Rasowa bassetka [już w nowym domu] |
Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 20:00
|
|
|
Renia, każdy pomysł jest dobry.
A widzisz, tak jakoś mi się dziwnie zrobiło jak z hodowcą rozmawiałam, bo ja to w 3 sekundy na koniec świata za moim "dzieckiem" bym pojechała. Gdybym tylko się dowiedziała o czymś takim to nawet chwili bym się nie zastanawiała. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 20:05
|
|
|
Ja to na hodowli sie nie znam ... ale nie powinno byc takiego wymogu? A jak nie ma to powinien być!!
Ciężko bo niestety dla niektórych rasowy piesek = pieniążek!
Dobra ja jutro zadzwonię do radia !!
A co mi tam .. mogę tylko zyskać :lol: uu ja jak ja - ale sunia może i to sporo !!!! |
|
|
|
 |
GrubbaRybba [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 16:14
|
|
|
Czy wiadomo coś nowego?
Czy ktoś pytał o Sonię? |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 22:54
|
|
|
do mnie na allegro żadna wiadomość nie przyszła! na alegratce gdzie sonia też jest - zadnej wiadomości . Ale może bezpośrednio do wetki dzwonią!! |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 23:14
|
|
|
Właściciel nie szuka, ja odszukać go nie potrafię, więc chyba znalazłam jej dobry dom, najprawdopodobniej zamieszka w W-wie. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 00:00
|
|
|
:lol:
no to super |
|
|
|
 |
GrubbaRybba [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 08:40
|
|
|
Agata napisał/a: | chyba znalazłam jej dobry dom, najprawdopodobniej zamieszka w W-wie. |
:thx Super! Napisz coś więcej Agato! :thx |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 10:45
|
|
|
Właściwie to coś napisać będę mogła jak juz dziewczynka zamieszka w nowym domku, bo na razie wiem tylko, że najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu do W-wy przyjedzie. |
|
|
|
 |
GrubbaRybba [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 12:53
|
|
|
Trzymam zatem kciuki!!! |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 17:34
|
|
|
Ostatni post z dogomani :
"Domek jest sprawdzony,Sunia w każdej chwili może jechac do Warszawy.
Nic wiecej nie wiem ,bo wizyte przedadopcyjna przeprowadzila Lamia2.
Szukamy pilnie osoby,ktora za odplatnoscią przewiezie sunię z Pasłęka do Warszawy.Pasłęk leży przy trasie nr.7" |
|
|
|
 |
Jenny [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 20:00
|
|
|
Słuchajcie napisał do mnie mężczyzna zainteresowany adopcją suni...chce kluseczkę dla dziadka,który zawsze marzył o psie tej rasy...wcześniej miał dwa inne psy.Skoro ta adopcja jest nieaktualna może podsunąć mu innego bassecika? :wink: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 20:15
|
|
|
Ale na szczęście innego nie ma, wszystkie mają już dom, tylko czekają na transport.
Jenny, odpisz temu Panu i zachowaj namiary, które znając życie, przydadzą się wcześniej czy później. |
|
|
|
 |
Jenny [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 21:02
|
|
|
ok tak właśnie zrobiłam...więc jeśli byłby jakiś basset do adopcji(ale miejmy nadzieję,że nie będzie takiej potrzeby :wink: ) to prosiłabym żeby albo mi wysłać maila albo żeby ktoś z dogomanii mi PW na dogo napisał,bo tutaj rzadko zaglądam :wink: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 08:46
|
|
|
Ok., w razie co wyślę Ci meila, bo znów ja na dogomanię nie zaglądam. |
|