Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 12 Lut, 2008 11:18 Usuwanie nieaktywnych użytkowników
|
|
|
Dzięki nowemu oprogramowaniu forum mogę dokładnie sprawdzić "aktywność" poszczególnych forumowiczów.
Między innymi dzięki temu mogę znaleźć tych, którzy po zarejestrowaniu nigdy do tej pory się nie zalogowali.
W ramach porządków aktualnie zostaną usunięte 53 konta, których użytkownicy przez ostatni rok ani raz się nie logowali w naszym serwisie. Są to:
Aga.W , agatkasw , Ala , Andrzelika Kowalska , aneciurka , aneczka , anette , anula:))) , asia_nowicka , bambula , barbara goth , Basia , basket , bmq , bmw , casablanka , cimon102 , Duffy Moravia Bento , dzagata , Eleonora Oleszczuk , gothika , Iga , ja , JOANNA , kali , karol , Kasia i Jarek , Kastor , kladolaf , kudlaty , lama , lu , Magdalena Ziemann , marcel321 , marcela , Marcin , MAREK , marinella , MartaK , milena , missieek , Monia , numion , orgon , Patrycja_ , pumba , robert , spin , staasia8 , SukaSan , szczupak , Szpalik , zuzka
Osoby te nie opublikowały żadnego posta, więc w razie gdyby chciały się na nowo zarejestrować niczego nie stracą (mam na myśli ich posty, których w istocie brak) |
|