Wysłany: Nie 26 Paź, 2014 20:14 OCZY - Łuszczka - zanik wzroku u psa
U mojej Sary prawdopodobnie pojawiła się łuszczka. Szarawe, może lekko brązowawe zmętnienie oczu. Zaczyna słabo widzieć, dzisiaj wpadła na ławkę, która stała na podwórku :cry: Ma 8 lat.
Czy macie jakieś doświadczenia, sprawdzone leki, coś na czym mogłabym się oprzeć? Nie chodzi mi o artykuły z neta, bo je studiuję codziennie :cry:
Do tego Zenek, moja rybka, ma ogromnego guza, który brzydko wygląda. Jest smutny, widać, że go boli... Wysłałam opis i zdjęcia do pani wet specjalizującej się w chorobach ryb w Częstochowie :cry: I czekam...
I z Majką coś się dzieje, jakby sobie nadwyrężyła nogę, lekko mi kuleje..Jak jej nie przejdzie, to tez trzeba będzie z nią jechać :cry:
Ech...
Zwierzyniec, dzieciniec - komplet cały
Niedawno Błażej przeszedł niespodziewany i niebezpieczny atak uczulenia na podany mu lek - mówię wam, jak się sypie to po całości :|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum