Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
PROPOZYCJA odnośnie działu "Zwierzęta w potrzebie"
Autor Wiadomość
Renia
[Usunięty]

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 09:46   PROPOZYCJA odnośnie działu "Zwierzęta w potrzebie"

Tak sobie pomyślałam, aby może stworzyć nowy dział czy może poddział ( nie znam się technicznie na możliwościach poddziału) do "Zwierząt w potrzebie" Np. "Udane adopcje" albo "Happy End" ! Przeniesione były by tam wszystkie posty, które dotyczą psiaków, którym pomogliśmy i są już szczęśliwe w kochających domkach!!

Proszę napiszcie, co o tym myślicie :!: :?: :?: A może macie pomysł na inną nazwę??

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 10:12   

Bardzo dobry pomysl :thx

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 12:26   

Też mi się podoba taki pomysł.

Hubertus 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 09:11   

a co w tej sytuacji z pieskami, które trafiły za "Tęczowy Most" zanim zostały adoptowane?

Do tej pory stosowaliśmy zasadę, że po udanej adopcji zmienialiśmy tytuł tematu poprzez opisanie np. "już w nowym domu"

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 09:17   

Przesunięcie do "Tęczowego mostu"??? :?:

To tylko moja propozycja ... lubie mieć wszystko poukładane, posegregowana ( taka natura 8) ... jeśli uczestnikom forum się to nie spodoba bądź uznamy, że to zły pomysł nie musi dojść do zmian dlatego tezż załozyłam wątek aby poznać zdanie innych :lol: bo to forum wszystkich :)

Hubertus 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 09:22   

ok, załóżmy, że powstanie nowy dział -udane adopcje. Potem te smutniejsze historie przesuniesz do TM.
co zrobisz z nierozwiązanymi sprawami - takimi, o których nic nie wiemy?

chciałbym poznać Twój plan zanim założę nowy dział

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 09:34   

Nierozwiazane sprawy.. zawsze jest jakieś rozwiązanie .. ktoś kto wie o zwierzaku w potrzebie i stara się mu pomóc interesuje sie tą sprawą i powinien wiedzieć co z losami pieska.. Będziemy dociekać. Jeżeli nie znajdziemy odpowiedzi co z pieskiem ( czy innym zwierzątkiem) to post zostanie w dziele "Zwierzęta w potrzebie" uznająć, że zwierzę dalej pozostaje w "kłopocie"

Hubertus 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 10:28   

miałem na myśli sprawy takie jak np. http://forum.bassety.net/viewtopic.php?p=9685#9685

zerknij proszę na datę ;)

Co do zakładania nowego działu to chciałbym, żeby ktoś jeszcze się wypowiedział. Osobiście nie mam specjalnie nic przeciw jednak dział ten jest jak na razie tak mały, że może jego "rozczepianie" nie ma sensu.

Ze strony technicznej musiałbym stworzyć kompletnie nowy dział "zwierzęta w potrzebie" do tego celu.
Aktualnie na forum mamy tylko 4 główne działy
1. Nasze bassety
2. Nie tylko o bassetach
3. Inne
4. Dział techniczny.

W tym układzie "Zwierzęta w potrzebie" są "poddziałem" głównego działu "Nie tylko o bassetach". Problem w tym, że nie mogę założyć "poddziału" do "poddziału" (tzn "Zwierzęta w potrzebie nie mogą mieć kolejnego poddziału).
W tej sytuacji założenie nowego działu dodatkowo "wydłuży" pierwszą stronę forum.

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 10:35   

Ja też jestem zdania abyśmy poczekali aż więcej osób się wypowie.

Jeśli chodzi o ten post to ja bym próbowała nawiązać kontakt ( PW) z autorem jeśli nie było by żadnej odpowiedzi usunęła bym go do "śmietnika" gdyż w chwili obecnej nic nie wnosi.

Sprawa takich postów jest dyskusyjna.

Zobaczmy co na to inni uczestnicy forum. Mam nadzieję, że wypowiedzą swoje zdanie.

Hubertus 

Wysłany: Wto 14 Sie, 2007 10:53   

wieczorem pomyślę jak to rozwiązać technicznie

Kinga&Kefir
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 11:22   nowy dział :!:

Szczerze mówiąc to ja bym to tak zostawiła, jak jest... czyli oznaczałabym udane adopcje przez dodanie w temacie że pies jest "już w nowym domu". Może dałoby się też jakoś oznaczyć aktualne tematy (myślałam że można by to zrobić np. innym kolorem, ale albo ja fajtłapą informatyczną jestem, albo nasze forum nie ma opcji zmiany koloru w temacie)...
Takie mam refleksje :wink:

Hubertus 

Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 17:20   

Niestety nasze forum nie ma wielu opcji, które można spotkać na innych stronkach

Hubertus 

Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 18:13   

Ostatecznie uważam, że nie ma potrzeby rozbijania działu "zwierzęta w potrzebie" na kilka mniejszych. W ciągu 3 lat powstały tam zaledwie 82 tematy. Poproszę Krzyśka, żeby się wypowiedział - jego decyzja będzie ostateczna.

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 10:20   

Była tu odpowiedź Agaty , która była za nie ma tego postu?? cos sie popsuło??

Czekam na zdanie Krzysztofa!

Hubertus 

Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 10:38   

owszem była, ale nie wiem gdzie jest. Ostatnio Agata skarżyła się, że poznikały też jej wiadomości PW a potem się na nowo pokazały.

Osobiście nie wiem w czym tkwi problem, ale to najwyraźniej coś natury technicznej.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach