Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
PROPOZYCJA odnośnie działu "Zwierzęta w potrzebie"
Autor Wiadomość
Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 21:45   

Witam
Odpowiadam dopiero dzisiaj ponieważ byłem ciekawy głosów innych zainteresowanych. Niestety po prawie dwóch tygodniach istnienia tego tematu poza dwoma głównymi rozmówcami czyli pomysłodawczynią i drugim adminem wypowiedziała się jedna osoba i to nie popierając pomysłu. Wobec tego nie widzę sensu na wprowadzanie zmian, chyba że coś się zmieni i zobaczę tu wypowiedzi większości dyskutantów z forum.
Co do możliwości technicznych forum - nie ma problemu z wprowadzeniem dodatków typu poddział do poddziału czy kolorowe wpisy - pytanie tylko czy jest to potrzebne. Trzeba pamiętać że każda głębsza interwencja w system grozi zniknięciem tematów przy odrobinie pecha.
Ale wszystko jest do zrobienia o ile będą ku temu poważne przesłanki. Inaczej mówiąc prośba jednej osoby to za mało na wprowadzanie zmian.
Poza tym proszę o pisanie tego typu tematów w odpowiednim dziale czyli technicznym.
Pozdrawiam
Krzysiek.
P.S.
Na forum zaglądam codzennie, a że się nie wypowiadam to już inna sprawa.

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 13:32   

Wypowiedziałosie więcej osób a niżeli 2
a mianowicie
ZA
- Asia i Marek
- Gocha
- Agata ( tlko jej post zniknął w niewyjasnionych okolicznościach)
+ ja ale ja dałam pomysł to sie nie liczę

Przeciw
- Kinga&Kefir
- Hubertus

Jak pisałam nie musi to zaistnieć i to tylko pomysł.

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 13:45   

Stwierdzenie "podoba mi się Twój pomysł" nie oznacza tego samego co "zróbmy tak". Natomiast przeciw było napisane wyraźnie - "zostawmy tak jak jest".
Mnie się wiele rzeczy podoba/nie podoba, ale nie robię od razu "gwałtownych cięć" z tego powodu.
Nadal nie ma więcej opinii.
Pozdrawiam
Krzysiek.

Kinga&Kefir
[Usunięty]

Wysłany: Pon 27 Sie, 2007 13:54   

To ja tylko powiem, że pisząc o tym, żebyśmy zaznaczali tematy kolorami, nie miałam na myśli "dodajmy więcej bajerów do naszego forum". Po prostu myślałam, że jest taka możliwość, tylko ja tego nie umiem zrobić. Wcale nie jestem zwolenniczką ryzykowania utraty danych tylko po to, żeby dołożyć kilka opcji.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach