Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Asia i Basia
Sob 18 Wrz, 2010 15:08
Avatary - wyróżniające nas obrazki ;)
Autor Wiadomość
Krzysiek 
Admin

Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 23:50   Avatary - wyróżniające nas obrazki ;)

Witam
Mam przyjemność poinformować że zgodnie z wcześniejszymi prośbami uruchomiona została opcja wysyłania własnych avatarów na serwer forum. Dla osób nie zorientowanych w temacie wyjaśnię że chodzi o te małe obrazki pod nazwą użytkownika. Żeby sobie taki avatar zrobić to należy przygotować dowolną grafikę o objętości do 5-6 kb i rozmiarze maksymalnym 95x95 pikseli i nagrać na własnym dysku np. w moich dokumentach. Następnie otworzyć forum i własny profil, przewinąć na sam dół i jest tam opcja "wyślij emblemat..." oraz przycisk "przeglądaj" z którego należy skorzystać. Wyszukujemy na swoim dysku w moich dokumentach przygotowanego Avatara i klikamy zatwierdzając go. A potem czekamy na reakcję forum czyli przyjęcie Avatara. W przypadku przekroczenia podanych wartości - serwer odrzuci Avatara i należy go zmniejszyć.
Można również ściągnąć sobie z sieci - procedura podobna z wyjątkiem końcówki gdzie należy podać dokładny adres URL gdzie znajduje się dany obrazek.
W razie występowania problemów ( poza powyższym ) proszę o informacje na maila lub PW.
Życzę miłej zabawy przy wybieraniu obrazków - ja miałem na szczęście przygotowany od dawna - używany na innym forum :D
Pozdrawiam Krzysiek.

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 09:33   

:P mi tez sie udało dołączyc sliczne maleństwo :wink:

Buba 

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 09:34   

super!
Agato: niech zgadnę to nosek babci, czy mamy mojego Gucia?

Ewa z Matyldą i Bobem 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 10:47   

Witam! Czy to Groszek - słynny na całą Polskę połykacz kamieni?
Agata, czy dostałaś wiadomość ode mnie? Nie chciałam na Forum, bo nie wiem jak się do tego masz? Pozdrawiam!! :D

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 13:07   

Brawo Ewuniu, to Groszek, mój malutki chłopczyk.
Nic nie dostałam, czekam.

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 15:51   

Witajcie,tez juz załączyłam swoja podobiznę.Pozdrowienia

Buba 

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 17:13   

Agata napisał/a:
Blizko Agnieszko, ale zgaduj dalej.
A jaki Twój Gucio dostojny na tym zdjęciu.

Ok to stawiam na Balbinę. A tak przy okazji kiedy się spotkamy. Zdjęcia mam dla Ciebie i z Groszkiem byśmy się pobawili :)

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 17:25   

Mireczko, Dusi brakuje tylko białego krzyżyka na nosku jaki ma moja Agrafka i każdy by je pomylił. Wejdź na moją stronę - www.bassety.pl
i zobacz sama. Tam na 21 zdjęciu w galerii jest zdjęcie Agrafki, które jest pomyłkowo podpisane Agatka. Ja to muszę zmienić i dodam więcej zdjęć w przyszłym tygodniu to zobaczysz jak bardzo Agrafka podobna jest do Dusi.

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 17:37   

Agatko
A czemu się nie podpięłaś jeszcze z linkiem do naszego serwisu - taka ładna stronka się zrobiła a Ty się nie chwalisz? A dwa linki jeszcze nie działają, czy coś się zepsuło? ( linkownia i nowości)
Muszę zrobić samowolę i dopisać tą stronę do innych w linkach.
Pozdrawiam Krzysiek.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 18:11   

Agnieszko, to braciszek Twojego Gucia, to jego nosek.
Co do zdjęć to piszę do Ciebie i piszę i wcale nie odpisujesz. Ja będę jutro na Bartosika, to może wpadnę. A potem umieszczę zdjęcia ze spotkania braciszków na stronce to wszyscy zobaczą Gucia i Groszka z pierwszego spotkania braci po miesiącach.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 18:23   

Krzysiu, moja a właściwie moich psiaków stronka aktywna jest od dzisiaj i muszę jeszcze wprowadzić parę zdjęć.
Jak Agnieszka przekarze mi zdjęcia (mianowałam ją jako mojego super fotografa, czy jej się to podoba czy nie to już "przepadła", bo zdjęcia robi rewelacyjne) to uzupełnię galerię i inne. Cieszę się, że strona się podoba, a i możecie w końcu zobaczyć o jakich moich "skarbach" Wam ciągle opowiadam.

Buba 

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 18:52   

Agata napisał/a:
Ja będę jutro na Bartosika, to może wpadnę.

To dzwoń koniecznie. Jestem cały dzień w domu. Jeśli Groszek może już brykać to może byśmy się spotkały nad jeziorkiem obok Ciebie.

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 19:12   

Agata napisał/a:
Mireczko, Dusi brakuje tylko białego krzyżyka na nosku jaki ma moja Agrafka i każdy by je pomylił. Wejdź na moją stronę - www.bassety.pl
i zobacz sama. Tam na 21 zdjęciu w galerii jest zdjęcie Agrafki, które jest pomyłkowo podpisane Agatka. Ja to muszę zmienić i dodam więcej zdjęć w przyszłym tygodniu to zobaczysz jak bardzo Agrafka podobna jest do Dusi.
Rzeczywiście bardzo :) są do siebie podobne,wogóle Twoja stronka jest super,polecam wszystkim ogladajcie

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 08:50   Avatary

To chyba jest Karo, to znaczy na pewno wybrałem Karola , ale jak pisałem już , tłuk internetowy ze mnie niemożebny , więc nie wiem co wysłałem.Jako że mam już dwie suki , córkę i żonę , tak więc widzicie jest 4 do 2 , o przepraszam jest jeszcze Hippi czyli świnka morska mojej córki , ON , tak więc jest 4 do 3 , ale i tak rodzaj męski na wymarciu w Naszym stadzie.

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 12:30   

Chyba jednak Ci Grzesiu coś nie wyszło - nie widzę żądnego pyszczka pod Twoim imieniem :cry: - musisz spróbować jeszcze raz :)
Pozdrawiam Krzysiek.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach