Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Rasowa bassetka [już w nowym domu]
Autor Wiadomość
Jenny
[Usunięty]

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 08:00   Rasowa bassetka [już w nowym domu]

W dniu dzisiejszym(18.07) ta sunia siedziała na parkingu przy ruchliwej trasie w okolicach Elbląga. W tej chwili znalazła dom, lecz na kilka dni. Sunia ma około 7-8 lat, jest bardzo otłuszczona, ma problemy z swobodnym poruszaniem się, na brzuchu wisi fałda tłuszczu. Pies ma tatuaż na uchu, mało widoczny, odczytałyśmy tylko 3 cyfry-018... i tego też do końca nie jesteśmy pewne. Sunia jest spokojna,Ci co znają tę rasę dobrze wiedzą, że te psiaki nie lubią zostawać same w domu. W chwili obecnej chodzi za mna krok w krok, piszczy, gdy zostaje sama, nie mogę jej zatrzymać, bo mam amstafa, który nie daje jej spokoju, zachęca do "małżeństwa" .
Proszę miłośników tej rasy, by poinformowali o suni miłośników bassetów. Zaznaczam, że sunia potrzebuje długiej kuracji odchudzającej, czestych, a krótkich spacerów, dużo cierpliwości i czasu. Jest powolna, ma chęci do zabawy, ale nie ma możliwości przez swą tuszę.

http://www.dogomania.pl/f...ead.php?t=75699

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 09:13   

Jenny, spróbujcie odczytać literkę, cyferki również bardzo ważne, ale literka oznacza dany oddział ZKwP, wtedy będziemy już o krok bliżej.

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 09:33   

Matko Boska, czy ludzie serca nie maja, wlos sie jezy co sie dzieje. Co te biedulki winne, wakacje Panstwo sobie od psiny chcieli zrobic, normalnie krew sie gotuje.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 10:22   

Jenny, daj do siebie kontakt, umieszczę suczkę na www.basset-sos.pl

Jenny
[Usunięty]

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 11:07   

klucha nie przebywa u mnie, ja skopiowałam ogłoszenie z forum dogomanii, napisałam do wetki25 u której sunia przebywa żeby dała na siebie jakieś namiary i większe zdjęcia jak odpowie to ci wyślę :wink:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 11:11   

Dobra, dziękuję, w takim razie czekam.

Buba 

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 15:42   

ludzie to debile! naprawde nie widze jaki moze byc problem z zabraniem psa na wakacje! ja tego NIE ROZUMIEM newet jak nie mialam samochodu i bylam w liceum to zabieralam swoja suczke na mazury...co za świat

Jenny
[Usunięty]

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 17:27   

namiary na wetkę25

migotkamix@poczta.onet.pl tel 606615580

bunia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 18:15   

WITAM! CZESTO TU ZAGLADAM ALE DOPIERO DZISIAJ SIE ZALOGOWAŁAM . JESTEM CIEKAWA CO SŁYCHAC U NOWEJ BASSETKI ? MAM JUZ SUCZKE ADOPTOWANA (MIX JAMNIKA) ZE SCHRONISKA ALE ZASTANAWIAM SIE NAD JESZCZE NOWA CORCIA;) :D BIEDNA SUCZKA MOZE BEDZIE MIALA DUZO SZCZESCIA I KTOS JA PRZYGARNIE . CALY CZAS ZASTANAWIAM SIE WLASNIE NAD BASCIKIEM TYLKO JAK PRZEKONAC DO TEGO MĘŻA? DZIECI SA JUZ ZA .... ALE CO DALEJ ?

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 22:41   

Nie osądzajmy pochopnie właścicieli dopóki się nie okaże, iż naprawdę są bez serca!!
Czy piesek ma czip!????? W tamtych okolicach czipy były wprowadzane jako pierwsze

baśka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 10:57   sunia

I co z tą sunią? Odczytaliście tatuaż, sprawdziliście czy ma czipa?

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 13:05   

Najnowsza wiadomość:
niestety sunia nie posiada czipa :( :(
tatuaż jest nie do odczytania :(

baśka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 06:55   sunia

A to pech.

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 09:28   

Coś wiadomo ??

baśka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 24 Lip, 2007 09:39   tatuaż

Wiadomo tylko tyle,że nie udało się odczytać tatuażu. Strasznie szkoda, bo wtedy szybko odnależlibysmy właściciela. Renia a co z tym małym ze schroniska??Bo wiem,że masz na niego olbrzymią chrapke?

Odpowiedz do tematu