigdy niestnie mu sie krzywda i nie powróci do poprzedniej sytuacji

Trzymam kciuki !!!!!!!! :D
I pisz o Axelku :D

Kinga&Kefir
[Usunięty]

Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 11:24   

Czy wiecie może coś na temat pochodzenia Axelka???
Pytam, bo podejrzewam, że mój Kefir jest jego bratem. Zgadza się wiek i umaszczenie. Nawet więcej: kiedy zobaczyłam zdjęcie Axela na Basset SOS, to myślałam, że ktoś mi chce wyciąć numer i zgłosił mojego psa do adopcji :P
Wkleiłabym zdjęcie, ale mam mały problem ze sprzętem.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 11:40   

O pochodzeniu Axelka może więcej powiedzieć Magda i Aleksander.

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 12:58   

Poprzednia właścicielka twierdziła, że Axelek pochodzi z "hodowli" w centralnej Polsce. Obecna właścielka :D ma adres wpisany w książeczce. Pozdrawiam

Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 18:12   

Axel ma w ksiązeczce wpisany adres "NIBY" hodowli z Brodnicy :evil:

Kinga&Kefir
[Usunięty]

Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 19:19   

No to nie jesteśmy spokrewnieni :(
Niestety, moje długouche też ma wpisaną w książeczkę "nibyhodowlę". Zrobiłam tę głupotę... nigdy więcej :cry: :cry: :cry:

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 11:43   fotki axelka

Pierwsze spotkanie z Tadzikiem::):)

Ewa z Matyldą i Bobem 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 12:54   

Bassecik:) napisał/a:
Axel ma w ksiązeczce wpisany adres "NIBY" hodowli z Brodnicy :evil:

Jeśli Brodnica i Axel jest z lata ub. roku to napewno gdzieś po Polsce śmigają cztery jego siostrzyczki. Może pojawią się na naszym Forum?

Może jestem gapa, ale co stało się Tadzikowi w łapkę?

No i cieplutkie pozdrowienia dla chłopaka, który chyba już skończył swoje życiowe podróżowanie i znalazł dobry domek :)

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 13:31   

Tadzik myślał ze umie latać i postanowił spróbować swoich sił z drugiego piętra za ptakiem no ale niestety skończyło się gipsem 3 tygodniowym!! Teraz jest już w 100% zdrowy więc z Axelkiem tak szaleją ze się nie da tego opisać.... Axel nabiera już cechy PRAWDZIWEGO BASSETA ostatnio bardzo sie zmęczył spacerem w drodze powrotnej nie przejawiał chęci drogi dalej... położył się i przez 15 min się z nim urzerałam zeby panicz się ruszył... :P :twisted: :twisted:

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 13:32   

a zapomniałam dodac że Axel urodził się 20.07.2006 i szuka rodzeństwa :P

Aleksander

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 19:32   

Bardzo się cieszymy , że u Axela wszystko dobrze. Ale opowiedźcie trochę bardziej szczegółowo - jak tak piszczenie, wycie, sikanie i ta jego dominacja, jak sobie radzicie i jak sie zaaklimatyzował, gdzie śpi co porabia, czy sa jakieś problemy i czy już jest tak na 100% wasz czy to czujecie? Trochę dużo tych pytań a my jesteśmy bardzo ciekawi. :thx Pozdrowienia

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 20:59   

...dodam...bardzo ciekawi :oops:

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 19:12   

Axel jak sami na początku mowiliście jest trudny ale nie az tak aby sobie nie można było poradzic :) Axel nie sika w domu :P dotej pory nie zostawialiśmy go samego, ale dzisiaj miał swoj pierwszy raz sam został na kilka godzin i spisał się rewelacyjnie na początku troszę szczekał ale zaraz się sam uspokoił!! wydaje mi się ze się zaklimatyzował cały czas ma kontakt ze swoim kumplem Piorunem( pies naszych rodziców) :thx :thx ich dwoje i chata nie do poznania!!! z Tadzikiem jedzą z jednej miski!! :D :D :D a spi oczywiście między nami!!! już nie raz albo ja albo zbyszek go wręcz prosiliśmy aby raczył się Chociaż posunąc a nie mówiąc już zeby wyszedł!!! Czy jest nasz??!! Jest i to wiemy na pewno cała rodzina jest za nim!! Wszyscy są tak zaangarzowani ze ....! Jak jesteśmy w pracy rodzinka ma dyżury ze nasze maleństwo za nami nie płakało:) :thx :thx :thx Jak już wcześniej pisał Axel jest straszliwie uparty!!! jak postawi na swoim cięzko go przekonać aby zmienił zdanie...nio i mały złodziejaszek jak chyba prawie każdy basset :P :P Rodzice się smieją ze mają już pierwszego WNUCZKA :thx

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 22:42   

trzeba poprosić Agatę, zeby w takim razie śćiągnęła Axelka z SOS... :wink:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi