Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Asia i Basia
Nie 26 Wrz, 2010 13:41
O BAZYLKU...
Autor Wiadomość
atka__
[Usunięty]

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 07:56   O BAZYLKU...

Bazyl z Dynastii Kłapouchych to MÓJ pies!!! :thx :thx :thx .Jest rewelacyjny ....kochany i sikacz że jej znaczy leja, bo leje gdzie popadnie. Jeszcze nie wiem jak sie nim zachwycac , bo mam go od kilku godzin dopiero, ale jes SUPER KOFANY I PIĘKNOŚCI!!!!! Tak więc teraz to mi moi drodzy powiedzcie jak dbać o niego, by miał jak najlepiej :D :D :D .Ups przepraszam ...dziś wielkie zakupy dla kogo? Dla Bazyla oczywista :wink: ,a imię ma fajne cio??? :wink: :wink: ,a i jeszcze jedno na psiaka ma sie wyjątkowe powodzenie hihihihi.Pozdrawiam serdecznie i ponowne dzięki za wszystko !!! Joania Tobie wielkie dzieki ,bo dałas mi kontakt :thx
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Sro 22 Lut, 2012 13:50, w całości zmieniany 2 razy  

Hubertus 

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 08:06   

będzie szansa na zobaczenie jakiejś fotki tej bestyjki?

atka__
[Usunięty]

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 09:46   

Jak tylko będę umiała dodać fotki na forum ..to oczywista :D ,a póki co to nie umiem :( :( :( :? ,ale zawsze poczta zostaje :D pozdrawiam serdecznie !!! :thx
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 13:39, w całości zmieniany 1 raz  

atka__
[Usunięty]

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 09:48   

:thx

joania
[Usunięty]

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 11:38   

cieszę się Twoim szczęściem i cieszę się że szczeniaczki trafiają do dobrych ludzi , bo są tego warte :thx (ale też CI zazdroszczę :twisted: -nie będę ukrywać :oops: ) dosyć "złośliwości" 8) hi,hi.
Trzymam kciuki i życzę cierpliwości,wytrwałości,i dużo miłości przde wszystkim pozbycia się wątpliwości typu czy dobrze zrobiłam bo zrobiłaś dobrze powodzenia :thx a ja idę śnić i marzyć że kiedyś a nóż a widelec hi,hi,hi :wink: :roll: :? :)

Dorota

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 16:56   

Gratuluje dobrego nabytku:) Zyczę powodzenia i cierpliwości w wychowywaniu maluszka a przede wszystkim zyczę duzo radości i miłości:)
Pozdrawiam

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 17:02   

atka__ napisał/a:
Jak tylko będę umiała dodać fotki na forum ..to oczywista

A dopóki się nie nauczysz to zawsze możesz je przesłać mailem do mnie :) Ja je umieszczę na naszym serwerze aby każdy mógł poznać nowego basseta w rodzinie.
Pozdrawiam
Krzysiek.

Daniel
[Usunięty]

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 20:55   

och,pewnie jest taki malutki i ma charakterystyczny dla szczeniaczka zapach.Przypominam sobie jak pojechaliśmy po Fionkę, mieściła się na dwóch dłoniach, myślałam, ze to miniaturka, nie wyobrażałam sobie,że może osiągnąć wagę i rozmiary normalnego basseta.....

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 22:34   

Chciałem i dostałem :)
Ale to nie dla mnie tylko dla Was wszystkich.
Przedstawiam Wam Bazyla i Agatkę.

Krzysiek.

atka__
[Usunięty]

Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 07:45   

hahaha nie wytrzymam :D :D :D .Krzysztof dziękuje za wklejenie fotki....uśmiałam się do łez hihihihihi. To zdjecie to zaraz po otrzymaniu Bazylka :thx Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam :D
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 13:39, w całości zmieniany 1 raz  

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 08:58   

Bazylek jest cudny,gratuluję i zycze powodzenia w wychowaniu :P Dusia przesyła duzo całusów a ja serdeczne pozdrowienia :)

Gość

Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 11:28   

Gratulacje :!:
Boze jaki słodziutki- juz zapomnialam jak to bylo rok temu.
wile przyjemnosci zycze i zazdroszcze maluszka.. :!:

ja moją tez tak przytulalam , rozpieczczałam i teraz nawet wet mi mowi że bardziej rozpieszczonego psa nie widział :D

Arleta z Koriną

Gość

Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 11:30   

:thx

Gość

Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 12:51   

Czesc Agatka.............wyglądacie razem naprawde ......CUDOWNIE.
Jak już pisalem Ci wczesniej - piesio jest superowski. . Pozdrawiam - TOMEK Z POZNANIA.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 12:53   

Kochani, możecie się cieszyć Bazyl przyjedzie na Zjazd, ale ja pierwsza chce go wyściskać.

Odpowiedz do tematu